+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 618
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 2
Guests: 612
Total: 614

Autorius Tema: E cigaretes  (Skaityta 409611 kartus)

Storass

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
  • Įrašai: 360
    • Žiūrėti profilį
Re: E cigaretes
« Atsakymas #510 Įrašytas: 2014.11.21-12:44:25 »
Buvo netikeciausia tai, jog kaitinimo galvute susideda ne tik is vielos ir vatos, bet ir plieninio sietelio   :)  Viskas ten originaliai taip eina, siulau pabandyt prie progos isigyti, tikrai verta! PS.: naujas atradimas: Atomic skysciai, brangus,bet kolkas tobuliausia ka esu garines- skonis labai ryskus,gausus garu kiekis ir svarbiausia isvis neatsibostantis! Ieskojau internete kur pigiau pirkt,bet visur po 10 euro uz 15ml ;/

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #511 Įrašytas: 2014.11.21-13:22:46 »
na hangsen ar dekang man visai nieko, netgi per daug ryskus skoniai. vat blogai kad neina ju normaliai "pasireguliuot" :) gal reiks kaledine dovana pasidaryt ir nusipirkt pabandymui...
neiskenciau ir uzsisakiau. kaip sakoma pas mus remontuojama net tai kas neardoma :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014.11.21-13:31:38 sukūrė berazumijus »
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

Storass

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #512 Įrašytas: 2014.11.21-18:24:28 »
O tu hangsen ir dekang buna vaisiniu?  :) as tas pasyvusis garintojas,kuriam labai skanu vaisiai ir nemegstu tabakiniu skysciu  :-[ Uzsisakei nautilus mini?  ;D patiks manau tikrai, mazas,bet galingas! Ziurejau internete tutorial,tai bent jau ant aspire paprastu bdc ir bvc, idejus darbo pakankamai imanoma paciam persisukti koila ir vel atgal surinkti- praleidziama laiko,bet sutaupoma 10lt!

BenjaminN

• Hero Member
  • Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #513 Įrašytas: 2014.11.21-23:18:20 »
aspire bdc teko persivyniot paciam-terliones daug,bet gavosi,su protanko kaitikliais zinoma daug paprasciau.Kiek teke skaitinet apie nautilius tai turi daug geru atsiliepimu,ypatingai skonio perdavimo atzvilgiu,kas man siuo metu labai aktualu..
Dabar galvoju apie yrangos atsinaujinima tai ko gero reiks ir man prisigriebt....
Gal yra cia RDA fanu kuris butu isbandes ne viena ir ne du kaitiklius?gal kas patartu koki kaitikli isigyt?
AR-2078A

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #514 Įrašytas: 2014.11.22-00:37:15 »
O tu hangsen ir dekang buna vaisiniu?  :) as tas pasyvusis garintojas,kuriam labai skanu vaisiai ir nemegstu tabakiniu skysciu  :-[ Uzsisakei nautilus mini?  ;D patiks manau tikrai, mazas,bet galingas! Ziurejau internete tutorial,tai bent jau ant aspire paprastu bdc ir bvc, idejus darbo pakankamai imanoma paciam persisukti koila ir vel atgal surinkti- praleidziama laiko,bet sutaupoma 10lt!
na kad tie tabakiniai ne visi smirda. siaip tai kaip tik grynai vaisiniu nemegstu o gal nuo ju ir spuogai atsiranda. metos megstu damaisyt, tai jau beveikt baigiu atrast kuris konkreus skonis man netinka. nei prie ko cia jokios bazes.
na o darbo idejus galima ir nuo 0 savo pasigamint :) siaip jau 10lt nesigauna - https://www.fasttech.com/p/1809800 , ale vistiek nemegstu pirkinet tokias smulkmenas. idomu bus paziuret kaip ten padaryta, gal galima ir kur kitur pritaikyt. su tinkleliu tai kazkur kitokia konstrukcija esu mates (o gal cia ta ir panaudota), bet per tinkleli skystis nebega o tik sunkiasi "pagal poreiki". na vienaip ar kitaip kazkas naujesnio nei tie patys knatai kitos spalvos kolboj i kita puse pasukti :)

Storass

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #515 Įrašytas: 2014.11.22-17:24:25 »
As ta 10lt stafke emiau grynai pagal ecodumo kainas :) Manai cia nuo aromato spuogiukai? Kolkas su tokiom bedom neteko susidurti :-X Benjamin, as va tureciau savaites kitos begyje gauti PlumeVeil RDA, o veliau ir Dark horse- isbandysiu pasakysiu kas per velniai  :) Siulau youtubej susirasti zmogeli Rip Trippers, as jo video paziurejes nusprendziau situos 2 pasiimti, vien del to,kad oro padavimas reguliuojasi gana placiu diapazonu(nuo praktiskai visiskai 0 iki oro siurbyklos ;D ). Jei naudoji aspire bdc, tai prie RDA is karto reikia nusiteikti mechanini moda pasiimti  :)

BenjaminN

• Hero Member
  • Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #516 Įrašytas: 2014.11.22-20:56:04 »
bdc jau senokai i sona atidetas,atidetas ir kaifun lite clonas(nzn kodel,bet niekaip neprilipo jis man)kasdieniniam garinimui siuo metu naudoju aerotank.Siaip mano manymu visai vykes kaitiklis,ilgokai jau draugauju su juo,bet ir kazko kitko noris pamegint..
Turiu ir mechanini su igo-t.Lovoj prie teliko visai neblogas daiktas,duoda garo kad teliko nesimato:)Tik nezinau kaip su kitais kaitikliais butu,bet mano atveju labai nedaug lasu eina ilasint tik kokius 7-8 lasiukus,tada 2-3 geri uztraukimai ir vel lasink...daugiau ilasinus-pirmais uztraukimais garo nedaug ir varo lauk skysti per oro skyles-zodziu yra siokios tokios "zabovos"
AR-2078A

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #517 Įrašytas: 2014.11.23-00:35:05 »
tai kad jutubej visi ten traukia kaip paravozai, o kai reikia padaryt nelabai jau gaunasi. tiksliau gaunasi, bet labai laikinos konstrukcijos. tai pridega tai akumu keist nespeji. o kas del mazos varzos kaitikliu, tai jau vos ne visus akumus baigiu uzmust. nelabai man tai patinka ...
va ir del tu kamuoliu garu - tikrai taip. keli uztraukimai ir vel viskas is naujo...
« Paskutinį kartą keitė: 2014.11.23-00:36:49 sukūrė berazumijus »

Storass

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #518 Įrašytas: 2014.11.23-21:40:38 »
Kas tiesa tas ne melas- youtubej tai chebra traukia daugiau nei mano dyzelis dumu is duslintuvo meta aukstom apsukom ;D Maciau dar kad aspire sukure baterija (neardoma,kaip spinner) skirta subomams, tik vat idomu kas ten turi buti imontuota kad atlaikytu tokias iskrovas?
Kas liecia RDA,tai jie visi tokie pat daugiau maziau: pas vienus truputi talpa didesne(prilasinimui),pas kitus daugiau koilu gali susukt,pas trecius oras reguliuojasi,bet is esmes juose didelio skirtumo as nematau  :)

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #519 Įrašytas: 2014.11.23-22:46:48 »
nieko ten nesukure, tik i nauja vamzdeli idejo. yra samsungai yra dar kelios veisles irankiniu akumu. reiks pamegint nusipirkt pas zmogeli kur suktukus remontuoja koki rimtesni. jis ten pripasakojo, kad 3A srove tai cia baikos irankiniam akumui. ir 30A normaliai laiko. o lyg ir geros paprastos kazko nebelaiko man is po subominiu kaitikliu ... skirumas tik toks, kad garinimui "skirtos" kainuoja gerokai brangiau nei instrumentams :) reiks kada nulekt paimt pas ta zmogeli kokias 2. praso po 10-12lt uz 1.

1959

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
  • Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
1959

MPSnaiper88

• Hero Member
  • Įrašai: 1233
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #521 Įrašytas: 2014.11.27-16:16:01 »
Siaip, atsitiktinai uzkliuvo straipsnis.

http://www.alfa.lt/home/straipsnis/1286153/Mokslininku.tyrimas..elektroninese.cigaretese.yra.10.kartu.daugiau.kancerogenu=2014-11-27_14-04/
Bereikalo čia mest, tokių prisipirkę juk visad galės parašyt ir parašys, kad čia tabako magnatų užsakytas straipsnis. :D Kas nori mest rūkyt, tas meta, svarbu pastangas dėt į patį metimą, o ne į alternatyvų paiešką.
Baikal MP512ap + Walther 6x42, B3-2, beveik Hatsan 55s

Storass

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #522 Įrašytas: 2014.11.27-17:20:58 »
Pucia propaganda tabako industrija ir tiek  :) kaip Snaiperis sake, kas nori mest tas meta, kas nori pazaist, tas zaidzia ir tiek- tiesiog kaip gali buti is vaistines pirktas glicerinas(pavyzdziui), maisytas su nikotinu ir aromatu but pavojingesnis uz degesi?  :-X Siandien kaip tycia atkreipiau demesi: stovejau balkone ir ryte su kavute duminau cigarete, kazkaip paskendau mintyse ir girdziu kazkas sprogineja- isiklausau- cigarete sprogineja- normalu? Abejociau  :)

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #523 Įrašytas: 2014.11.27-23:03:47 »
kaip cia buvo, kad neivardinti japonijos mokslininkai rado ? jumoristai :) prasom ne samokslo teorijas o konkrecius mokslininkus, kurie tyre, vardus ir pavardes ir kas per institutas gal pradziai :) o taip tai galima rast rusiskose gamtinese dujose nebutu dalyku, ko neras amerikoniskose ir panasiai :) o aplamai ar kas nors gali pasakyt nuo ko susergama veziu ? ir kas tai yra dar mokslas nezino, tiksliau kodel taip nutinka. taigis, pradziai reikia issikraustyt gyvent kur nors aukstai i kalnus. nuo gimimo. nes kol uzaugsi prisiuostysi prisivalgysi tiek koncerogenu, kad kalnuose be ju paprasciausiai numirsi :) o isgerus stikline nuodu gal jau ir nebeverta ieskot ekologisku morku sulciu :D o gal pas daug ka, kur dabar spaudot mobiliako knopkes, koks nors piktas kinietis i ta plastika primaise dar baisesniu kancerogenu nei paprastoj cigaretej ? va ir mirsi nuo vezio nei rukes nei geres o tik smsus siuntinejas :) maziau reikia geltonaja spauda skaityt.
o i tema - va kazka naujo radau - https://www.youtube.com/watch?v=lJ38N0AV7wI
kaina net kinietiska kolkas kandziojas ir dar nesupratau veikimo principo, bet panasu kazkas naujo o ne tik naujas knatas (negi devetus des) kitam korpuse :)

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #524 Įrašytas: 2014.11.29-13:25:53 »
na po apsilankymo turguj rezultatas - 3 irankiniai akumai, po bala zino kiek mah, bet darbine srove 20A, prie akiu patikrino. viso - 10lt :) nusibodo kinietiska loterija ir dar nepigi... bus testuojami su dualcoilu 0.9omo. pirmi ispudziai - visai nieko.

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
Šiandien 15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus