REGISTRUOTIS »
RAIMUNDIS rašė:Kas gali pasiulyt reduktoriu AA s410 idet ir duot pakankamai info pries tai,kas kaip bus kai ides reduktoriu,bus galios sumazejimas ar ne, taupys ora ar ne, greitis lygesnis bu ar ne?? daug neaiskumu,as jau skaites forumus pakankamai,vemt jau noris nuo informacijhos,bet vistiek,arba esu kvailas kad sie keli klausimai man neaiskus arba vels zino,ar isvis kas zino,O gal kekvienam modeliukui ir dar pagal J skaiciu skirtingai yra,individualiai gaunasi??? Pagalbos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
onlyzilvis rašė:laisvai, su normaliu reduktorium galima ir nuo kokiu 220 iki nustatyto poreduktorinio turet stabilius suvius.. +-1-2m/s
RAIMUNDIS rašė:tai kreipiausi,jis neatsako i klausimus,jau savaite,musiek uzsiemesko noriu? pas mane geriausiai eina nuo 170 iki 120baru, o pildymas juk nuo 190 iki 100barnu dar 90bar min galiu saudyt,tai va,reiktu kad visa ta intervala nuo 190 iki 100baru,butu vienodas greitis kazi ar imanoma
mazas rašė:rezervuaras turetu sprogt prie kokiu 450bar kaip minimum.gumeles turi atlaikyt ne maziau.
RAIMUNDIS rašė: kaip manot,nekokybiskai sudetos buvo?
zalias7 rašė:mazas rašė:rezervuaras turetu sprogt prie kokiu 450bar kaip minimum.gumeles turi atlaikyt ne maziau.Air armsai isipucia per sriegi prie ~ 250 bar, nesprogsa, bet ptasiplecia ir iseina oras, rezervuara paskui reikia ismest..