+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 637
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 492
Total: 492

Autorius Tema: Sharp Innova  (Skaityta 184668 kartus)

kasnelis

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
  • Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
Re: Sharp Innova
« Atsakymas #180 Įrašytas: 2010.09.20-22:32:04 »
Ar ne pigiau ir lengviau tada viska nuo nulio padaryt ? As tai tuo isitikinau. O slegio priklausomybe pumpavimu tai labai skiriasi net to pacio modelio sautuvams.
:)

jawistas

• Hero Member
  • Įrašai: 1670
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181 Įrašytas: 2010.09.21-01:54:19 »
na as apie daryma nuo nulio ir kalbu. Bet kadangi cia didziausia beda yra karobke, tai ja ir reiktu gamint nuo nulio. Kai pagaminsiu tada ir pasakysiu ar verta buvo ir ar brangu :D
O sautuva sita, man asmeniskai, tai tikrai verta tvarkyt, prilipo jis man kaskodel labai. Pompa kolkas tvarkinga - gerai pucia.
Login: jawistas
Password: satsiwaj
Sunku nepamėgint?
Iž38

liova

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2111
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182 Įrašytas: 2010.09.21-06:14:54 »

jawistas

• Hero Member
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183 Įrašytas: 2010.09.21-15:11:49 »
Na... Kaip cia pasakius. Cia yra, jej taip butu galima pavadinti, plastikines karobkes metaline kopija :) Brezinys kaip ir nuripintas nuo plastikines. O as mastau apie metala kombinuota su plastiku - reiskia kur didziausios apkrovos, ten ir daryt metalines dalis. Nes visa karobke metaline daryt manau kad nera tikslo - ganetinai sudetinga, reikalingas platus irankiu asortimentas ir ne bet kokiose dirbtuvese juos rasi. Na cia tik man per sudetinga gal, kitiems gali buti cia viskas prieinama ir normalu.
Sunku nepamėgint?
Iž38

Lukas

• Hero Member
  • Įrašai: 556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184 Įrašytas: 2010.09.29-10:16:21 »
Sveiki Sharp sąvininkai, perskaičiau temą nuo pradžios iki galo. Visai norėtūsi tokio "ginklo" pramogai. Nesinori prasidėti su pildymais, balionais ir t.t (per daug išlaidų pramogai) Kaip supratau paprastai šaudant 3-5 pumpavimų tam ir užtenka? Ar bandėte, kas surinkti krūvą? Kokie rezultatai, nes vaizdas susidarė, kad tik alaus skardines su juo šaudo :) no offence.  Kaip su ta karobke, gal kas surado kokį būdą nuo pirmos temos žinutės, ar čia perklijavimas ant apoksitinių klijų viską išsprendžia?
Jei gerai supratau reikia ieškoti su 60cm vamdzdžiu? Kokie dar patarimai tarkim iškart tik nusipirkus ginklą, reikia kažką pašlifuoti ar pridėti rankas, kad laikytų ne pusė metų.
Ačiū
RWS

jawistas

• Hero Member
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185 Įrašytas: 2010.09.29-19:22:45 »
Karobke plastikine, optika an jos vaikscios, tai kokia ten kruva nezinau. 3-5 pump tikrai uzteks ( man bent jau uztenka, juliu turi daug).
Sunku nepamėgint?
Iž38

Lukas

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186 Įrašytas: 2010.09.29-21:01:47 »
Sveiki,

Prisijungsiu ir aš prie "pompuotojų" :)

Mokykloje visai patiko rašyti, tad pabandysiu apžvelgti dabar jau savo šautuvėlį.

Forume rastas tel nr. greitai mane suvedė su žmogumi, vardu Gediminas. Paskambinus Gediminui, buvo sutarta susikontaktuoti po poros valandų, dėl informacijos patikslinimo apie šautuvą. Konkrečiai domino vamzdžio ilgis bei kalibras (.177/4,5) Pardavėjas atsakingas, atskambino su visa informacija, kurios buvau prašęs. Taip įvyko, kad po gerų 20-ties minučių mes jau kalbėjomies vietoje su nauju Sharp Innova šautuvėliu mano rankose. Gediminas nepavedė antrą kartą, viską, ką sakė buvo tiesa, net atsivežė metrą jei norėsiu pamatuoti vamzdžio ilgį.
Sandėriui įvykus, parkeliavau namo su nauju ginklu. Tiesa, Gediminas, mano manymu, už gan prieinamą kainą dar pridėjo ir 3-9x40 optiką.

Parkeliavus namo, prasidėjo smlukesnė ginklo apžiūra. Nesu pneumatinių ginklų ekspertas, todėl pateikta informacija, kaikam gali pasirodyti paviršutiniška ar šiek tiek "beletristinė".
Atidarius dėžę: tvarkingai supakuotas ginklas, atskiroje dėžutėje garso moderatorius, instrukcija.
Ginklo buožė medinė, tiesa, neslepsiu, atrodo šiek tiek "sintetinė", tačiau nėra, ko stebėtis, juk kaina irgi ne iš keturių skaitmenų.:) Karobkė bei nuleistukas plastmasiniai, nors ir bandyta atkurti metalą bent vizualiai, tačiau.. norėtųsi metalo.
Sekantis žingsnis prisukti moderatorių, kuris pasirodė hmm... kuklus. Gan lengvas, matyt, aš toks žmogus kad- kuo sunkesnis tuo patikimesnis. Tačiau nuomonė pasikeitė iššovus su ir be moderatoriaus. Darbą atlieka sakyčiau tikrai neblogai- buvau maloniai nustebintas.
Kadangi optiką turėjau, atejo eilė jai. Atviras taikiklis nuo šautuvo nusiėmė labai gražiai ir paprastai. Tiesiog buvo nustumtas "kregžde" iki galo, kol iš jos išsimovė. Optiką pritvirtinau gan lengvai, karobkė, nors ir plastikinė, atrodė paeknčiama. Liko prišaudyti.. Kas dėja, manau, pavyks tik savaitgalį.

Ačiū, kas nepatingėjo perskaityti.
RWS

Lukas

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187 Įrašytas: 2010.10.01-16:28:34 »
Labai norėjosi pabandyti sumesti kažką panašaus į krūvą.. Atstumas dėja tik ~8-9metrai.. žinau, kad iš tokio atstumo rezultatas varganas, bet kambaryje daugiau vietos nebuvo, o smalsumas ėmė viršų  :)

3 šūviai, kulkos JSB Exact Diabolo 0,547g raudonos
RWS

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188 Įrašytas: 2010.10.01-22:13:14 »
kruvai geriau imk taikini kurio vidury yra nedidelis juodumas - lengviau taikytis.
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

Valinskis

• Sr. Member
  • Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189 Įrašytas: 2010.12.24-12:04:58 »
Na, pagaliau po ilgo darbo ant sharpo stovi metaline karobke, pagaminta Ricardo (labai aciu jam uz tai!). Visai kitas jausmas lyginant su plastikine. Buvo biski problemu per naujo sutepant pompa, nes is naujo sutepus, biski leido ora, bet palaikiau sautuva uzpompaves apie 5-6 dienas ir problema dingo. Viskas kaip ir po senovei - uztenka viena karta uzpompuot, kad issautu. Ir joks oras nebepraeina bepompuojant.
Noretusi buoze pagrazinti dabar tiktais.
Galvoju beicuot ir alyvuot
Mano parašas...

gsmbandit

• Svečias
« Atsakymas #190 Įrašytas: 2011.03.08-18:06:59 »
Sveiki, na snd isigijau si saunyka, pirmas vaizdas labai geras ir sauna neblogai, tik va buvau skaites, jog uzpumpavus 1 karta jau kulka islekia, o pas mane kulka net neislekia, kame gali buti problema? Dekui is anksto :)

jawistas

• Hero Member
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191 Įrašytas: 2011.03.08-21:25:36 »

Citata
gsmbandit rašė:
Sveiki, na snd isigijau si saunyka, pirmas vaizdas labai geras ir sauna neblogai, tik va buvau skaites, jog uzpumpavus 1 karta jau kulka islekia, o pas mane kulka net neislekia, kame gali buti problema? Dekui is anksto

Kokio kalibro isigyjai? jai 5.5 tai gali but kad ir neislekia. Tarpiniu ten daug, kiekvienos pralaidumo kofus ivertinus, rezultate gaunasi, kad vieno pumpo neuztenka kulkos islekimui. Jej labai labai nesudroztos tarpines gal visur po lasiuka tepalo pades. Bet realiai pagrindinis galingumo (jej tau tokio reikia) faktorius ten yra sandarumas, visose grandyse.
Sunku nepamėgint?
Iž38

kasnelis

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
  • Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192 Įrašytas: 2011.03.09-07:13:47 »
Tikriausiai tai visai ne problema. tiesiog voztuvas gan standziai ilenda i sandarikli ir nedidelio slegio neuztenka savaiminiam atsidarymui. Mano pirmam modely tas pats, kad atsidarytu nuo vieno pumpo reikia sureguliuoti voztuvo ilgi taip kad jis vos vos paspaustu gumyte, jei ilenda giliau atsidaro po trecio pumpo. Bet problemos tame nematau, vistiek is vieno pumpavimo nesaudysi.:)

gsmbandit

• Svečias
« Atsakymas #193 Įrašytas: 2011.03.09-08:00:19 »
Taip pas mane 5.5 kalibro, siaip pirkau nauja,bet matosi kad kinieciai del sautuvo sandarumo nesuko per daug galvos, reikes vistiek ardytis ir ziureti ar nera metalo druozliu,nes kiek skaiciau ir pas rusus ir cia tai pasitaiko ir kazka pagalvoti del sandarumo, Aciu uz pagalba :beer:

jawistas

• Hero Member
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194 Įrašytas: 2011.03.09-20:47:08 »

Citata
kasnelis rašė:
Tikriausiai tai visai ne problema. tiesiog voztuvas gan standziai ilenda i sandarikli ir nedidelio slegio neuztenka savaiminiam atsidarymui. Mano pirmam modely tas pats, kad atsidarytu nuo vieno pumpo reikia sureguliuoti voztuvo ilgi taip kad jis vos vos paspaustu gumyte, jei ilenda giliau atsidaro po trecio pumpo. Bet problemos tame nematau, vistiek is vieno pumpavimo nesaudysi.

Kasneli, tai tuomet problema butu per didelis spyruokles prispaudimas. Ir tada paspaudus nuliestuka butu nulis reakcijos, o dabar kaip suprantu uzpompuoja viena karta, ideda kulka, sauna - voztuvas praleidzia, suvis vyksta, bet kulkos neisspjauna. Cia gali buti ir problema kulkose - jej per standziai isikisa i vamzdi, isipjauna i graiztvas, tai ir neuztenka to slegio. Ir galu gale cia dar nebutinai yra problema :)

Bet sautuva gali ardyt drasiai, susirenka jis tikrai paprastai, labai primityvus principas, suprasi kas kaip veikia, isanalizuosi pavojingus taskus ir pamatysi tas vietas per kurias potencialiai gali leisti slegi, viena ju - perepuskas (jejgu taip butu galima pasakyt trigubas ), nes perepuskas vamzdije, karobkeje ir kaupiklyje, o tarpine kaskokia vaikiska ideta viena. Mano nuomone sita konstukcini nusisnekejima (toki perepuska) reikia racionaliai spresti -perdarinet visa konstrukcija.
Sunku nepamėgint?
Iž38

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus