REGISTRUOTIS »
adas rašė:Surinkau kaip is pardes buvo ir kajus manot,kruva atsirado.O taip norejosi kad kapraloninis voztuvas dirbtu teisingai!! nepabandziau voztuvo eigos mazinti.
Phantom- rašė:adas rašė:Surinkau kaip is pardes buvo ir kajus manot,kruva atsirado.O taip norejosi kad kapraloninis voztuvas dirbtu teisingai!! nepabandziau voztuvo eigos mazinti.kaproloninis teisingai dirbs kai oru šaudysi o co2 reikia svorio ir didelio inertiškumo
Genijus rašė: Kiek zinau tai ne voztuvo , bet "udarniko" svoris keiciamas perdarant orui. O originalus voztuvas ant oro isvis turetu durnioti. Bent jau maniskis tikrai niekam tikes buvo.... O derinti sautuvo galia be chronografo ar kito prietaiso, tai tik laiko gaisimas..
Phantom- rašė:Genijus rašė: Kiek zinau tai ne voztuvo , bet "udarniko" svoris keiciamas perdarant orui. O originalus voztuvas ant oro isvis turetu durnioti. Bent jau maniskis tikrai niekam tikes buvo.... O derinti sautuvo galia be chronografo ar kito prietaiso, tai tik laiko gaisimas.. originalus klapanas irgi tinka orui, tik dėl jo svorio didėja oro sąnaudos, kuo jis lengvesnis, tuo greičiau užsidaro, ko pasekoje mažėja oro sąnaudos, tas pats ir su daužikliu. Orui visa grupė turi būti kuo lengvesnė. Aš kai ant oro buvau perdaręs, tai daužiklį išlengvinau, kiek galėjau, originalų klapaną irgi biški "apskutinėjau" viskas veikė puikiai. Bet po to visus vidurius pakeičiau naujais, vožtuvą ( kaproloninį) su korpusu, udarnyką ( iš diuraliuminio) ir t.t. va tada tai pasijautė "ekonomija" buvau pamiršęs, kad pildyti reikia