REGISTRUOTIS »
Kiek zmoniu tiek nuomoniu, vienam patinka dukra kitam jos mama p.s. cia ne diskusijoms vieta juk skelbimas cia
.......šia pirkau už 420 plius PVM ar jau su PVM reik saskaitas pakelt kainas galiu makitai pakoreguot
Citata iš: grandis 2012.09.16-19:02:37.......šia pirkau už 420 plius PVM ar jau su PVM reik saskaitas pakelt kainas galiu makitai pakoreguotniu tai jei gali, pakoreguok Pigiausią kolkas radau už 550lt su PVM. Mano dar gyva lyg ir, bet sakau šiaip dovanėlę gimtadienio proga pasidaryčiau . Dabar naudoju 6270D makentošą. Šiandien susukau gal 300 medvaržčių su dviem akumais. Medvaržčiai 3x50. Nupirkčiau komplektuką, tai senąją į marčias paleisčiau už kokį Daukantą
makita metabo skill bosch 99% prastos kinietiskos kopijos. Net gamintojo puslapiuose nerasite tokiu modeliu kur senukai pardavineja... Kaina gana didele, o jei dirbi tai po poros menesiu pradeda byreti . Jungikliai / reduktorius akumai... Jei isardzius makita uz 600lt (japan) ant variklio didelis lipdukas (made in china) tai ko benoret.. Sakyciau arba pirkti tikra kinieti, arba investuoti i pvz .festool yrankius... Ps protool suktukas nepatiko.Nors jis ir festool gimines bet perdaug elektronikos ,kaikas neveikia taip kaip turetu veikti , Gremezdas !!
Prekiavau kažkada el. įrankiais. Buvau kaip ir Hitachi atstovas Lietuvoje. Tiek Makita, tiek Hitachi jau labai seniai nebe Japonijoje renkami. Pasisakyčiau už Hatachi, nes jie bent jau man buvo patogesni. . . O jei apie rimtus akum.suktuvus kalbėti rimtai, tai yra toks gamintojas Milwaukee. Tai mano nuomene, visas tas "šir potriebas" kaip Makitos, Boschai, Metabai ir t.t. gali tik ilsėtis. Beje, Festool ir yra gėris, bet prie jų ergonomikos reikia priprasti. Tokia mano nuomonė.