REGISTRUOTIS »
Na po krūvos high-end'inių vaizdelių įkišiu aš savo superbiudžetinį variantą Geležis - B 3-2, optika - Walther 4x32 CI, buožė - fannierinis samapalas, kurį didžiąją dalį šalto sezono pas save rusy drožiau, buožės padas - iš Gariūnų, vamzdžio žiočių apsauga (nei nadūlniku nei kompensatorium liežuvis neapsiverčia pavadint) - reikiamo diametro plastikinio vamzdžio gabaliukas, kojos - iš autostopo "krautuvėlės".Kojas pirmiau buvau ant vamzdžio laibgalio primontavęs (žinoma nuo jų šaudyt buvo visai ne kas), o dabar perkėliau ir visai nieko ir nuo jų šaudyt eina (gerai kad yra nedidelis laisvumas, tai yra šioks toks atatrankos sugėrimas )
cia nia lovoj ,fotiko blicas numiro ir tada su lempa ir paklode bandem padaryt dirbtini apsvietima kad nors kas matytusi
Tos gelytes ant rankenos nekaip atrodo,geriau butai kanapes lapukais.
pas jus smegenyse uzprogramuota kad matot kazkokias gelytes cia,koki signala gaunat ta ir matot cia panasiai kaip rosako testas ,optine apgaule. jei matot geles tai sirdyje jus turbut trokstat buti floristais ,bet gedijates prisipazinti, as tik paziurejas iskart matau sesiakampes zvaigzdes,jokiu geliu man nesimato,tai as kaip ir dauguma berniuku nuo vaikystes troskau buti astronautu,mano svajonei nelemta issipildyti tai bent tiek prisiliesiu prie zvaigdziu sekmes visiem
Citata iš: autostop25 2012.08.01-08:35:27pas jus smegenyse uzprogramuota kad matot kazkokias gelytes cia,koki signala gaunat ta ir matot cia panasiai kaip rosako testas ,optine apgaule. jei matot geles tai sirdyje jus turbut trokstat buti floristais ,bet gedijates prisipazinti, as tik paziurejas iskart matau sesiakampes zvaigzdes,jokiu geliu man nesimato,tai as kaip ir dauguma berniuku nuo vaikystes troskau buti astronautu,mano svajonei nelemta issipildyti tai bent tiek prisiliesiu prie zvaigdziu sekmes visiem Sesiakampes?
Citata iš: arcius78 2012.07.27-22:25:08Tos gelytes ant rankenos nekaip atrodo,geriau butai kanapes lapukais. Tai ko čia smulkintis? tada jau ir švirkštukais išpaišyt galima.... Skonio reikalas aišku, bet nerandu ryšio tarp kanapių ir šaudymo