REGISTRUOTIS »
Melodrama rašė:autukas rašė:Melodrama, nu baik tu sliekų ieškot. Ryklys tą patvirtino, o jis, manau, nėra tas žmogus, kuris šnekėtų vėjus.autukas, man tiesiog neitiketina, slieku neieskau. Man tik kelia nuostaba tokie dalykai, suprantu kai greicio padidejimas buna 5-10 m/s, na gerai 20 m/s, jau didelis pasiekimas, progresas, plojam rankytem meistram, kai po keliu menesiu ardymo ir krushimosi pakelia per tiek greiti o cia tau pyst 450 m/s. Ir jei dar gerai pagaunu kampa, tas orinis nera stipriai tobulintas. Nu ka nori, ta sakyk, man tai atrodo keista.. (darau savo durnoj galvoj isvada, kad kazkas negerai su sautuvu) P.S. nebenoriu diskutuoti sia tema, jau atsibodo..
Audrius rašė: Arba tiesiog užtaikytas geras tepalas. Idomu kas būtų sutepus normaliai.
Ryklys rašė:Atvirai šnekant, nenoriu kištis į šitą temą bei ką nors įrodinėti. Objektyvumo dėlei padėsiu kelis taškus. Kad būtų viskas iki galo aišku.Kadangi chronografas mano, teko dalyvauti pirmame ir antrame bandymuose. Pirmąjį kartą greičiai buvo akivaizdžiai didesni. Tie greičiai, kuriuos surašė temos pradžioje buvo pateikti chronografo. Ar jie teisingi — tai jau atskiras klausimas. Tamtikri dalykai parodė, kad greičiai galėjo būti mažesni, nei chronografas parodė. Kalbėti apie paklaidos dydį negaliu. Galėjote pastebėti — chronografas rėminis, foto diodai ,,gaudo'' šešėlius. Naudotas rūsyje, naudojant dirbtinį apšvietimą. Šviesos šaltinis 1. Tai yra halogeninis šviestuvas. Gali būti, kad šviesa krito nelygiagrečiai ir chronografas fiksavo sumažėjusį atstumą tarp diodų. Kadangi nebuvo kaip nustatyti galimos paklaidos, apie ją nieko ir nerašau.Antras dalykas. Kral šautuvui tinka tik kulkos siauru sijonu. Jei nemeluoju, 4,46 mm. Užsimiršęs Gsnaiperis įkišo kelias tokias kulkas ir į Cometą. Greičiai tikrai viršijo 450 m/s. Aš net pamaniau, kad buvau įjungęs pėdas/s. Didesnio skersmens kulkomis greitis buvo gerokai mažesnis. ~ 370 m/s. Galimybės, kad šautuvai dyzeliavo ir tebedyzeliuoja atmesti negaliu, nors jokių dūmų po šūvių nesimatė. Cometos šūvio garsas gan įspūdingas. Apie atatrankas nieko negaliu rašyti, nes nešaudžiau.
Audrius rašė:Vadinasi ne dyzelis. Kokia ten stumoklio eiga? Kokia sprendžina?Nenoriu tikėti, kad chronas meluoja.
Audrius rašė:Koks čia nadulnykas ant Cometos 400 ? Gal koks naujas modelis išėjęs su stumoklio eiga kokia 130 mm? Apie 32 J.. Arba didesnė eiga arba geras tepaliukas. Veikia kaip Mendoza (Meksikietiškas orinukas veikiantis dyzelio principu).
eimazz rašė:atsiprasau uz nevisai i temasian gavau is ognestrielo (karabino) pasaudyt kruvele rinkau ant 150 mranku drebejimo beveik nesijaucia...optika 12xgaunasi vos ne kulka i kulka as apakes...draugai medziotojai irgi
gsnaiperis rašė:pamirsau parasyti saudymo poza ... saudyta ft poza...