savaitgali vaziavau pasaudyt, tai tuo paciu su kolega prameginom tuos visu ispeiktus sovinukus gamo pro magnum

dar kometas tokias
http://www.greatdeal.co.za/images/250%20COMETA%20AIR%20GUN%20PELLETS%20-%20FLAT%20NOSE.jpgtik is metalines dezutes, ir tuos kinietiskus shangxuj glyn

pirmiausiai i kruvas saudem. tas juodas kleckas tai buvo daugmaz ta vieta i kuria taikiklis rodo. abu su kolega saudem is to paties sautuvo, atviru taikikliu. apacioi kampe pirma raide R. tai mano N. tai kolegos.
kinietiski sovinukai -
1 2 cia kaip filmuose sako, Nera cia pas jus nei zvairu, nei klisu, nei taikliu, visi jus nepataikot.
cia bandem kometas
3 4 truputi skiriasi nuo tu kitaicu.
cia bandem gamo pro magnum.
5 6 o cia tai teks kazkam pakomentuoti, taspats sautuvas, tie patys sovinukai, ar gali vienam sauliui jie tikti o kitam ne?
kazkada su kazkuo biski pasigincijom kad dyzelis visai sugadina taikluma. nu tai ipyliau i sautuva, pro ten kur oras iseina, pamaklinau kad susiteptu ten viskas, apvaliau, issoviau is tuscio porakart, kad nesprogtu ten viskas

dar pora sovinuku i ora, tada i taikinius. kaip suvis, taip dumu debeselis.
7 8man tai skirtumo ant taiklumo nepasijaute, o jegos tikrai padaugejo.
o cia dar su dyzeliuojanciom kometom i truputi mazesnius taikinukus.
910 cia ne su taikiklio centru taikantis, prasisaudai ismoksti. nu bet visdelto nera jau taip blogai kaip saket. is visko eina pataikyt, tik priprast reikia.
o dabar dar klausimas, man tas ir idomiausia buvo, gal siaip kas isivaizduoja, kodel man kaikurie suviai eina kazkur aukstai ir i kaire ? cie nuo ko gali but? sautuvas laikysena ar kas ?