REGISTRUOTIS »
sportbatis rašė:aha, cia labai graziai, kaip is vadovelio o kaip pats imi draugo sautuva? su visom ceremonijom ar tiesiog pasiimi ir eini pleskint/apziurinet? aisku, sitoj situacijoj buvau kalciausias as pats, bet man net ne i galva palikt saunyka uztaisyta, taip ir be akiu galima likt.
sportbatis rašė:aha, cia labai graziai, kaip is vadovelio o kaip pats imi draugo sautuva?
MPSnaiper88 rašė/.../Aš su ugnešaudžiais dažnai raikalų turiu,/.../
Ryklys rašė:MPSnaiper88 rašė/.../Aš su ugnešaudžiais dažnai raikalų turiu,/.../Ir niekas iki šiol nesakė, kaip vadinti parakinius ginklus? Ar rusų kalba užvaldė juodai?..
norkinas rašė:Aš iš vis pasakyčiau, jai tinkamai dirbtų tarnybos atsakingos už gyvūnus tokių dalykų nebutų, koks dar naminis katinas daugiabučių kvartale? bet koks gyvūnas jai aplinkui nėra šeiminiko negali vadintis naminiu. Galu gale reikia gi urinkti iš po gyvūnų viską. Jai palaidas, reiškias neprižiūrimas, reiškia tokius utilizuoti, aišku ne tokiais būdais kaip su pniaumatiniu bet utilizuoti. O gal visi džiaugiamės kai vaikai žaidžia pievelėje korioje pilnna visokių ššš ir panašiai. Prižiūrėkite savo gyvūnėlius, ir tokių problemų bus mažiau...