+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182724
Total Topics: 5409
Most Online Today: 1567
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 354
Total: 354

Autorius Tema: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...  (Skaityta 871013 kartus)

esoxiukas

• Svečias
Re: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...
« Atsakymas #750 Įrašytas: 2009.02.18-18:25:31 »
a kodel niekas su lankais i zmones nesaudo, juk jie isvis nepanasus i ginkla. ka ta vytele gali padaryt. arba arbaletais kokiais.  juk pilnos pardos lanku ir arbaletu o norguose ir jokiu leidimu nereikia.

UltraSonic

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 748
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #751 Įrašytas: 2009.02.18-22:19:34 »
1. Dar nera tiek jegos, kad itempt.
2. Reik su jais moket saut.
3. Televizoriuje tikri snaiperiai su lankais nesaudo.

rimka

• Hero Member
  • Įrašai: 1430
  • KTU
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #752 Įrašytas: 2009.02.18-22:22:55 »
po rambo4 lankai turejo pasidaryti populiaresni :lol:
B2 (buvęs pirmasis orinukas)
XS36-2 (QB36-2)
Crosman 1077
Crosman 2100
HW 35

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #753 Įrašytas: 2009.02.18-22:27:45 »
visuotini nupezima galima ir kitose srityse pastebet. taip kad cia tik ziedeliai. laimei dar sudetinga belekokiam durniui gaut nelegalu ognestrela. na tada tai jau butu ant kiekvieno kampo po lavona kaip per duke nuken :) esme ne draudimuose/leidimuose o zmoniu samonej. koks normaliai mastantis kad ir is ragatkes saudytu ? na prisipazinsiu esu nuodemiu panasiu padares (ne su sautuvu aisku) - bet pries tai reikdavo pagalvot ar nieko blogo nepadarysi. ar aki neismusi ... ar nesuzeisi ... is "pinciku" tiek ir tiek prisaudyta - bet visoj kompanijoj ner buve net minciu i zmones saudyt. vandens pripilta kandona ir ta taikydavom taip kad tik aplaistyt o ne ant galvos.
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

Detomaso

• Sr. Member
  • Įrašai: 380
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #754 Įrašytas: 2009.02.19-10:45:47 »
as jau pradedu manyti kad reikia grieztinti orinuku isigyjimo tvarka, dabar - nuejai - nusipirkai  -internetas - uzsiturbinai ir darai nesamone... nemanau kad reikia leidimu bet manau kad turetu registruoti parduotuvej (ir ne i ziurnala o i kompa) su gyvenama vieta o ne tik asmens kodu - ne del kontroles o del drausmes... issigyjes bus atsakingesnis
Mano parašas...

Junka

• Svečias
« Atsakymas #755 Įrašytas: 2009.02.19-11:11:49 »
Na na... Sugrieztins orinuku pirkima ir kas toliau? Kas bus, kai kulipkes galesit pirkt tik is kokio Baltic Arms ar Oksalio (parode koki medziotojo ar sportininko bilieta ir dar tik tokias, kokiu jie tures), o kalbos apie parsisiuntima net nebus? Paskui dar ka nors sugalvos... Siaip jei protingai kaip nors issprestu ta problema, tai as butau uz, bet kad pas mus tik du variantai - arba px visiems, arba viska uzdraust po velniu...

Igor

• Hero Member
  • Įrašai: 596
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #756 Įrašytas: 2009.02.19-12:44:14 »
tai ka db iseina kad eigu zmogus uzmusa kita zmogu virtuviniu peiliu, tai maximuose nebepardavines peiliu?! o ne duok dieve su sakute ar saukstu?! ka tada daryt?! uzdraust ir juos pardavineti,pirkti galesim tik su virejo pazymejimu?!
nesamones, draudimu nieko neisspresi. eigu galvoj smegenu nerasta cia jau visam gyvenimui.
Dont drink and drive

narkalyga

• Svečias
« Atsakymas #757 Įrašytas: 2009.02.19-13:01:22 »
Sveiki,kazkada ir man teko pabut taikiniu,gerai kad i kupryne pataike o ne i mane,kuprine tai kiaurai... buvau dar mokiklinukas ir ejau su motina,motina mane uz pakarpos aplink nama i laiptyne isskanbino visus butus,zmones iskviete policija.atvaziavo labai greit,atejo skanbino i duris kuriu nieks neatidarinejo,pagrasinus islauzt atsidare,stovi tris pacanai,su issprogusiom akim mes nieko nedarem ko cia reikia tipo,vienas gaves i spranda iskart atskrido atokiau,kitas mes nieko nedarem neturim jokio sautuvo,juos nuvede i kambari,klausinejo su vis grieztiejanciu tonu,tada jau isprase mus is buto.po keliu minuciu iseina tris grazuoliai,policinikai su sautuvu,isveze juos i nuovada.motina dar ir pareiskima parase.po keliu metu suzinojau sautuva atidave tevam,bauda ir iskaita jiem buvo.           o dabartini jaunima reikia auklet tevam ir mokyklom,gerai isaiskint apie pagarba kitiem ir kas tai yra ginklas,kokios pasekmes buna.cia ne spygu rodimas zvirbliam juk.paciam kazkaip ir minties nekilo saut i zmogu,nors sautuva pazystu nuo tu laiku kai keldavau pasilipes ant kedes nuo spintos kai nebudavo tevu namie ir nieks nieko nesuode kol prabegus laikui pats nepasakiau,bet uztat puikiai zinojau jei pamusa dezute degtuku tai tikrai zmogu nepaglostis ir nieko gero nepadarys.

Detomaso

• Sr. Member
  • Įrašai: 380
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #758 Įrašytas: 2009.02.19-14:17:49 »

Citata
sadlave rašė:

detomaso rašė:
as jau pradedu manyti kad reikia grieztinti orinuku isigyjimo tvarka, dabar - nuejai - nusipirkai  -internetas - uzsiturbinai ir darai nesamone... nemanau kad reikia leidimu bet manau kad turetu registruoti parduotuvej (ir ne i ziurnala o i kompa) su gyvenama vieta o ne tik asmens kodu - ne del kontroles o del drausmes... issigyjes bus atsakingesnis
Ir kodel manai kad bus drausmingesnis???Mani kad sunkiau isigijas orinuka,zmogus pakeis nuomone apie jo galinguma?
Keisti reike ne isigijimo tvarka,o zmoniu POZIURI I ORINUKUS!!!

nemanau kad tai bus sunkiau - paprasciausiai deklaruoti gyvenama vieta, bet busi atsakingesnis... o dabar kiekvienas vaikas su 18 m. nuejo nusipirko ir nezino ka daryt... paprasciausiai manau atsisijotu tie potensialus niekadejai... pardavejams gal sumazetu pardavimai, bet manau kad ir sumazetu tokiu straipsniu...
Mano parašas...

Arnas

• Hero Member
  • Įrašai: 771
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #759 Įrašytas: 2009.02.19-14:56:39 »
bet ir vėlgi, pasižiūrėkim kokiais orinukais padaromos tokios neramonės, nu tikrai netikiu, kad su kokiu AA, ar HW, o greičiausiai ~100 lt kainuojančiais kitajozais, t.y. piguva. taip kad su draudimais nieko nepasieks, reiktų uždraust visokius įvežimus tokių "žaislų" ir pan.
vienintelis, mano galva, sprendimas yra keisti (nors tiesą sakant net neįsivaizduoju, kaip tai būtų galima efektyviai padaryt) žmonių mąstymą ir supratimą, ir ne nuo vaikų reikia pradėt, o nuo jų tėvų! tėvai (kurie ir nuperka) turėtų įkalti į galvą, kad tai ne žaislas... :evil1:
Atalakė balundis, apyšikė piažukų...

UltraSonic

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 748
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #760 Įrašytas: 2009.02.19-21:16:01 »
Toki pastebejima padariau... Atkreipkit demesi kokias aukas pasirenka sitie "snaiperiai". Pastoviai moterys, merginos arba vaikai. Jie yra bailiai, kadangi zino, kad suzaloja koki vyriski gali truputi:evil1:

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #761 Įrašytas: 2009.02.19-21:31:09 »
draudimais tikrai nieko nepasieksi. vistiek atsiras net ir uzdraudus pigesnius kaip uz 2000 pardavinet. jei durnas - tai jau cia ilgam. o durneja jaunimelis ... durneja ... savo laikais net cigarete surukyt bijojom kad neuzuostu. o dabar 14likiniai kartu su tevais ruko. alu kaip arbata geria kur papuole.

MindaugasMc

• Hero Member
  • Įrašai: 1805
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #762 Įrašytas: 2009.02.19-21:38:34 »

Citata
berazumijus rašė:
draudimais tikrai nieko nepasieksi. vistiek atsiras net ir uzdraudus pigesnius kaip uz 2000 pardavinet. jei durnas - tai jau cia ilgam. o durneja jaunimelis ... durneja ... savo laikais net cigarete surukyt bijojom kad neuzuostu. o dabar 14likiniai kartu su tevais ruko. alu kaip arbata geria kur papuole.

Pridursiu: Ir nebandyk tokių 14likiniu einančių užkliudyt, labai jau aršūs ;D
Cometa Fenix & Air King 4-12x42 & Fenix PD30 Flashlight&&

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #763 Įrašytas: 2009.02.19-22:02:06 »
o kam juos kliudyt ? mokescius moku policija islaikau. net skambutis i policija nieko nekainuoja :inno:

Audrius

• Hero Member
  • Įrašai: 2801
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #764 Įrašytas: 2009.02.19-22:13:46 »
Vėl jūs prie savo- "draudimais nieko nepasieksi".. O ko siekiam? Reikia auklėti, tėvai turi skiepyti, mokytojai skiepyti.. visi mokyti ir t.t ir pan. Nesakau- reikia.  Kada tai duos efektą ir klausimas- ar visais atvejais duos efektą?  O efekto- t.y. saugumo man ir kitiems reikia dabar. Tai ką, žmogui su kulka siubinėje palaukti auklėjamosios veiklos  vaisių? Pedgogų yra tarp mūsų? Kiek reiks laukti- 5-10 metų? Nei tiek nepakaks. Taigi, vienintelės priemonės, galinčios duoti rezultatą čia ir dabar- kontrolė, apribojimai, draudimai.
Beja, ar nepabodo vaikytis mados- "aš esu šiuolaikinis žmogus, aš tolerantiškas, demokratiškas..."
Kartais šaudau, kartais meistrauju. Audrius (Murka)

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by Gedosius
2026.10.10-21:19:05

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus