REGISTRUOTIS »
grafito rašė:AlphaGSM perejau kryziaus kelius teko pabuvoti net kitaicu puslapi ,bet gavau sertifikata ir tel. su nauja programine atristas
autukas rašė:Aš truputį ne į temą. Kaip išjungt tą dolbaną omnitelio sekretorę, kad nesiųstų žinučių apie praleistus skambučius, kai esi ne ryšio zonoj arba tel. yra išjungtas.
Arnas rašė:autukas rašė:Aš truputį ne į temą. Kaip išjungt tą dolbaną omnitelio sekretorę, kad nesiųstų žinučių apie praleistus skambučius, kai esi ne ryšio zonoj arba tel. yra išjungtas.https://savitarna.omnitel.lt trėtų būti galima čia sisutvarkyt (bet jau anksčiau, kai buvau ominyje, buvo galima)
MindaugasMc rašė:Sony ericsson W800i>Žodžiu pakeičiau telefono temą ir tada jį išjungiau. Dabar nebeįsijungia... užsidega ekranas ir po kokios sekundės užgęsta. tada turi išimti bateriją kad jungiant jis vėl nors užsidegtų. Gal teko susidurt? gal yra koks kitas būdas įjungti
MindaugasMc rašė:Kaunas per toli kiek tas kainuoja mazdaug?P.S persirašiau pats, visai lengva
cooliukas rašė:reiketu atrist, imest lt kalba ir pakeist korpusa (korpusa duosiu) SE S500idaigtas nevogtas ir w350 berods tik kalba ipust? kainas i pm prasyciau aciu