+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 619
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 2
Guests: 566
Total: 568

Autorius Tema: Gamo CFX. Kas paaiškins man kvailiui?  (Skaityta 19350 kartus)

Klisius

• Svečias
Re: GAMO CFX.  kas paaiskins man kvailiui?
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008.03.21-22:37:08 »
aciu Andriui,o dyzeliavimas ar gali taip metyti kulka?

Klisius

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008.03.21-22:43:17 »
tai pas mane  kaip pas Vaido,tik mano ,is viso kartais i lapa nepataikau ,zymiai baisiau...

andrius911

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008.03.21-22:44:30 »
dyzelis viska gali  ir vonia persaut pades ir manzeta sudegint ;D   o jei rimtai  tai tu patc pagalvok  jei vienakart pvz patenka 0,1gramas tepalo o kita karta 0,5gramo  tai juk  ir saunamoji galia skiriasi?  ir kulka barsto visur kur papuola.  Tu nesuk galvos duok sautuva specam  kad idetu DS paziuretu graistvas skyle uzglusintu  ir manau manzeta jau pakeistu  :)   pamatysi kaip po to tas tavo briaunika ssaudys  :azn::azn::azn:

LANGAS

• Hero Member
  • Įrašai: 526
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008.03.21-23:33:12 »
 Garantuoju, atsilaisvino buožės varžtai, atsuk ir sutepk MOMENT arba PVA klijais,
palik nakciai, po to dar paveržk.

Varžtus gali pasikeist i sesekampius. :)
Mano parašas...

Miskinis

• Sr. Member
  • Įrašai: 338
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008.03.21-23:35:29 »
Maniskis ardytas tikrai daug, jau ir varztai pasizinde, bet dar nebuvo, kad patys atsiverztu, nors nieko ir netepu ant varztu
Mano parašas...

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2008.03.22-00:12:42 »
visai gali but variantas kad luzo spyruokle. tai galima suzinot matuojant greiti arba isardzius ir paziurejus. teko su tuo susidurt - ne neitarsi kad spyruokle o saudo belekur. beto paklaust nera tokia jau kvailyste :)
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

quicker

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2008.03.22-14:49:42 »
As tai manau, kad manzetas gal perdege, nors ir spyruokle galejo luzt, jei tikrai tepaluotom kulkom saudei.

O vaidui tai nera ka pridurt - kai ismoksi saudyt, tai kruvos bus mazesnes, bet jei nori saudyti i taikinius, tai kam pirkai ta shadow640? Pas ji juk perlenkiamas vamzdis, jis negali buti labai taiklus. Aisku gali uzsidet nadulnika, susitvarkyti nuleistuka, isideti DS'a ir nusipirkti JSB Exact Express 4.52 kulku, tai saudys pakenciamai tada. Na, dar buoze pasunkint nepakenktu.

Klisius

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2008.03.22-20:37:04 »
radau problema.pasirodo nuo tepalo pradege manzetas ir graiztvas negali buti tepaluotas,aciu Andriui uz patarimus,uzdejau gera optika,tai is 50m i 2 centu dydzio taikinuka pataikau.Nors su tepaliuku man patiko,kaldavo per 20mm lenta.Vaidai,paziurek pas save ,gal irgi ta pati problema.Del DS klausiau parduotuvej,tai net nezino kas tai per spyruokle.Kur ja galima gauti?Esu klaipedietis.

andrius911

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2008.03.22-22:43:37 »
jei antradieni laisvas  tai 11h prie makdonaldo atlek  nuvarysim i miska pasaudyt  duosiu is  savo  CFX su DS pabandyt  tai paziuresi ar patiks :inno:

andrius911

• Svečias
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2008.03.22-22:45:32 »
ir dar   klp apie airguns ne vienoi parduotuvei ne kiek nenusimano  :inno:

vaidas1

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2008.03.23-00:16:09 »

Citata
Quicker rašė:
As tai manau, kad manzetas gal perdege, nors ir spyruokle galejo luzt, jei tikrai tepaluotom kulkom saudei.

O vaidui tai nera ka pridurt - kai ismoksi saudyt, tai kruvos bus mazesnes, bet jei nori saudyti i taikinius, tai kam pirkai ta shadow640? Pas ji juk perlenkiamas vamzdis, jis negali buti labai taiklus. Aisku gali uzsidet nadulnika, susitvarkyti nuleistuka, isideti DS'a ir nusipirkti JSB Exact Express 4.52 kulku, tai saudys pakenciamai tada. Na, dar buoze pasunkint nepakenktu.

Quicker :lol: bet visdelto radai ka pridurt aciu.
saudyt as moku.tik ne su oriniu melkaske,karabinu galetum pasispalinguoti...tik pasikeitus grieztesniems istatymams teko apleisti juos.o orinuka pirkau visiskai is oro ir apie juos net nesidomejau pries tai.o dabar susidomejau nes pasaudes pagavau cinkely vien del to,kad galima tobulinti ir israzdineti dviraty.beje shadow640 nera toks prastas kaip cia tavo parasyta.visa beda kulkose.tas pats kaip zvejoti ne meskere bloga o kabliukai buki buna jei neuzkerti zuvies.tai taip pat ir su masina gali buti geras vazokas paimsi kita masina reiks prasivaziuoti ir pajausti ja.taip pat ir su sautuvu reik prasisaudyti,kiti greiciai kitos kulkos ir t.t

vaidas1

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2008.03.23-00:39:21 »

Citata
Klisius rašė:
radau problema.pasirodo nuo tepalo pradege manzetas ir graiztvas negali buti tepaluotas,aciu Andriui uz patarimus,uzdejau gera optika,tai is 50m i 2 centu dydzio taikinuka pataikau.Nors su tepaliuku man patiko,kaldavo per 20mm lenta.Vaidai,paziurek pas save ,gal irgi ta pati problema.Del DS klausiau parduotuvej,tai net nezino kas tai per spyruokle.Kur ja galima gauti?Esu klaipedietis.

na visko gali buti as ir buvau isardes skyle uztaisyti isvaliau ir gal 3 lasus tepalo ilasinau tai po to dumo buvo pirmas suvis kaip is kamino bet negalvojau,kad nuo tiek mazai tepalo gali pradegti.reiks paziureti.dekuj uz patarimus.bet logiskai pagalvojus prieko kulkos kreivumas tada..? suprasciau greicio nebutu siek tiek bet manau kreivumas del to: arba kulkos prastos arba tas tepalas isblasko kulka.koviniuose tepalo nebuna tiek kiek reik orinukuose.tada vadinasi turi buti spets tepalas kuris nuo suspaudimo neuzsidega

Audrius

• Hero Member
  • Įrašai: 2801
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2008.03.23-08:59:00 »
:) parduotuvėje neklausk apie ds.
Išskyrus jeigu tai Aro parduotuvė:)
Dar aš  kartais padarau. Klaipėdoje turėtų būti viena mano ds.

Citata
Klisius rašė:
Kartais šaudau, kartais meistrauju. Audrius (Murka)

Alguzas

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2008.03.23-12:49:58 »

Citata
vaidas1 rašė:

Klisius rašė:
na visko gali buti as ir buvau isardes skyle uztaisyti isvaliau ir gal 3 lasus tepalo ilasinau tai po to dumo buvo pirmas suvis kaip is kamino bet negalvojau,kad nuo tiek mazai tepalo gali pradegti.reiks paziureti.dekuj uz patarimus.bet logiskai pagalvojus prieko kulkos kreivumas tada..? suprasciau greicio nebutu siek tiek bet manau kreivumas del to: arba kulkos prastos arba tas tepalas isblasko kulka.koviniuose tepalo nebuna tiek kiek reik orinukuose.tada vadinasi turi buti spets tepalas kuris nuo suspaudimo neuzsidega

Sprogdamas tepalas smarkiai padidina kulkos greiti,ji galbut net "nusirauna"nuo graiztvu.Nori taikliai saudyt,siek kuo stabilesnio greicio.Manai is neturejimo ka veikt chebra sveria,plauna ultragarsinese vonelese kulkas?Dvirati israsti cia labai sunku,pradziai patarciau pasinaudot tuo,kas jau israsta,maziau uzdavinek klausimu,daugiau pasiskaitinek forumo archyvuose,bent jau as taip dariau,radau praktiskai visus atsakymus...

Nostromo

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2008.07.02-02:05:40 »
Stai galvojau ir as - nusipirksiu koki paprasta orinuka, i taikinukus pasaudysiu. Uzejau i foruma. Ziuriu kad nera taip viskas paprasta. Buvau nusiziurejes CFX, o dabar prirasyta kad ten ji vos ne visa slifuot reikia...velnias zino kas ir kaip. O kai dar Klaipedoj viskas vyksta...But smagu su kokiu protingu zmogum susitikti ir gal paaisketu, reikia man to cfx, o gal net to 97, o gal ir kokio 640 shadow uzteks. Jei nesunku - atsiliepkit, patarkit.

Is anksto dekui.???

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
Šiandien 15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus