REGISTRUOTIS »
As jau keleta metu stebiu toki regini ziema. Grizta vyras po darbo prie daugiabucio, atsidaro langas 4 aukste, tada skrenda prailgintuvas zemen tas kur zoliapjovei naudojamas, viduj ten kazkoki peciuka uzjungia ir ta masina visad sausa stovi:). O laidas visai netrukdo kur bestatytu prie daugiabucio, itempia kaip styga. Va cia tai sprendimai, nei ten generatoriai nei akumai nerupi
Ten ne elektrinis pasiltintojas, o peciuko ventiliatoriaus varyklio varza. Kai is leto sukasi ji pradeda kaisti. Dazniausiai, kai oro filtras pasikemsa- nuo blogo ausinimo ji perdega. Vebasta sena nesiulyciau deti. Daznai jos daugiau genda, nei dirba. Siai dienai as uz elektrini nuo 220v. pasildytoja.
Citata iš: Modesto333 2012.11.03-00:32:30Ten ne elektrinis pasiltintojas, o peciuko ventiliatoriaus varyklio varza. Kai is leto sukasi ji pradeda kaisti. Dazniausiai, kai oro filtras pasikemsa- nuo blogo ausinimo ji perdega. Vebasta sena nesiulyciau deti. Daznai jos daugiau genda, nei dirba. Siai dienai as uz elektrini nuo 220v. pasildytoja.Kaip suprasti ventiliatotieus varža? Tai šitas daiktas neskirtas oro pašildymui? Jį atjungus neturetų sustoti ventiliatorius? Nes aš jį buvau visiškai atjungęs, kad pasitikrinti ar ateina įtampa, tai ventiliatotiaus darbas nepasikeite nei kiek... Žinau, kad stovi ir toks kaip mažas aušintuvėlis, kuriame yra tranzas, ir jei jis nusprogstas, ventiliatorius sustoja, gal šita turėjai galvoje? Štai toks daigtas http://www.ebay.co.uk/itm/HEATER-BLOWER-RESISTOR-CITROEN-C5-DC-DE-1-8-2-0-2-2-HDI-3-0-V6-6441L2-/330783714142?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Model%3AC5&hash=item4d043eeb5eO aš kalbu štai apie tokį šildytuvą http://www.ebay.co.uk/itm/CITROEN-C5-SX-HDI-2-0-2001-HEATER-MATRIX-CORE-F661826M-F-/271088836440?pt=UK_Cars_Parts_Vehicles_Other_Vehicle_Parts_Accessories_ET&hash=item3f1e275f58220v pašildytojas - geras daiktas, bet ne visur yra galimybė prisijungti prie tinklo, jei gyveni nuosavam name tai viskas ok, o jei daugiabutyje tai tokiu daiktu kažin ar išeitų naudotis...