+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 785
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 369
Total: 369

Autorius Tema: Lietuvoje gyvenimas pastebimai prasteja  (Skaityta 185176 kartus)

DeividoX

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 3294
    • Žiūrėti profilį
Re: Lietuvoje gyvenimas pastebimai prasteja
« Atsakymas #135 Įrašytas: 2013.06.02-10:56:36 »
O juokingiause tai,kad zinau ne viena tautieti,kuris geresne masina isimokejimui pasiemes.Kad gryzes i gimtine pasipontavot galetu.Pasigyrt kad dirba vadovu statyboj,arba turi savo masinu serviza.
O gryzes i Londona,seda ant lidliniu sasysku(10 sasysku uz 1£) su bynsais (konservuotos pupeles padaze) ir aina i darba sluota stumdyt  uz minimuma ::)

Taip jam ir reikia.
Ir kodėl taikliausias šuvis būna "nutrauktas" :)
FWB 300s, optikėlė NS N 8-32X60

ligonis

• Hero Member
  • Įrašai: 821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136 Įrašytas: 2013.06.02-12:32:50 »
na joooo ... lietuviai idomus zmones - jei kaimynas nusipirko naujesni sena triperi, tai ir as nusipirksiu dar naujesni, nu ir kas kad teks ant sasysku pereit :D
Nuvaziavus i kaliningrado sriti,rusas is trobos iseidavo,ir su vatupke,nesvarbu,kad satelitas prie trobos prisuktas.Cia buvo pries 15m. daba jau senai buves.
Jeigu bijote priaugti svorio, prieš valgį išgerkite 50g konjako - jis malšina baimės jausmą.

Ikaras

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1786
  • SK "Orinukas"
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137 Įrašytas: 2013.06.02-12:38:20 »
na joooo ... lietuviai idomus zmones - jei kaimynas nusipirko naujesni sena triperi, tai ir as nusipirksiu dar naujesni, nu ir kas kad teks ant sasysku pereit :D
Nuvaziavus i kaliningrado sriti,rusas is trobos iseidavo,ir su vatupke,nesvarbu,kad satelitas prie trobos prisuktas.Cia buvo pries 15m. daba jau senai buves.

Maziau valgyt reikia  ;D , bus pinigu  :azn: :lol:
Žmonės neretai klysta: gerumą suvokdami kaip silpnumą, grubumą - kaip jėgą, o niekšybę - kaip mokėjimą gyventi.

sadlave

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1960
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138 Įrašytas: 2013.06.02-18:51:20 »
Intelekto nesužaloti jei taip elgiasi. Koks man ple skirtumas, ką apie mane galvoja :) ? Padaryt pakazuxa ir vėliau gyvent pusbadžiu ? Nafyg.
Taip tokiu ira.Bet sakyt,kad visi emigrantai Londone tokie,velgi negalima.Nes tokiu nesuzalotu,mazuma.
Daug tautieciu uzddirba labai daug,lyginant netgi su vietiniais angliokais.Taciau ju nieks nepastebi.Nes masinos neiskirtines,rubai be triju juosteliu ant klesniu ir Lietuva mazai kada nuvaziuoja.
O kas baisiausia,kad vis dazniau is tokiu isgirstu,kad neplanuoja jau i gimtine gryzti  :o
Tipo ka as ten veiksiu,kam as ten reikalingas  :'(  O londone nama baigiu isimoketi,darbas gerai apmokamas,vaikai gerai mokykloj ar koledze mokosi ir lietuviskai su akcentu kalba  :-[
Va kad tokie emigrantai nesiruose gryst,is Londono,is amerikos,is norvegijos,is svedijos,is ispanijos,is vokietijos,is olandijos,is rusijos,is australijos ir dar daug saliu ...
man apmaudu  :'(
100% BALTAS

elmaras

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 1488
  • SIAULIA
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139 Įrašytas: 2013.06.02-21:12:53 »
Intelekto nesužaloti jei taip elgiasi. Koks man ple skirtumas, ką apie mane galvoja :) ? Padaryt pakazuxa ir vėliau gyvent pusbadžiu ? Nafyg.
Taip tokiu ira.Bet sakyt,kad visi emigrantai Londone tokie,velgi negalima.Nes tokiu nesuzalotu,mazuma.
Daug tautieciu uzddirba labai daug,lyginant netgi su vietiniais angliokais.Taciau ju nieks nepastebi.Nes masinos neiskirtines,rubai be triju juosteliu ant klesniu ir Lietuva mazai kada nuvaziuoja.
O kas baisiausia,kad vis dazniau is tokiu isgirstu,kad neplanuoja jau i gimtine gryzti  :o
Tipo ka as ten veiksiu,kam as ten reikalingas  :'(  O londone nama baigiu isimoketi,darbas gerai apmokamas,vaikai gerai mokykloj ar koledze mokosi ir lietuviskai su akcentu kalba  :-[
Va kad tokie emigrantai nesiruose gryst,is Londono,is amerikos,is norvegijos,is svedijos,is ispanijos,is vokietijos,is olandijos,is rusijos,is australijos ir dar daug saliu ...
Mano draugai planuoja gryzti-kai bus pensininkai ir cia gyvendami gaus angliska pensija
smulkios dovaneles stiprina draugyste
867138833

edmundasl

• Svečias
« Atsakymas #140 Įrašytas: 2013.06.03-11:43:41 »

Man kazkodel neapmaudu, netgi sakyciau nafig jie mums reikalingi. Kai sunku, ekonomika ten kelia, o kai pasikels, grys i cia prezidentauti, verslus daryti ir t.t.
Mano sesuo anglijoje gyvena, jau 10 m, atvirai pasakius, nafig ji Lietuvai reikalinga

sadlave

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141 Įrašytas: 2013.06.03-20:13:10 »
Nu nebuciau toks kategoriskas.Tai ne tevynes isdavikai,aisku ir ne didvyriai.
O kai darbingi ir darbztus zmones nenori gryzt i gimtine,tai ira labai liudna.

P.S. O kodel Edmundai,tokie nafik reikalingi???
100% BALTAS

edmundasl

• Svečias
« Atsakymas #142 Įrašytas: 2013.06.03-20:17:57 »
Todel kad mano nuomone pasirinko lengviausia kelia, tepti slides, vietoj to, kad bendrai kazka daryti, versti valdzia ar panasiai. Matomai tokia lietuvio natura. Turejau ir as n+1 proga ta padaryti, nepasinaudojau, gal del to kad patriotas, o gal kad idiotas...

elmaras

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 1488
  • SIAULIA
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143 Įrašytas: 2013.06.03-20:23:47 »
Todel kad mano nuomone pasirinko lengviausia kelia, tepti slides, vietoj to, kad bendrai kazka daryti, versti valdzia ar panasiai. Matomai tokia lietuvio natura. Turejau ir as n+1 proga ta padaryti, nepasinaudojau, gal del to kad patriotas, o gal kad idiotas...
Mes kogero pastarieji(vis dar tikimes....)o jie jau vilti prarado,gal ir gerai ....
smulkios dovaneles stiprina draugyste
867138833

sadlave

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144 Įrašytas: 2013.06.03-20:30:24 »
Tik nereik visko taip supaprastinti ...
As vargstu gimtinej uz minimuma,o tie isdavikai pinigus nuo medziu renka ir i kojnes kisa.
Emigrantu keliai,irgi ne riestainiais kloti ...
Emigrantu draugai ir gimines,zino ar girdi tik svieseja emigrantu puse.
Apie tamsiaja puse,vieni nutyli,kiti isgirde greit pamirsta.
100% BALTAS

edmundasl

• Svečias
« Atsakymas #145 Įrašytas: 2013.06.03-20:56:48 »
Zinai, turiu gerai pavyzdi, zmonos drauge, gryzusi atostogu is londono. viskas jei ten blogai, kai paklausi ko ten sedi, matai cia neisgyventu, o ten uz minimuma du kart tiek kaip cia pachalina. nors dar 4 metai atgal prabanga megavojosi.
cia nereikia nieko asmeniskai priimti

sadlave

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146 Įrašytas: 2013.06.03-21:19:22 »
Buna visaip ...
Asmeniskai as,dar ir truputi bijau gryzt  :-[
Bo dabar jau virs desetko metu,dirbu vienoj is didziausiu statybos kompaniju.Kaip ir valdze jau zino kas as (ne tiesiok pavarde sarase),bendradarbiai jau kaip ir draugais tapo,alga toli grazu ne minimumas,fizinio darbo nereik dirbt.
O gryzciau rytoj i gimtine,tektu vel isnaujo galva siena pramusinet.
Lietuvai irgi gal daugiau naudos is manes Londone,nei Jonavoj.
Nes seimyna gimtinej,mano uzdyrbtus,pinigus isleidzia.
Dirbciau ta pati darba Lietuvoj,tikrai nei puses tiek negaletume sau leist isleist.
100% BALTAS

Ikaras

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1786
  • SK "Orinukas"
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147 Įrašytas: 2013.06.03-21:24:11 »
Tu teisus. Ner cia darbu ir nieks dar kolkas nestato lietuvos. Kiekvienas stengias tik savo pili suresti :)
Žmonės neretai klysta: gerumą suvokdami kaip silpnumą, grubumą - kaip jėgą, o niekšybę - kaip mokėjimą gyventi.

ligonis

• Hero Member
  • Įrašai: 821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148 Įrašytas: 2013.06.03-22:08:06 »
Buna visaip ...
Asmeniskai as,dar ir truputi bijau gryzt  :-[
Bo dabar jau virs desetko metu,dirbu vienoj is didziausiu statybos kompaniju.Kaip ir valdze jau zino kas as (ne tiesiok pavarde sarase),bendradarbiai jau kaip ir draugais tapo,alga toli grazu ne minimumas,fizinio darbo nereik dirbt.
O gryzciau rytoj i gimtine,tektu vel isnaujo galva siena pramusinet.
Lietuvai irgi gal daugiau naudos is manes Londone,nei Jonavoj.
Nes seimyna gimtinej,mano uzdyrbtus,pinigus isleidzia.
Dirbciau ta pati darba Lietuvoj,tikrai nei puses tiek negaletume sau leist isleist.

Tai ir nesuk sau galvos.Cia mus atsimena,tik kaip reikia balsuot i seima,ir kaip mokescius surinkt.
Jeigu bijote priaugti svorio, prieš valgį išgerkite 50g konjako - jis malšina baimės jausmą.

Saulius18

• Hero Member
  • Įrašai: 500
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149 Įrašytas: 2013.06.04-15:00:39 »
Neysižeiskit prašau,bet ką patys padarėt,kad toje Lietuvoje būtų geriau? Visi tik verkšlena ir laukia kol viską atneš ant padėkliuko.
Mano parašas...

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus