REGISTRUOTIS »
GSK rašė:kada vamzdis valytas
Lala rašė:Duok savo muskieta kokiam "kileriui" Pažiūrėsi ar rezultatai skiriasi. Jei ne- muškieta kalta, jei skiriasi, treniruotis reikia.......
AlfaG rašė:Po isvalymo kokius 20-30 suviu i dangu reikejo po to i "kruva" ,pabandyk JSB raudonas 4.53 .....
Evaldas rašė:AlfaG rašė:Po isvalymo kokius 20-30 suviu i dangu reikejo po to i "kruva" ,pabandyk JSB raudonas 4.53 ..... Velnias, visai pamirsau dievui i langus pasaudyti Kai zioplumas Teks rytdienai atideti Ps gal kas zino kur vilniuje yra CP 7.9 pirkti?
Evaldas rašė:Sian bandziau is 35m susaut kruva - nesigavo. Tada nusileidau iki 25m Atsukau bokstelius su raktu, leidau nuliui grizti i vieta. Tada per nauja prisaudziau, uzverziau bokstelius. Ir gavosi 4 suviaiai i 10mm, dar 2 suviai kulka i kulka. Tada ziuru 7-8-9 suviai i kita taska sau ramiai lekia... Zodziu prisaudziau ir po 6 suviu nusimuse mano dienos darbas...Aksciau pastebedavau, jog dvi dienas is eiles i ta pati taska neeina. Po tu 6 suviu patikrinau bokstelius ir tas varztas ant abieju boksteliu kur jos laiko buvo atsileides, nors pries tai priverziau gerai Taip suprantu, jog mano optikoj nulis nesilaiko http://host-photo.com/thumb.php?f=SDC13040.JPG
AlphaGSM rašė:Evaldas rašė:Sian bandziau is 35m susaut kruva - nesigavo. Tada nusileidau iki 25m Atsukau bokstelius su raktu, leidau nuliui grizti i vieta. Tada per nauja prisaudziau, uzverziau bokstelius. Ir gavosi 4 suviaiai i 10mm, dar 2 suviai kulka i kulka. Tada ziuru 7-8-9 suviai i kita taska sau ramiai lekia... Zodziu prisaudziau ir po 6 suviu nusimuse mano dienos darbas...Aksciau pastebedavau, jog dvi dienas is eiles i ta pati taska neeina. Po tu 6 suviu patikrinau bokstelius ir tas varztas ant abieju boksteliu kur jos laiko buvo atsileides, nors pries tai priverziau gerai Taip suprantu, jog mano optikoj nulis nesilaiko http://host-photo.com/thumb.php?f=SDC13040.JPGbiudzetinei optikai pareguliavus bokstelius reik duot jiem susigulet:) tik nesukint kas 1 suvi o bent kas 10