REGISTRUOTIS »
VidasV rašė:Įsisavinau CFX. Naujas. Pasitvarkiau (DS ir visa kita) Kol kas be optikos. 9 šūviais iš 10 iš 16 metrų įkalu į du centus. Žmonikė apie 5 šūviais iš 10. Kažin kaip mes čia kaip šauliai atrodome? Pabrėžiu - be optikos
FOX rašė:man tai ko sunkesnis to sunkiau saudyt stovint,be optikos gaunasi 1 o su jau nelabai
Pinigas rašė:FOX rašė:man tai ko sunkesnis to sunkiau saudyt stovint,be optikos gaunasi 1 o su jau nelabaikaip laikai sautuva?
FOX rašė:Pinigas rašė:FOX rašė:man tai ko sunkesnis to sunkiau saudyt stovint,be optikos gaunasi 1 o su jau nelabaikaip laikai sautuva? o kaip galima laikit?kaip ir visi,ne nuo atramos saudant turejau galvoje
Pinigas rašė:FOX rašė:Pinigas rašė:FOX rašė:man tai ko sunkesnis to sunkiau saudyt stovint,be optikos gaunasi 1 o su jau nelabaikaip laikai sautuva? o kaip galima laikit?kaip ir visi,ne nuo atramos saudant turejau galvojehttp://www.lftsa.lt/index.php?l=1&id=4&lang=lt pozicija stovint...nuotraukoje, gali deti ant nulenkto kumscio, ant tryju pirstu, stovi sonu i taikini pasisuki per liemeni... ir tt