REGISTRUOTIS »
sportbatis rašė:negaila man tu daukantu, jeigu bus geras produktas. nes man sprendzina laike 1000 suviu. aisku, gal tik taip papuole, bet kas man labiausiai nepatinka, kad sprendzina laikui begant issitampo kaip koks kondonas...
Audrius rašė:Dėkuj už reklamą ir rekomendacijas. Bet manau, kad kas tikrai nori šio produkto, nesunkiai susigaudys, kas jį gali pagaminti. Beja, aš jau seniai ne vienintelis galintis tai padaryti. Aš pats nelinkęs taip save piršti. Turiu visą būrį žmonių, kuriuos atkalbėjau nuo ds dėjimo ( kai buvo prašoma padaryti į menkavarčius orinukus ir ds nauda būtų nepakankamai ryški, lyginant su išlaidomis). Taigi, man labai patinka, kai į mane kreipiasi žmonės, žinantys ko nori ir ko galima tikėtis iš ds."Broli forumieti!Pakalbek su labai geru dede Audriumi,ir neapsiriksi,nes tai zmogus is didziosios raidesTeko ir man jam ranka paspaustKartais geriau atsisveikinti su keliais litais bet gaut gera produktapamastyk,dar ir dar Kaip suprantu jau tau namiokus duoda"
Mowgli rašė:Noriu pasiteiraut kur galima isigiti DS ir kikekmazdaug ji kainoja?
sportbatis rašė:Perskaiciau visa tema, ir iskilo labai praktiskas klausimas. Pagrindinis ds minusas, kad keicentis temperaturaj kinta duju turis ir svyruoja greitis. Maciau grafika greicio svyravimo t.y. 20m/s. Bet cia tik pliki skaiciai, o tarkim kaip praktiskai kistu pataikymo taskas jei greitis nukristu 20m/s tarkim saudant is 30m atstumo?
sportbatis rašė:Meginau chairguna, tamsus miskas... Del argono zinau, bet taip pat zinau, kad meistras i kuri esu "nusitaikes" pucia ora, ne argona.
vitalijus26 rašė:sveiki,turiu gamo cfx ,noreciau isideti dujine spyruokle,gal galite pasakyti kiek kainuoja tas visas malonumas pas meistra kaune,ir kokie ispudziai? aciu