REGISTRUOTIS »
berazumijus rašė:na ir man atrodo logiskai mastant prie ko cia ta muitine jei viskas eurosojuzo ribose vyksta. va is kokios kinijos tai butu kitas reikalas. nors kai man siunte optika tai siuntinys nebuvo praplestas. tuolabiau kad yra faktas jog buvo siustas ir buvo sekmingai gautas pistoletas. tik kaip buvo deklaruojamas tas siuntinys ? ir kaip pastas ziuri i orinuka ?
MtR rašė:is patirties. Kol esi U.K. tai tau galioja U.K. istatymai, bet LT yra LT: gamintojas nenurodo, kad yra versija iki 7,5j, reiskia pirkai virs 7,5j... jei nori padaryti <7,5j, turi tureti ginklininko pazyma, kad saunykas perdarytas (formos klausti policijos departamente, leidimu skyriuje).Kas tau butu, jei policija tave sulaikytu su LEGALIAI kofeshope Olandijoje nusipirtais 5 gramais "Zoles"? manai paleistu? tipo "ai, tai tu legaliai pirkai, ir cekiuka turi... pagal LR konstitucija - pileicio turtas yra sventa - aik ir buk laimingas"...istatymu nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybesdura lex sed lex
brycka rašė:kaip sako,mano durna galva galvojant,jei ant sauniko nera F (penkiakampej zvaigzdej)bus bedostada jau kaip mineta pas ginklininka ir t.t. jei yra tai viskai OK.