REGISTRUOTIS »
Esu įsitikinęs, kad ir Akmenėj gyventi galima
Citata iš: darka.dp 2014.08.20-23:51:35Esu įsitikinęs, kad ir Akmenėj gyventi galima Ir gyvena is pasalpos.Man tai pikta daros, kai koks Vilnietis stebis, kad darbo nera ,ar isvis isvadina tinginiais ar kazkokiais antrarusiais gyviais kurie tipo nieko nesugeba ir nieko nemoka,nebaige institutu.tai ir siulau tiems protinguoliams ir super versliems varyti i Akmene,Joniski,Kelme,Kursenus ar panasius miesteliusir pagyvent ten,gal po pusmecio pamatys realu LT gyvenima.LT visos investicijos eina i Vilniu ir Klaipeda.Na pajurys dar pats laikosi neblogai is turizmo(vasarotoju)ir investiciju is visos LT,Ru i nekilnojama turta.Visa kita LT merdeja.Buvo pora meteliu atsigavimo bet tai dingo ....
Reik mokytis programuotojais Už kelių dienų darbą manęs prašo nuo 7 Daukantų iki 3,5klt Jau ruošiu dokumentus į KTU IF , nuo rugsėjo einu mokslų krimst [/quoteVa saunuolis,as tik uz kad kas mokosi ir tobuleja,gal as irgi visai nieko savo srities specas tik toi sriti(statybos)niekas Siauliuose nebevyksta,na vyksta tik labai silpnai,o kaip as tokiu ne vienas ir ne du
Tai apie ka tema-kodel Lt blogeja.Kodel Vilnius ir Klaipeda turi iskirtines teises?Kodel Siauliuose dirbdamas negaliu uzdirbti kaip sostinej?Nejau is visu kaimu ir miesteliu visi turim vaziuoti arba i uzsieni arba i Vilniu,na gal nevisi o tie kurie nori kazka pasiekti dar gyvenime
Citata iš: elmaras 2014.08.21-16:58:11Tai apie ka tema-kodel Lt blogeja.Kodel Vilnius ir Klaipeda turi iskirtines teises?Kodel Siauliuose dirbdamas negaliu uzdirbti kaip sostinej?Nejau is visu kaimu ir miesteliu visi turim vaziuoti arba i uzsieni arba i Vilniu,na gal nevisi o tie kurie nori kazka pasiekti dar gyvenimeO ką daryt ? Aš taip važinėjau 4 metus, savaitėm šeimos nemačiau. Darbas buvo labai sunkus, bet ir labai įdomus + vadovai labai geri, tai teko pabūt ir tuose pačiuose Šiauliuose apie pusmetį . Gal Šiaulių apskrityje dabar statybų nevyksta, tad Tavo specialybė nelabai paklausi, bet didmesčiuose statybininkų tikrai reikia. Galų gale neužsistovėt ant to "aš statybininkas", gal Tu puikus prekybininkas ar vadybininkas ar dar koks -ninkas, reik bandyt ieškot galimybių kitose sferose. Kažkur skaičiau, kad lengviausiai tiems, kurie sugeba prisitaikyti prie esamos situacijos Beje kalbant apie provinciją, man -ienė dirba su ES projektais, tai LT eurosojuzo pinigų katastrofiškai nesugeba įsisavinti. O pinigėliai skiriami pvz. darbo vietos sukūrimui, vienam žmogui ~200klt. Skaitau daugiau nei pakanka, tik sugalvok ką veikt