REGISTRUOTIS »
Burbulas rašė:Sekmadienį (05.15) 12 val per LTV... jei kam įdomu kokios pasekmės po infekuotos erkės įkandimo....
grafito rašė:ne erke tiria o krauja po 3 savaiciu,mano vokietukas pasigavo,bet laiku susigriebiau dvi dienas ukolus vare laime dabar viskas gerai
zalias7 rašė:grafito rašė:ne erke tiria o krauja po 3 savaiciu,mano vokietukas pasigavo,bet laiku susigriebiau dvi dienas ukolus vare laime dabar viskas geraitavo vokietukas pasigavo bazilioze (ar tiksliai taip skamba nzn. bet panasiai)Mano auksaspalvis jau antra karta pasigauna ir is pat pavasario, kol nespeji uspilt nuo erkiu ant kupros. Platina erkes, kates ir zmones neserga. Sunis negydomi mirsta per kelias dienas, imunitetas neigyjamas, nes ten sukelejas pirmuonis, jis arba yra arba nera.Beja lietuvoi oficialiai sios ligos nera, vaistu legaliai irgi nera ...
brycka rašė:zalias7 rašė:grafito rašė:ne erke tiria o krauja po 3 savaiciu,mano vokietukas pasigavo,bet laiku susigriebiau dvi dienas ukolus vare laime dabar viskas geraitavo vokietukas pasigavo bazilioze (ar tiksliai taip skamba nzn. bet panasiai)Mano auksaspalvis jau antra karta pasigauna ir is pat pavasario, kol nespeji uspilt nuo erkiu ant kupros. Platina erkes, kates ir zmones neserga. Sunis negydomi mirsta per kelias dienas, imunitetas neigyjamas, nes ten sukelejas pirmuonis, jis arba yra arba nera.Beja lietuvoi oficialiai sios ligos nera, vaistu legaliai irgi nera ...si liga babezioze,maniskiui irgi buvo itarimu po erkes,bet gaves vaistu doze atsigavo placiau api sia liga cia http://www.veta.lt/veterinarijos-klinika/biblioteka/babezioze/
berazumijus rašė: ir kaip ta erke gali kazkuo uzsikrest miske ?