+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 637
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 495
Total: 495

Autorius Tema: 6 -os Draugiskos varzybos prie ez. Melkys 2012 10 21-Sezono uzdar(preliminariai)  (Skaityta 36118 kartus)

Audrius

• Hero Member
  • Įrašai: 2801
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Nevarykit ant CFXų- eina pataikyti kur nori ir normaliai surinkt taškų.
Kartais šaudau, kartais meistrauju. Audrius (Murka)

Saulys777

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 1355
  • JPŠK Klubas
    • Žiūrėti profilį
Re: 6 -os Draugiskos varzybos prie ez. Melkys 2012 10 21-Sezono uzdar(preliminar
« Atsakymas #46 Įrašytas: 2012.10.23-13:07:10 »

Nu kodel tokia nuomone?.. Kad ir paskutiniu  varzybu HFT-1 kategorijos (kategorija aktualiausia man siuo metu  :) ) rezultatus paziurek - tikrai ne su pacia brangiausia iranga saudantys sauliai uzeme pirmasias vietas.  ;)

nelygink visiskai skirtingu energetiku,jei butu sport j tada vietos kitaip stovetu.
In life there's nothing to help you,but your hands and you own head..
Hatsan 125 ex..
CFX 2 ex..
FX Typhoon ex..
QB-79 deluxe ex..
Hatsan at44-10w ex..
STEYR LG110 HP ex :(

rycka

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
CFX geri tuo,kad duoda uzdyrbti vietiniams meistrams kurie daro DS ir t.t.  :D
O pasiemes is parduotuves ir atvaziaves tiesiai i varzybas,nieko nesitikek.
Vienas is paskutiniuju Lii bandymu saudyt su cfx FT2  http://www.airguns.lt/index.php?action=var_view&id=224xQeIa8p0g asmeniskai man daug ka pasako :)
Steyr LG 100 FT+NSD 10-50x60
Anschütz LG 380+VO Sagittarius 10-40x56

Burbulas

• Svečias
norejau paklausti Andriaus   del br varzybu-ar bus kokis nors vienas etapas Vilniuje siais metais ?
Jei klausiat apie LFTSA BR varžybas - bus spalio 11d. ir 2013m. sausio 20d. Čempionato šiais metais nerengsime.
2012 http://www.airguns.lt/index.php?topic=896.msg173538#msg173538
2013 http://www.airguns.lt/index.php?topic=5204.msg173539#msg173539
ir į kalendorių irgi įtraukėm http://www.airguns.lt/index.php?action=calendar;year=2012;month=11

edmundasl

• Svečias
BR cempionata RSSA lyg darys

Lii

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1864
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Vienas is paskutiniuju Lii bandymu saudyt su cfx FT2  http://www.airguns.lt/index.php?action=var_view&id=224xQeIa8p0g asmeniskai man daug ka pasako :)

Nu nepradekim daba manim zmones gazdint. Kadangi buvo numires AirArms, tai isimeciau pirma pasitaikiusia spyruokle (DS nuo gulejimo numire), uzsimeciau optika ir atvariau prisisaudyt i varzybas.. Kai technika neparuosta ir ner bent pusetino prisaudymo, tai ir rezultatas atitinkamas.
Jūs nesakykit ką man daryti, aš nesakysiu kur Jums eiti..

Rimas54

• Hero Member
  • Įrašai: 693
    • Žiūrėti profilį
Geriau paziurekit, kas peikiate CFX  i senuosius varzybu rezultatus-ir Audrius,ir LI-su cfx-ais tik vienu ar keliais taskeliais atsilikdavo nuo pCp geriausiu rezultatu.Ir su sitais ginklais ne viena sezona atsaude.
Su Pagarba,-Rimas is Sanciu

Sliekas222

• Sr. Member
  • Įrašai: 265
    • Žiūrėti profilį
Tai kad aš visame šitame fleime ne problemą su CFX įžiūriu, o gana keistą naujų "pneumanutų" (ar ne visai) požiūrį:

"nevažiuoju į varžybas bo ten visi geresnius rezultatus renka, krutais šaunykais šaudo ir vabšče užjuoks"

Aš irgi ne per seniausiai šitoje bendrijoje, bet man sunku suprast tokį durną nusiteikimą - varžybos irgi treniravimosi dalis, beje labai svarbi. Varžybose gali pabendraut tiesiogiai su labiau patyrusiais ir daug pasiekusiais žmonėm, stebėt jų taiklių šūvių atlikimo techniką, gauti kritiką apie savo klaidas ir ne ir pan.

Dabar atrodo, kad tūlas naujokas nori nuvažiuoti į pirmas varžybas ir grįžti jau apsikabinėjęs medaliais ir jau tapęs visų gerbiamu ir pripažintu airguneriu ;D Atleiskit už atvirumą, bet mums naujokams dar labai daug žolės apšikt reiks, kad pasiektume anksčiau minėtą lygį. O jį pasiekt pas save kieme arba miškiuke už namo sakyčiau bus gerokai sunkiau negu su xebra laiks nuo laiko dalyvaujant rengiamose varžybose.

P.S. beje aš iš savo pirmų varžybų parsivežiau medalį, bet man tai yra labiausiai NEužtarnautas apdovanojimas iš tų kur turiu (kadangi konkurenciją sudariau pats sau)
Freischütz

Freulen Di 54 und Hawke gyvatė

Audrius

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį

Taip brycka-  giriu CFXus dėl to, kad galiu įkišti į juos savo DS:)
Nepatingėk dar pasikuisti po rezultatus. Yra, jei neklystu, 2 varžybos, kur su CFXu surinkau absoliučiai daugiausiai taškų iš visų FT kategorijų :)

jonas_m

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 1788
    • Žiūrėti profilį
na jei ne i tema tai i varzybas vaziuoti BUTINA  :) ,ne del sautuvo pigumo ar optikos ,jei pats jauti kad nori saudyti tai ir vaziuoji,pamenu Lapiuose pries kelis metus sadlave atvare su kazkokia perelomke ir piestuku (optika) uz 20 lt ir ka,dalyvavo ,as pats tik po geru metu dalyvavimo o (nedalyvavau tais metais tik keliose varzybose) saudziau ir su QB 78 ir su kitokiais trantais pradejau po truputi taikyt i prizines,tada pradejau dairytis i rimtesnius ginklus ,antra,namuose kad ir kaip gerai susaudau ,varzybose atsiranda manrazas ir ji reik nugalet,namuose saudydamas su jauduliu nesusitvarkysi,taip kad prasom i varzybas.sautuvo mandrumas maziausias faktorius del kurio turetum galvot vaziuodamas i varzybas  :beer:

rycka

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį

Taip brycka-  giriu CFXus dėl to, kad galiu įkišti į juos savo DS:)
Nepatingėk dar pasikuisti po rezultatus. Yra, jei neklystu, 2 varžybos, kur su CFXu surinkau absoliučiai daugiausiai taškų iš visų FT kategorijų :)

Audriau juk niekas nesako,kad is cfx negalima sautuvo padaryt ;) Kiek pats i saviski laiko ir darbo idejai,kiek siai dienai ji ivertintum pinigais,speju butu brangesnis uz nauja HW97.O kiek reiks investuot naujokui nusipirkusiam nauja parduotuveje?
Pats nuo cfx pradejau ir zinau kad is dezutes paemus mazai sansu,kad pataikisi ten kur nori.
Mano nuomone CFX kaip ir dinozauru era senai baigesi.
O rezultatai pries kelis metus mazai ka pasako,nes varzybu lygis kasmet vis kyla,siluetai mazeja,kilzonos traukiasi ;D
Gal ir klystu,taigi kvieciu CFX gerbejus i varzybas parodyti savo galimybes :beer:

P.S. nesakau kad su cfx i varzybas ner ko vaziuot,nes kaip ir minejo varzybose igauni tiek patirties,kiek per men. namie neigausi.Ir kadangi su spyruokliniais dalyviu nedaug,tai i prizines vietas pakliut nesunku :D
Taip kad nesisarmatinkit,nieks tikrai nesijuoks,nesvarbu ar tai cfx ar siaip koks kinietis.
« Paskutinį kartą keitė: 2012.10.23-17:54:22 sukūrė brycka »
Steyr LG 100 FT+NSD 10-50x60
Anschütz LG 380+VO Sagittarius 10-40x56

Audrius

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
"Ir kadangi su spyruokliniais dalyviu nedaug,tai i prizines vietas pakliut nesunku"

Čia gerai užvarei:)

valdelis

• Full Member
  • Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
tai iseina kad man nere ko lysti is varzybas su savo GAMO CFX ir varzybas.  ;D. Juk svarbiau sudalyvauti nei galvoti tik apie prizus
GAMO CFX +DS center point 4-16x40

Sliekas222

• Sr. Member
  • Įrašai: 265
    • Žiūrėti profilį
tai iseina kad man nere ko lysti is varzybas su savo GAMO CFX ir varzybas.  ;D. Juk svarbiau sudalyvauti nei galvoti tik apie prizus

O galima pakartot iš lėto ir lietuviškai? :-X nes ką dabar sukringeliojai tai abejoju ir ar pats suprasi ryt perskaitęs :-X
Freischütz

Freulen Di 54 und Hawke gyvatė

vidas007

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 782
    • Žiūrėti profilį
Gerbiamieji naujokai,visi esate laukiami varzybose,pataikymo procentas priklauso ne tik nuo saukyko bet daugiau kas ta saunyka laiko.Ir kaip sako,maziau kalbu daugiau darbu.Sudalyvaukite nors keliose varzybose ir bus galima toliau rutulioti jums aktualia tema.
Demesio,palata yra pleciama pagal ligoniu skaiciu. ;D

Nebuna netinkamo sautuvo...
Feinwerkbau P70 FT/BR

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus