REGISTRUOTIS »
komandoras1 rašė:Grazus labai !Kaip smala !
grafito rašė:maniskis uzaugino sunu, vaikus myli be proto,negiriu butent sitos veisles ,bet kiek teke susidurti su kitomis o tikrai teke ,viena is geriausiu veisliuhttp://host-photo.com/thumb.php?f=grafas.jpg
keistas rašė:Isivaizduok ta jjuoda ant gradines-ar geda nepasidarys...Seimininkas tikrai neparduos pamates nuotraukele...
grafito rašė:patino savininkui priklauso 1 suniukas sukergus, visi Grafo vaikai puikiai gyvena bute kaip ir mano,nors tipo jiems negerai, prie budos kaip pasake nedaviau nei vieno tam yra veisle Lietuviskas lenciuginis.
kestasp rašė:labai teisingas požiūris , ir tiesą pasakius aš visai nesuprantu, kam reikalingas šuo ant grandinės arba uždarytas voljere.
kestasp rašė:grafito rašė:patino savininkui priklauso 1 suniukas sukergus, visi Grafo vaikai puikiai gyvena bute kaip ir mano,nors tipo jiems negerai, prie budos kaip pasake nedaviau nei vieno tam yra veisle Lietuviskas lenciuginis.labai teisingas požiūris , ir tiesą pasakius aš visai nesuprantu, kam reikalingas šuo ant grandinės arba uždarytas voljere.
powermotors rašė:kestasp rašė:labai teisingas požiūris , ir tiesą pasakius aš visai nesuprantu, kam reikalingas šuo ant grandinės arba uždarytas voljere.siulai palaida laikyti as savo kai kieme paleidziu, tai dviratininkai arba juolab pestieji is toli jau saukia, kad prilaikytume sunkiuka, nors ji dar tik per tvora ziuri, be blogu minciu.Suo turi savo vieta tureti, ar bute ar lauke voljere.