REGISTRUOTIS »
noname rašė:Pašarink brėžinius Audrius rašė:..pavyko sutvarkyti labai puikiai- padariau visą naują mechanizmą, su reguliavimais...
tapkinis rašė:as visada stengiuos sautuva laisviau laikyt tetis primoke - sake, is makarovo pistoleto, jei stipriai ji laikysi, tikrai nepataikysi. Tai as ta pati pneumatikoj pritaikiau, ir tikrai geriau, nei prispaudus. Na o stai virs mano zinutes ir irodymas
Lii rašė:tapkinis rašė:as visada stengiuos sautuva laisviau laikyt tetis primoke - sake, is makarovo pistoleto, jei stipriai ji laikysi, tikrai nepataikysi. Tai as ta pati pneumatikoj pritaikiau, ir tikrai geriau, nei prispaudus. Na o stai virs mano zinutes ir irodymas Nevisai teisus esi. Pabandyk laisvai laikyt .50 karabina ir antro bandymo nereikes.O CFX visad laikydavau stipriai ir rezlultatai budavo tikrai neblogi. Manau, kad skiriasi AA ir CFX balansas. Saviskio CFX balansa buvau perstumes i prieki truputi ir jo vamzdis suvio metu nesokdavo aukstyn. beto CFX daugiau nei 1kg sunkesnis uz AA. O ir atatrankos ju skirtingos
Alguzas rašė:Nadulnika tam AA,kokiu 300gramu
UltraSonic rašė:Na tiek dar ir as isspaudziu kai labai pasistengiu.