+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 619
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 2
Guests: 495
Total: 497

Autorius Tema: Pagalba ir tarpininkavimas perkant eBay  (Skaityta 21593 kartus)

jimmy

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 34
  • Aš...
    • Žiūrėti profilį
Re: Pagalba ir tarpininkavimas perkant eBay
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2011.04.29-09:28:23 »
Citata
Andrius911 rašė:
As nemoku nes nesu bandes

Aš mokiausi čia http://raidas.blogas.lt/:type:
Mano manymu, labai vertingas straipsniukas e-bay naujokui. :inno:
P.S. virtualią kortelę pirkimui internetu galimą išsiimti bet kuriame banke, kuris šią paslaugą teikia.
Gerai, kai šuo draugas, bet kai draugas šuo...

Einoras

• Svečias
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2011.04.29-13:51:03 »
Citata
xatabyc rašė:
patikrinus tik viena parde (ne is pigiausiu) jau galima rasti uz 80lt http://www.dealextreme.com/p/wireless-1-2ghz-night-vision-ir-4-led-pin-hole-spy-camera-with-composite-video-receiver-pal-17779 jei rimta paieska uzsiimti manau dar pigiau rasti galima  patikrinus tik viena parde (ne is pigiausiu) jau galima rasti uz 80lt http://www.dealextreme.com/p/wireless-1-2ghz-night-vision-ir-4-led-pin-hole-spy-camera-with-composite-video-receiver-pal-17779 jei rimta paieska uzsiimti manau dar pigiau rasti galima patikrinus tik viena parde (ne is pigiausiu) jau galima rasti uz 80lt http://www.dealextreme.com/p/wireless-1-2ghz-night-vision-ir-4-led-pin-hole-spy-camera-with-composite-video-receiver-pal-17779 jei rimta paieska uzsiimti manau dar pigiau rasti galima

Labai norint, viską padaryti galima. Tačiau pats kaip perpardavinėtojas tikriausiai supranti, kad prekių už jų savikainą niekas nepardavinėja šiais laikais.

xatabyc

• Svečias
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2011.04.29-14:59:46 »
tokiu atveju nereikia pabriezti, kad siuloma preke parduodama geriausiom salygom

Citata
Einoras rašė:
nesiderėsiu, kaina ir taip žemiausia, kokia tik gali būti.

saunuolis, pasitaisei.;D

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33 Įrašytas: 2011.04.30-02:13:00 »

Citata
zvalgas rašė:

berazumijus rašė:
o is ebajaus parsiust tai cia turbut belekas moka.

Parsisius gal ir moka, bet gal pvz kaip man tai jokie laiskai nepasiekia manes, keiciasi pastininkai ir visi mano pavarde uzmirsta. Gerai kad yra kas gali parsiust aciu rykliui uz tai. Jei nebutu tokiu zmoniu tai tokos paslaugos labai praverstu man

kaip taip gali but ka is ebajaus nedaeina o is kitur daeina ?
nors ir pats moku tai padaryt, bet geriau zmogui duosiu 10lt uz tai ka nereiks laukt 3 o gal ir daugiau savaiciu.
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

zvalgas

• Hero Member
  • Įrašai: 943
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2011.05.01-21:10:02 »

Citata
berazumijus rašė:
kaip taip gali but ka is ebajaus nedaeina o is kitur daeina ?
nors ir pats moku tai padaryt, bet geriau zmogui duosiu 10lt uz tai ka nereiks laukt 3 o gal ir daugiau savaiciu.

kur tu perskaitiai kad tik is ebay nedaeina?? is niekur nedaeina, is omnitelio gavau tik 3 saskaitas per 5 metus, nes pasikeitus pastininkui vel viskas is anujo, kol pagauni kol jis prisimena:question:
crosman 2100+ balionas+ walter 3x9-40 mildot. murka+ DS+ petro mandzetas+ nikko stirling 3x9-40. walter cp88. crosman 1377
 [/size]

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2011.05.01-22:24:29 »
na man dar idomesnis sposas paskutiniu metu buvo - laukiu siuntos is kinijos kaip iprasta. sakau jau laikas eit pasto dezute patikrint. ir randu labai keista lapeli. registruotas laiskas is lietuvos, kodas ten kazkoks. pagalvojau kas cia per briedas. nei mokesciu inspekcijai nei kokiam bankui nesu skolingas. nueinu i pasta, o ten - sako tai cia is kinijos siunta. klausiu kame cia reikalas su tokiais pranesimais. o atsakymas paprastas - ta pastininke jau nebedirba :)
prie to pacio - is telekomo saskaitu negaunu jau koks 4 menuo. kas cia per bespredelai dedas. aisku as neturiu su jais pasirases kazkokios sutarties.

Einoras

• Svečias
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2011.05.04-23:38:02 »
Idomi ir vertinga informacija:

Lietuvos Respublikos muitinė pradėjo pasirinktinai tikrinti siuntinius iš Kinijos. "Gift" pažymėti siuntiniai sulaikomi muitinėje ir prašoma atsiųsti PayPal išrašą apie apmokėjimą. Ankščiau tokie bajeriukai buvo tik su iš JAV ir Australijos ateinančiais siuntiniais. Šiuo metu perkant brangesnes prekes iš Kinijos verta susimąstyti apie gresiančius mokesčius (arba gudrauti).

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2011.05.05-14:23:35 »
jau puse metu tas bajeris yra. ir ne karta esu susimoves. tiesa bent jau dealextreme pradejo nurodyt siuntinio verte ant pacio paketo, tai maziau kabinejas. o buvo ne karta fokusas kai papraso saskaita atsiust, nusiunti, paskaiciuoja pagal bala zino ka mokescius. paskutiniu metu net nebepraso saskaitos - is karto parasyta kiek sumoket. su muitines tarpininke snekejau - skaiciuojama viskas pagal vidutine rinkos kaina ir dzin tos saskaitos. nors uz lita nusipirk o sumokesi kaip uz 100.
zinoma jei perki uz 1000 kita ir tokie sposai tai gali uzgincyt. tada reiks oficialios banko mokejimo saskaitos. tai kainuos ir perkant uz kokius 20lt gausis gerokai brangiau.
bet va paskutines kelios siuntos apie 100lt oficialiai deklaruotos neuzkliuvo.

tapkinis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2011.05.05-14:29:34 »
siunčiu iki 75lt ir beveik visos kliūna vis tiek. viena siunta pašto deklarante guli nuo vasario 28 ir negavau dar laiško jokio iš ten. kita siunta gulėjo tiek laiko kad išsiuntė atgal tam iš kurio pirkau, taip praradau ~190lt (tą būčiau ir deklaravęs kaip 190lt). jie tingi pranešt kad turi siuntinį, arba tiesiog užsimano jo turinio ir viskas, nebegausi. į skambučius neatsako, į emailus nereaguoja.
Artūras Morgana, 2015 09 13: "Siandien airguneriai su dideliu liudesiu pranesa, kad is musu tarpo pasitrauke UZKIETEJES SPYRUOKLISTAS. Geras zmogus buvo, spyga taukuota"

Einoras

• Svečias
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2011.05.05-16:36:31 »
Taip, Lietuvos Pašto darbo kokybė verčia susimąstyti. Jei siuntos neatsiunčia iš paskirstymo departamento, verta nueiti į savo pašto skyrių ir paprašyti, kad kuris nors darbuotojas iš tarnybinio telefono paskambintu (aš gerai sutariu su pašto darbuotojais, tai kelis kartus toks skambutis labai paspartino siuntinio persiuntimą). Mokesčių pagal vidutinę rinkos kainą jie negali skaičiuoti, jei taip daroma-galima ginčytis.

Brangių dalykų per Lietuvos paštą siųstis tikrai neverta. Paprasčiau yra paaukoti 50, ar 60 dolerių papildomai, bet užtat gauni siuntinį tiesiai į namus po dviejų dienų nuo pirkimo, įpakavimas būna nesuglamžytas, dėžė neatidarinėta, visos komplektuojančiosios vietoje ir dar ačiū už naudojimąsi paslaugomis pasako;D

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2011.05.06-10:57:15 »
kas del rinkos vertes, tai ta pazystama muitines tarpininke pradirbus 15 metu sake taip - uzgincyt galima. bet jei siuntos verte koks 100lt tai kainuos brangiau nei sumoket pvm pagal rinkos verte. na dar paminejo, kad muitinej didesnis bardakas nei lietuvos paste.
beto jei siuncia privatus asmuo tai labai mazai sansu, kad papuls i muitine.
i pasta eit aiskintis kodel neatejo siunta beviltiska - kulturingai pasius toli. bent jau man pasake - ne musu o siuntejo reikalas net meginant pateikt trackingo numeri. taip kad rizika siuntinetis is uzsienio yra nemaza.
legendos apie 75lt ar 50lt vertes siuntas niekuo nepagristos. gal teoriskai ir yra teisybes, bet realybe kitokia. uz 20lt yra papuolus i muitine ir teko pvm sumoket.

tapkinis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2011.05.06-13:08:02 »
Citata
berazumijus rašė:
kas del rinkos vertes, tai ta pazystama muitines tarpininke pradirbus 15 metu sake taip - uzgincyt galima. bet jei siuntos verte koks 100lt tai kainuos brangiau nei sumoket pvm pagal rinkos verte. na dar paminejo, kad muitinej didesnis bardakas nei lietuvos paste.
beto jei siuncia privatus asmuo tai labai mazai sansu, kad papuls i muitine.
i pasta eit aiskintis kodel neatejo siunta beviltiska - kulturingai pasius toli. bent jau man pasake - ne musu o siuntejo reikalas net meginant pateikt trackingo numeri. taip kad rizika siuntinetis is uzsienio yra nemaza.
legendos apie 75lt ar 50lt vertes siuntas niekuo nepagristos. gal teoriskai ir yra teisybes, bet realybe kitokia. uz 20lt yra papuolus i muitine ir teko pvm sumoket.

Netiesa. Skambinau į muitinę, aiškinausi, buvau informuotas taip: privataus asmens siunčiama siunta iki 160lt vertės yra neapmokestinama PVM ir muito mokesčiais, o jei siuntėjas juridinis asmuo, siunta iki 75lt vertės yra neapmokestinama PVM ir muito mokesčiais.

Labiausiai gaila buvo, kai siunta buvo įvertinta 76 litais :) viso tai man kainavo virš 100lt kol ją gavau...

Hm, beje, čia žmogaus skelbimas :-[ gal keliamės kitur diskutuoti šia tema? :beer:
Artūras Morgana, 2015 09 13: "Siandien airguneriai su dideliu liudesiu pranesa, kad is musu tarpo pasitrauke UZKIETEJES SPYRUOKLISTAS. Geras zmogus buvo, spyga taukuota"

Einoras

• Svečias
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2011.05.06-15:34:16 »
Žmogus neprieštarauja dėl didkusijų;DPer šitas diskusijas aiškėja įdomūs dalykai. Pavyzdžiui berazumijaus siuntos už 20 lt apmokestinimas. Tai yra visiška nesamonė. Matyt "muitą" pasiemė pašto darbuotojai, nes tokios siuntos tikrai neapmokestinamos. Esu girdėjęs, kad pašto darbuotojams nusispjauti į klientus, bet man jie visada stengiasi padėti, gal pasisekė su pašto poskyriu.

Sukursiu naują temą forume apie pirkimą internetu.

edmundasl

• Svečias
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2011.05.06-15:41:27 »
Siunciausi pora kart. Abu kartus buvo apie 100 lt verte. Nemokejau nei karto jokiu muitu, nieko. Tiesa, propaguoju europos sajunga siuo atveju labiau. Kazkaip patikimiau atrodo.

Einoras

• Svečias
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2011.05.06-15:52:23 »
Europos Sąjungos viduje muitai netaikomi. Kviečiu diskutuoti į naują temą forume.

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
Šiandien 15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus