mes su draugeliu si savaitgali nuvarem pasaudyt. sau saudom, sudmaliaujam, atvaro ten dar kazkoks diedas su boba. sustoja kazkur toliau uz medziu krumu, kazkur visai sone, toliau. nekreipiam demesio. isejo ta boba pasivaiksciot, ir is didelio atstumo pamate ginkla tik uajajajajajajaiii:'( mentus iskviesiu mentus, draugelis sako nu ir kviesk. ta pyst ir paskambino, vaj vaj cia saudo i kojas, tokie ir tokie masinos numeris blablabla...
as prieinu sakau kas cia vyksta gali paaiskint ? pyst nusisuka toliau su mentu sneka, tai sakau kame reikalas ka cia darai ? nesusikalbesi... nemoka. nu dzin, pranese tai pranese, mes jug vistiek uz miesto prie misko, ir i ja nesaudem. toliau bunam. praeina kokia 5-10 min, atvaro jos diedas, toks pats asilas kaip ir jo boba, ir inirses visas. ka cia pries mano zmona sokinejai? ka cia jai akis kabini!.. ta turbut gryzus jam pripiso prota o tas asilas ir eina tvarka daryt. susikalbet irgi neimanoma, krc bukas laukinis, dar "as is vilneus, px man viskas blablabla..." toks issisketes visas, voi voi. dar as ten su juo pasisukavau, paskui galvoju, mentai tai jau viska zino, nereik problemu, nes ir sautuvas >>7.5 ir siaip, apkraustytu masina, tai 8metai grestu. px isvaziuojam, varau pasiimt taikinio, diedas jau kietas pasijutu, issigandom tipo

toks jau kaip ant sparnu, "aa vaikai vaikai" blin galvoju butumem vaikai, jau senai butumem tave nugesine, bet kai pirma pranesat mentam o po to tik einat tartis, tai neturiu ar su tavim apie ka ir kalbet.
mentai buvo sustabde su mano masina draugeli, tapati vakara. pazejo numerius, aaa, cia tie kur saudo, atidarykit bagazine, ten susaudyta lenta. pazejo, patikrino dokumentus, paleido.
bet jau kaip as tokiu vriednu bobu nekenciu!!!!