REGISTRUOTIS »
Tad stai turbut kaip ir visu, o dabar mano sunkiausias pasirinkimas, modelis.Uz mane nepasirinks niekas, bet pagalbos juk galiu paprasyti?Kiek supratau teks isigyt 7.5j nevirsijanti sautuveli, nes leidimo gavimui reikalia priklausyti klubui, kam dar ne laikas, bet ar nenukentes mano pasirinkimas ir ar neteks istojus i koki kluba ir pradedant dalyvavima varzybose ieskoti galingesnio?
Esu pakankamai ne stadijoi,bet man rodos cia jau pimpaliuku tampymas gaunas Manau tiek is HW tiek is AA galima paleisti puikiai nuostabiai taiklu suvi,priklauso kieno rankose tas daikciukas gules
Esu pakankamai ne stadijoi,bet man rodos cia jau pimpaliuku tampymas gaunas
Siulau atvaziot i artimausis LTFSA varzybas ten paciupinesi AA TX200, AA TH200HC; AA Pro Sport ir HW97.
artimiausios varzybos bus si sekmadieni,vasaros laukti nereikia
Neradau informacijos, kur butu lyginami sie du modeliai, tada prasau jusu, patyrusiu pagalbos, kad nepadaryciau klaidos.
O siaip daikciukas gules naujoko rankose, tad ir meginu pasiteirauti kas ir kaip...Citata iš: kladia 2012.09.24-19:46:41Tu gali konkreciau suformulot klausimus? Tu nors kiek susipažines su tu šautuvų veikimo principais? Tau ka nors sako, kad AA cilindro turis didesnis už Weihrauch, kad AA stumoklis sukasi aplink savo ašį o HW ne, kad Armso nuleistukas reguliojasi 3 varšteliais o HW 2 važteliais? Čia aš aplamai bandau suprasti kaip geriau (išsamiau) formulot atsakimus. Man asmeniskai, kai renkausi, techniniai niuansai nerupejo. Rankos išsirinko kuri pirkt.Šaudisi kur Lietuvje ar New Yorke?
Tu gali konkreciau suformulot klausimus? Tu nors kiek susipažines su tu šautuvų veikimo principais? Tau ka nors sako, kad AA cilindro turis didesnis už Weihrauch, kad AA stumoklis sukasi aplink savo ašį o HW ne, kad Armso nuleistukas reguliojasi 3 varšteliais o HW 2 važteliais? Čia aš aplamai bandau suprasti kaip geriau (išsamiau) formulot atsakimus. Man asmeniskai, kai renkausi, techniniai niuansai nerupejo. Rankos išsirinko kuri pirkt.Šaudisi kur Lietuvje ar New Yorke?