REGISTRUOTIS »
Drugowaz rašė:Tai koks cia blet forumas jei kalbet neleidziat:-D tokios nesamones dar niekur nemaciau.gryna diktatura kurva!
komandoras1 rašė:Drugowaz rašė:Tai jau antra kart kartoju apie tuos greicius.as nesakau kad hatsanas pasiekia realiai 380-400m/s ,as sakau kad gamintojas ir ginklu platintojas lenkijoj taip deklaruoja.o tu man irodineji kad as sakau kitaip ir siulai matuot ta greiti.nu zodziu neswarbu.As kiek skaiciau lenku parduotuviu saituose - tokiu greiciu nemaciau ? Imesk nuoroda !Kitas dalykas-SAS !Kas ji?Kur ji ?Ar as toks jau nenuovokus,bet neradau nieko,kas ta funkcija galetu atlikti.Nebent viena tokia plastmasine saibele. Kai cia tiek diskutuojama apie tai ,kad pramusa 2 ar 3cm ir dar is tokiu atstumu(10-20m ),as vakar "papyliau" ant stalo savo 99 modeli(5.5mm) ,nes maniskis nei 1.5cm dailylentes nepramusa...!Busiu savikritiskas ,kitu negasdinsiu ,bet...Taiklumo jam 20-25m atstumu tikrai,palyginus,kad tokia atatranka,uztenka tiek su gamykliniu taikliu,tiek su optika !Ir tegul nesako,kad ju vamzdziai kreivi !Taciau ...Stumokli taip ir as sugebeciau istekint !Apdirbimas-atleiskit,nors tokioj vietoj gal ir uztenka ?Sutepiau,nes pagal mane ten ganetinai PER SAUSAI atrode ...Taigi susisiekiau su Mtr ,islekiau i miesta,nusipirkau dekla ir patraukiau kulkos greicio matuoti !Rezultatai dziuginantys -105m/s !!!Manau,supratot mano minti !!!Lieku skolingas kolegai Mtr !Puikus zmogus !P.s. Palaikiau ir Mtr asmenini sautuva rankose -palinkeciau HATSAN firmai tokius ateityje gaminti!
Audrius rašė:Dar truputį trūksta ... ar ne ?