REGISTRUOTIS »
Dainius K. rašė:Tada siulau dar viena varianta:vertinam pagal anglus, procentais.Gale metu isvedam kiekvieno saulio procentu vidurki, atmetus kazkiek (tarkim 2) blogiausius rezultatus:* trasose surenkamu tasku skaicius nepriklausys nuo trasos sudetingumo* stabiliai gerai saudantis saulys bus pirmasas manau sitas variantas butu geras imt 4-5 varzybu geriausia rezultatus ir skaiciuoti vidurki %,nes manau zmogus kuris tikrai yra megejas bent 4 is 10 varzybu sudalyvaus
kipsus rašė:Mano manymu mėgėjiškų varžybų dvasią labiausiai atitinka santykinis nuo nugalėtojo varžybų rezultatas, metinėj įskaitoj viską vidurkinant, bet neįskaičiuojant sudalyvautų varžybų skaičiaus. Na ir tarkim metų gale negali užimti aukštesnės nei 5 vietos, jei dalyvavai mažiau nei 3 varžybose.Beje panaudojus harmoninį arba geometrinį vidurkinimą (vietoj aritmetinio) padidėtų reitingas tų šaulių, kurie rodo stabilesnius rezultatus. T.y. 90, 90, 90 duos aukštesnį reitingą nei 95, 95, 80. Nors aš nesakau, kad tai yra labai gerai, čia jau politinis klausimas
xatabyc rašė:o man patinka Dainiaus defericijavimo sistema pagal dalyviu skaiciu, banali tiesa kuo dalyviu daugiau tuo "sunkiau" uzimti aukstesne vieta turnireneje lenteleje. Dalyviu koeficientas turi buti proporcingas dalyviu skaiciui kievienose varzybose. Dalyviu reitingavimas turi buti butinai, nes jau seniai draugiskos/megejiskos varzybos perspjove oficialias pagal viska, jos jau tampa tarptautinemis+1 uz Dainiaus sistema