+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 637
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 489
Total: 489

Autorius Tema: Daystate  (Skaityta 137374 kartus)

hadas

• Hero Member
  • Įrašai: 901
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
Ats: Daystate
« Atsakymas #180 Įrašytas: 2010.11.04-22:54:40 »
gaila daystate duot paskerdimui:question: siaip tai lb idomu butu kokiu modifikaciju ir patobulinimu prigalvot:) o tai be sugadinimo niekaip?
Power paragliding. Apco Force, Sky100

grandis

• Hero Member
  • Įrašai: 3637
  • Aš čia ne prie ko
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181 Įrašytas: 2010.11.04-22:59:11 »
 o kam gadint
valdikli tik išlituoji nuskaitai originalius duomenis i saugykla, o toliau analizuoji ir bandai :beer:
nemanau kad ten labai jau super duper algoritmas
Jai nepasidarysi pats, už tave niekas nepadarys, o jai padarys tai suchaltūrins ....
"grandis"

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182 Įrašytas: 2010.11.04-23:21:30 »
islituoji valdikli ir perskaitai ... valdikli islituot aisku butina, kad jei zmogus uzsimanys to kas buvo grazint i pradine padeti. visa kita yra padaroma. su nauju drozdu man kazkaip netaip jau blogai ir pasiseke. zinoma yra momentas kai sumoki tokius pinigus ir bala zino kam atiduodi neaisku ka daryt. o tai yra padaroma ka tik nori. technine baze paruosta, itampos zinomos. aisku paprastai galvojama va is vakaro atvesiu o is ryto pasiimsiu gatava daikta. taip nebuna. prasom kas norit tai tobulint padesiu ir manes nereiks ieskot per vietinius banditus ar panasiai. bet ir reiktu atsizvelgt i tai kiek tai suryja laiko. cia ne windowsuose paspaust start ir run. su paciu deisteitu teko bendraut. sita modeli pavadino visiskai beviltisku ir nieko keist nesiruosia. ar as vel durnas ir neteisus ?
2 grandis - minejau gi net jei nebutu ijungta apsauga uztruktu gerokai laiko daugiau nei paciam padaryt. tas pats man ir su drozdu buvo. tam kad uskaityt programa uztenka 4 laidu be jokiu perejimu. gerokai paprasciau buvo ta gimtaji procesoriu ismest ir iklijuot kita. niekas nesiskundzia tai matomai veikia :inno:
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

Burbulas

• Svečias
« Atsakymas #183 Įrašytas: 2010.11.05-08:01:25 »
Citata
berazumijus rašė:
...su paciu deisteitu teko bendraut. sita modeli pavadino visiskai beviltisku ir nieko keist nesiruosia. ar as vel durnas ir neteisus ?

Būtų labai įdomu sužinot iš kur  tokios žinios(tą prasme su kuo tau teko bendraut)? O gal neteisingai tave supratau?
P.S. Noriu pasakyt - mano turimas MK4S mane pilnai tenkina ir nieko aš jame nesiruošiu keist. Ankstesnes žinutes su nuorodomis aš parašiau kolegoms turintiems iS modelius - jų šautuvai neturi tokių reguliavimo galimybių kaip mano.

grandis

• Hero Member
  • Aš čia ne prie ko
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184 Įrašytas: 2010.11.05-09:41:28 »
tai tavo galima nuskaityt ir perasyt sakykim hadui
Jai nepasidarysi pats, už tave niekas nepadarys, o jai padarys tai suchaltūrins ....
"grandis"

hadas

• Hero Member
  • Įrašai: 901
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185 Įrašytas: 2010.11.05-09:58:37 »
manau, kad turetu but imanoma. negi daystatas del modelio pakeitimo keis mikroprocesoriu ir visa programa? nelogiska
Power paragliding. Apco Force, Sky100

Dainius K.

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1064
  • aš nepiktas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186 Įrašytas: 2010.11.05-14:10:18 »
užtenka viena bituką nustatyti ir valdiklis neleis nuskaityti programos. (nebent visokie kosminiai korpuso šlifavimai, flagų valymas su UV lempom ir pan).
Modifikuoti esamą kodą irgi sudėtinga. Turint visus reikalingus duomenis dažniausiai lengviau lituoti/rašyti iš naujo.

Berazumijus burnojo apie tikslumą, bet nėra taip blogai. Galim padaryti sistemą su prastais komponentais, tačiau galutinį variantą sukalibruoti. 90 Om varža vietoj 100 visada liks 90 Om. Įdėjus termometrą galima kalibruoti ir temperatūrinę paklaidą (pvz taip daro dalis laikrodžių (RTC)).
QB79 7,4J

grandis

• Hero Member
  • Aš čia ne prie ko
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187 Įrašytas: 2010.11.05-14:11:02 »

Citata
Dainius K. rašė:
užtenka viena bituką nustatyti ir valdiklis neleis nuskaityti programos. (nebent visokie kosminiai korpuso šlifavimai, flagų valymas su UV lempom ir pan).
Modifikuoti esamą kodą irgi sudėtinga. Turint visus reikalingus duomenis dažniausiai lengviau lituoti/rašyti iš naujo.
.

jaigu taip paprasta butu, tai mes negalėtumėm nuskaityt ir perasinėt visu valdikliu duomenu.  ;)
"grandis"

Dainius K.

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1064
  • aš nepiktas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188 Įrašytas: 2010.11.05-14:34:34 »
aš konkrečiai susiduręs su ATmega mikroprocesoriais. Kodėl taip nedaro? turbūt jiem svarbu parduoti šautuvą, jei labai nori tiuninguokis. Uždraudus uždirbs 5% daugiau iš tiuningo, bet bus nupirkta 20% mažiau šautuvų. Tinka šitai ir šautuvam, ir windowsam ir viskam.

Galima netgi padaryti taip, kad aš duodu užkoduotą update, tu jį atsisiunti, paduodi kontroleriui, kontroleris gaunamus duomenis iškoduoja ir persirašo. Taip galėsi atnaujinti procesorius, kuriuose įrašytas raktas, tačiau įrangos nenuklonuosi.

Jei nori konkrečių resursų parašyk PM, surasiu kąnors.
QB79 7,4J

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189 Įrašytas: 2010.11.05-23:37:42 »
2 burbulas - bendravau tiesiogiai su kazkokiu tai vadybininku ar kazkuo panasiai meila ju puslapyj rades. paskui dar pas kazka kitka nusiunte. sakau davai as jum va ta programine dali padarysiu mandresne. tai va ir vos ne durneliu isvadino. aisku paciu savo ideju nedesciau o tik pasiuliau bendradarbiaut. paprastai durniaus vietoj lieki abiem atvejais.
kas del tikslumo savokos, tai taip - galima kiekviena gamini sukalibruot prie bet kokiu paklaidu. mano atveju tai daroma. deisteito - labai abejoju, bet savo akimis nemaciau tai negaliu kazka tvirtint. surinko, atsaude +- ir viskas. beto kad ir 10bar paklaida tikrai didelio skirtumo neinesa. bent jau mano asmenine patirtim. nekalbu apie rimtus sportinius sautuvus.
kas del apsaugu - paprastai buna 2 atminties sritys. 1 pacio kodo kita duomenu. duomenu paprastai neapsaugoma ir nera prasmes kazka ten apsauginet. koda modifikuot aisku galima jei ji turet, bet ir as minejau ir ne tik as, kad to daryt neapsimoka. paprasciau savo daryt. duomenu sritis tikrai niekam neidomi, nes nezinant kas kur irasyta galima tik speliot kas kur ka reiskia.
ir klausimas kodel lenkai kazka modifikuoja ? is neturejimo kas veikt ? tiesa as lenkiskai suprantu ne ka geriau nei japoniskai taip kad lieka piesinukai ir schemos. kazko ypatingo ten jie ir neisrado.
suprantu kad kitus tenkina gaminys tiesiai is parduotuves nieko jam nekeiciant ir netiuninguojant. jei viskas tenkina tai aisku ka ten dar ir bedaryt. as su ta mintim, kad tu deisteitu vienetai marijos zemej. kaip rimtas konstruktorius su juo tikrai butu ka veikt. bet va vel atsiremiama i kaina. (as cia ne verkslenu ka neiperku - ipirkciau jei reiktu). vistik negaliu sau leist malonumo nusipirkt vien tam kad eksperimentuot, o jei niekam nieko nereikia keist tai palikim visa tai lenkam. jiem va prireike. tiesa kas moka lenkiskai butu idomu suzinot santrauka ka jie ten tokio padare ?
2 dainius.k - as butent toki protokola ir esu padares. gauni per meila ar dar kazkaip failiuka. per mano programa uzsiunti ir softas atsinaujina. kazkokio pririsimo prie serijiniu nr nesu numates, bet tai imanoma. beto atnaujinimai is mano puses nemokami. ir paciam maziau vargo ir klientui. is esmes galima ir paprasta hex failiuka siuntinet - problema ne kad kazka ten nukopijuos ar pakeis o kad isvis ras kur ka pajungt kad perprogramuot :) elektroniku kompiuteristu ir programuotoju musu tarpe tikrai nera daug.
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

Burbulas

• Svečias
« Atsakymas #190 Įrašytas: 2010.11.19-19:27:44 »
Lenkas jau parduoda tuos reguliatorius ir nebrangiai
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=72196

Universalus

• Hero Member
  • Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191 Įrašytas: 2010.11.19-20:01:39 »
Gražiai padarytas, jei dar ir veikia tai tikrai neapsimoka pačiam darytis, jau nekalbu apie autoriaus "paskatinimą"  :super:
Chiappa FAS 611 + Simalux 10-40x56 Gold
Feinwerkbau 300S
Cometa Orion PCP

3Sieras

• Hero Member
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192 Įrašytas: 2010.11.19-22:32:36 »

Citata
Burbulas rašė:
Lenkas jau parduoda tuos reguliatorius ir nebrangiai
http://bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=72196
placeu gal galima
M512p

Burbulas

• Svečias
« Atsakymas #193 Įrašytas: 2010.11.20-18:39:17 »

Citata
vandenis7 rašė:
placeu gal galima

Plačiau gali tik suprantantis lenkiškai... aš netoks

3Sieras

• Hero Member
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194 Įrašytas: 2010.11.20-20:09:08 »
gal kas atsiras lenku kalbos zinovas ir isvers:super::beer:
M512p

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus