REGISTRUOTIS »
Jeigu rūpi taiklumas- su atviru taikikliu niekad nepasieksi tokio rezultato, kuris įmanomas su optiniu taikikliu.
Citata iš: Audrius 2013.01.03-15:20:25Jeigu rūpi taiklumas- su atviru taikikliu niekad nepasieksi tokio rezultato, kuris įmanomas su optiniu taikikliu.Nematei kaip Jonas susaude RSSA BR-25 (kalediniam). Ne ka blogiau nei su optika
Citata iš: Ikaras 2013.01.03-15:24:16Citata iš: Audrius 2013.01.03-15:20:25Jeigu rūpi taiklumas- su atviru taikikliu niekad nepasieksi tokio rezultato, kuris įmanomas su optiniu taikikliu.Nematei kaip Jonas susaude RSSA BR-25 (kalediniam). Ne ka blogiau nei su optika Bet BR atviru taikikliu taikinys skiriasi nuo to į kurį su optika šaudoma. Gal tai nelabai lyginami dalykai.
Sveiki!Aš irgi renkuosi taikliausią tiesiai nuo prekystalio. Buvau vakar Baltic Arms, HW97 pabrangę, kaip supratau. Bet mane patį domina HW77, nes mėgstu atvirus taikiklius.Iškilo pora klausimų:1. Ar modelis su ilgesniu vamzdžiu turi bent kiek apčiuopiamą taiklumo pranašumą?2. Kokia galia yra optimali šiam ginklui, neaukojant taiklumo ir patikimumo? (Leidimą turiu, sporto organizacijai priklausau, todėl teisiniai dalykai ne problema).
Bet mane patį domina HW77, nes mėgstu atvirus taikiklius.Iškilo pora klausimų:2. Kokia galia yra optimali šiam ginklui, neaukojant taiklumo ir patikimumo? (Leidimą turiu, sporto organizacijai priklausau, todėl teisiniai dalykai ne problema).