+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 785
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 1
Guests: 430
Total: 431

Autorius Tema: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...  (Skaityta 869209 kartus)

Logun ( Viktoras)

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 831
    • Žiūrėti profilį
Re: Nusikaltimai ir nelaimės pneumatiniu ginklu...
« Atsakymas #1440 Įrašytas: 2011.04.23-19:25:46 »
To Elnoras:
Buvo jau apie tai rasyta ir siūlyta,ne tu pirmas tai sugalvojai. Skaitykit foruma...:type:

159

• Svečias
« Atsakymas #1441 Įrašytas: 2011.04.23-19:38:51 »
Beskaitydamas šitą temą prisiminiau vieną įvykį, dabar praėjo jau kokie 4 metai. Žodžiu, ėjau sau gatve, lauke saulutė šviečia, visur ramu, gražu. Šalia gatvės stovėjo toks dviejų aukštų namas, ten kaip tik vyko remonto darbai, statybininkai dengė stogą, staiga vienas statybininkas išsitraukė orinį šautuvą. Aš tai pamatęs šiek tiek sunerimau, paspartinau žingsnį. Girdžiu kaip užtaisomas šautuvas, užlenkiamas vamzdis. Ir tik BAKŠT! kulkelė trenkėsi į asflatą, per kokius 20 - 30 cm nuo mano kojos. Aš sustojau, pradėjau šaukt:
-Asile, tu mąstai ką darai ?! Iškviesiu policiją.
Tas nieko neatsakęs atlenkė vamzdį, pradėjo ruošti antrą šūvį. Aš pradėjau bėgti, užsukau už posūkio, kad nebebūčiau jo matomumo zonoj. Iškviečiau policiją, per tą laiką kol laukiau, mačiau kaip tas statybininkas įsėdo į mašiną ir pasišalino... policija atvyko tik po maždaug pusvalandžio (turbūt nes užmiestis, nekaltinu...). Policijai atvažiavus papasakojau kaip viskas buvo, jie atsakė:
-Nu tai jei jis tam name dirbo, tai turbūt atvažiuos dirbt ir kitą dieną, mes prasuksim pro čia ryt, užeisim apklausim...

Tai va, kaip ten viskas baigėsi nežinau, nes daugiau jokių susisiekimų nebuvo :question:.
Šiaip aš esu už kuo laisvesnius ginklus, bet kai žinau į kokias rankas jie gali patekti, tai priverčia susimąstyt. Mano nuomone, griežtesnės bausmės (pvz: jei bet koks tyčinis šūvis, nors ir iš pneumatinio šautuvo, būtų laikomas kaip pasikėsinimas į žmogaus gyvybę (turbūt per žiauriai pasakiau) tai daugiau žmonių suprastų, kokia atsakomybė jiems tenka turint ginklą).

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1442 Įrašytas: 2011.04.23-20:14:37 »
Citata
Einoras rašė:
Taip, reikia nebūti abejingiems.Siūlyčiau reklamuotis visuomenėje labiau, galbūt sukurti airgunnerių klubą (oficialų).Po kiekvieno straipsnio apie nusikaltimus su pneumatika tas klubas galėtų duoti savo komentarą.Aplinkiniai pradėtų suprasti ir skirti, kur yra chuliganai, o kur šauliai (dabar nuomonė neigiama apie visus).Nežinau, kaip nuskambės toks pasiūlymas, bet vertėtų iš šio forumo trinti pranešimus ir baninti dalyvius, kurie kalba apie betkokį "fotkinimą".

Einoras tu forme ~ pora menesiu niekas tave ir tu nieko gyvai nematei , o jau visus sustatai i nusikalteliu gretas siulai banint,  gal pradek is kito galo pvz. atvaziuok pasnekek gyvai sudalyvauk tada jau spresk.

Kada suprasi kuo kviepuoja airganeriai, istosi i koki kluba (beje jis ne vienas ir kurt naujatam, kad rasyt straipsnius nereikia) tada gal tau tas klubas ir suteiks teise jo vardu rasyti spaudai.

Vienu zodziu daugiau darbu, maziau kalbu, pasneket ir pasvajot mes mokam visi ir tu nepirmas cia toks toks.

FortNox del tu izeidinejimu gatvei ir darymo, man rodos as jau rasiau kaskur, bet galiu pakartot savo istorija bendradarbiavimo su teisesauga.

Buvo taip, pagavo 4 pacaniukus 14-18 metu siauncant po sodus, iskviete mane sako: rasyk pareiskima sake jie is tave kirvi paeme, sakau nzn pas mane keli buvo lyk ir visi vietoi. Tada nuvaziavom i soda, viskas lyk vietoi tik pirti priskta (pirtis nerakinta, kad spynu nereiktu keist) na as aisku susinervavau, o dar policinkai kusina: rasyk, rasyk ju nepasodins tik ligtinai nubaus ...

Vienu zodziu ikalbejo, parasiau pareiskima, po to buvo gal trys teismai kuriuos vis atidedavo i 4 teima as pavelavau 10 minuciu, atejau visi skirstesi nes vel atidejo, o mane pasirodo nubaude 300lt. bauda us neatvykima i teisma...

Tai dabar as nelabai noriu prasideti su sitais reikalais, labai dauk laiko suvalgo, o ir damoket gali prireikt :)

FortNox

• Svečias
« Atsakymas #1443 Įrašytas: 2011.04.23-21:36:35 »
Tai va Zalias tame ir esme, siuo metu nera kazkokios panacejos nuo durnumo ar siaip visokio marazmo, policija ir visi kas galetu kazka pakeist tik medituoja, arba raso istatymus is ,,palubinsko". Todel kartais nervas paima kai sitoj temoj pradedam patys nusimediduot... Buna, atsitinka ir nelaimiu ir nusikaltimu su pniaumatika, bet tegu sita tema buna informacinio pobudzio. Todel ir sakiau cia nerasysiu, nes tuoj susikniauksim cia su savo nuomonem.:evil1: Kol negalim nieko realiai padaryt, galim tik suzinot kur , kas kur ir ka padare. (Tema apmastymam ko nereiketu daryt) .

P.S sita komentara galima ir pratrint jei kas... :beer:

Baltas

• Svečias
« Atsakymas #1444 Įrašytas: 2011.04.25-02:22:38 »

komandoras1

• Hero Member
  • Įrašai: 969
  • Megejas papleskint...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1445 Įrašytas: 2011.04.25-13:22:03 »
Siandien per radija girdejau,kad is pneumatikos Vilniuje(berods vakar) i galva is virsaus sauta buvo :o! Visko gerai neisgirdau del triuksmo kambaryje :(,bet sake,kad suzalotas vyriskis kreipesi i medikus :question:...Zodziu,kai kurie turbut is prigimties yra nebesveiki :evil1:....
Genai perduoda daugeli ligu...Taip pat ir sia...

Evaldas

• Hero Member
  • Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1446 Įrašytas: 2011.04.25-13:24:48 »
Citata
komandoras1 rašė:
Siandien per radija girdejau,kad is pneumatikos Vilniuje(berods vakar) i galva is virsaus sauta buvo ! Visko gerai neisgirdau del triuksmo kambaryje ,bet sake,kad suzalotas vyriskis kreipesi i medikus ...Zodziu,kai kurie turbut is prigimties yra nebesveiki ....

http://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/nusikaltimai_ir_nelaimes/vilniuje_pneumatinio_ginklo_suvis_suzalojo_zmogu/
Tram pam pam

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1447 Įrašytas: 2011.04.26-04:21:25 »
kazka padaryt galima tik paciam jei nesi kvailas. pats esu turejas reikalu su policija. aisku ne kaip itariamasis. kita karta ilgai turetu itikinet turet reikalu. sugaisau kokias 3val del to kad atpazint veikeja pavogusi padevetu skuduru uz 50lt. be apsaugos neleido net eit parukyt. sakau koki cia zmogzudi atvezt zadat :) nebekalbu apie popierizma. tyreja kazka rase apie valanda. pasirasyt reikejo kazkur ant 4 popieriu. jau taip ta sistema sudetinga kad net baisu.
esantiems arciau seimo cia, sakyciau reiktu siulyt labai dideles bausmes uz nusikaltimus su pniaumatika (vistik ginklas o ne zaislas) ir maziau ribot, nes vistiek prisiveza is lenkijos ar latvijos ir poto per langus saudo kur sumasto. papultu vienas kitas tai kiti jau pagalvotu pries darydami nesamones. kitaip proto neikresi.
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

zvalgas

• Hero Member
  • Įrašai: 943
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1448 Įrašytas: 2011.04.27-22:17:02 »

Citata
berazumijus rašė:
pats esu turejas reikalu su policija. aisku ne kaip itariamasis.  uzgaisau kokias 3val del to kad atpazint veikeja pavogusi padevetu skuduru uz 50lt. be apsaugos neleido net eit parukyt.

geriau jau nerukyt ,nei i strenas gaut:type::inno:
crosman 2100+ balionas+ walter 3x9-40 mildot. murka+ DS+ petro mandzetas+ nikko stirling 3x9-40. walter cp88. crosman 1377
 [/size]

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1449 Įrašytas: 2011.04.29-01:07:20 »
negavau as i strenas ir nebuvo tokiu pasiulymu. tiesiog gavos absurdiska situacija o as susimasciau policijai padet. per visa kvartala nerado panasaus sudejimo zmogaus atpazinimo procesui. tiesa tos parduotuves savininkas ta vagi pats pagavo ir i policija pristate. buciau zinojas, kad visa tai del 50lt buciau pasiuntes kur nors kitur ieskot. moraliskai galima sakyt nukentejau.
su policija as kazkaip visai normaliai sutariu. jie irgi zmones. jei pradesi nah... siuntinet tai sugriebs net uz ne vietoj numesta nuoruka. ant suoliuko kieme geriant alu kazkas iskviete. nei triuksmavom nei ka. reikalas baiges net be ispejimu.
per perekura, ta toki keista, su policininku prieziura, pasisnekejau, sakau ar daug cia su tais orinukais prisicirkina. gana problematiskoj vietoj, sako nera tokiu atveju uzfiksuota. va jei uz 20lt kazka primuse tai kasdienybe.
visa tai tik zurnalistu veikla.

senas_megejas

• Svečias

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1451 Įrašytas: 2011.05.13-01:34:40 »
aisku i kalejima sodint neverta, bet kodel nebera priverstiniu viesuju darbu. va koki menesi pravalytu tuos balandziu sud.. tai bent jau nauda kazkokia butu likusiai visuomenei. o dabar gaus kokia 100lt bauda ir viskas.

grandis

• Hero Member
  • Įrašai: 3637
  • Aš čia ne prie ko
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1452 Įrašytas: 2011.05.13-08:15:37 »
Citata
berazumijus rašė:
aisku i kalejima sodint neverta, bet kodel nebera priverstiniu viesuju darbu. va koki menesi pravalytu tuos balandziu sud.. tai bent jau nauda kazkokia butu likusiai visuomenei. o dabar gaus kokia 100lt bauda ir viskas.

skai tyk iki galo o paskui komentuok :type:>:(, jau gavo bauda 200,-
Jai nepasidarysi pats, už tave niekas nepadarys, o jai padarys tai suchaltūrins ....
"grandis"

grafito

• Hero Member
  • Įrašai: 1440
    • Žiūrėti profilį
    • RSSA
« Atsakymas #1453 Įrašytas: 2011.05.13-17:47:21 »
nesudus valyti,bet daryti ,kad tu sudu visur nebutu
Mano parašas...

zemas

• Sr. Member
  • Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1454 Įrašytas: 2011.05.13-19:55:35 »

Citata
senas_megejas rašė:
http://www.grynas.lt/aplinka/vilniuje-nusautas-balandis.d?id=45410547

Pzd zodziu.Kazin kiek varna jie ikainave yr?Del s.... tai sutinku,reikia stengtis,kad nebutu.Lb lb stengtis.
Tyla gera byla.

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus