+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1371
Latest: lamicagenialepdfhot
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 785
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 684
Total: 684

Autorius Tema: Lietuvoje gyvenimas pastebimai prasteja  (Skaityta 184959 kartus)

gitasas

• Administrator
  • Sr. Member
  • Įrašai: 494
    • Žiūrėti profilį
Re: Lietuvoje gyvenimas pastebimai prasteja
« Atsakymas #255 Įrašytas: 2014.08.21-20:25:24 »
Mintis gera :) pritariu :) noriu dirbt su komercija :)  :beer:
You can run, but you'll just die tired

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256 Įrašytas: 2014.08.21-21:24:46 »
Davai pradedam orinukus gamint  ;D
Jeigu turi tam užsispyrimo, žinių ir noro, kodėl gi ne  :beer:
Lietuviai lazerius gamina geriausius Pasaulyje, tai manau gerus orinukus tikrai gali pagaminti  ;)
O jei rimtai, tai labai specifinė sritis, panašiai kaip mano, todėl būtų nelengva. Jei pvz. sugalvotum kažką su paslaugom, ar plataus vartojimo prekėm, manau perspektyviau  :)
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257 Įrašytas: 2014.08.21-21:56:09 »
As tik nesuprantu kodel sita tema prilipdyta, ji ka tokia aktuali ?  :-\

mazas

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2133
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258 Įrašytas: 2014.08.21-22:04:55 »
Tikiuos ne as netycia telefonu kazka prispaudziau :-[
Mano parašas...

Pinigas

• Hero Member
  • Įrašai: 2280
  • Gerai nebuvo ir nebus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259 Įrašytas: 2014.08.21-22:18:35 »
ši tema viršuje.... :clap: reikia būti labai pastabiam, kad pastebėt šį reikalą Lietuvoje. mano bėda-vištos kiaušiniai virti nesilupa. man atrodo prastas gyvenimas, tačiau žmonės sako švieži. Problemos nesprendžia. bet juk vistiek nesilupa. tai čia panašiai. reikia kažką keisti, kad būtų gerai, žinoma tūrėtų kas nors kitas tai padaryt.pats nelėksiu į paukštyną. nors gal norėjosi. bandysiu išlaikyt kažkiek ilgiau šaldytuve. gal gyvenimas pagerės :)  šiaip geras posakis - Gerai nebuvo ir nebus.  bet viskas gyvenime vyksta savaime. kad ir kaip stengtumeisi vistiek bus kaip turi būti. nors smagu pasakai bėdą kas nors pritaria ir jautiesi ne vienas. o jei kito bėda dar didesnė tai pats jautiesi geriau. ai gal geriau pasidžiaukti gyvenimu kad ir koks jis sušiktas :)
CFX

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260 Įrašytas: 2014.08.21-22:33:42 »
na dar daugiabuciu kiemuose galetu pastatyt 2 aukstu pozemines aiksteles triperiam laikyt, bo jau praeit saligatviu nebegalima :)
kaip tame anekdote - skundzias zmogelis, oj prastai oj prastai ... pasalpas sumazino, benze brangsta,jau reik taupyt ant kuro naujam mersui :)
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

paprastas

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
  • Įrašai: 467
  • +37061823417
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261 Įrašytas: 2014.08.22-07:44:35 »
kaip sako mano vienas is virsininku - DDyyyyyyyyyyyyyyyrbt ! ir viskas bus gerai ;)

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262 Įrašytas: 2014.08.22-11:00:10 »
tema tai tikrai keistai pirlipdyta virsui... ar cia jau taip visiem gyvenimas prasteja ? nebeuztenka visiem ant steyeriu ? :)
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #263 Įrašytas: 2014.08.22-11:20:51 »
nebeuztenka visiem ant steyeriu ? :)
Pasižiūriu pas save provincijoje, jau nekalbant apie sostinę ir didžiuosius miestus, panašu, kad žmonėm neužtenka ant steyrų, mercų ir pan. Dėl to ir sako, kad blogai gyvenam, nes va mano mercas 2010m, o kaimyno porą metų naujesnis  ;D.
Pas save darbininkų ieškojau, po 100lt/dieną + pietūs + alaus pavaišinu, vos vos radau žmogų, niekas nenori, niekam nereikia. Žmona ieškojo darbuotojo, davė į rankas 1,5klt, per savaitė reikėjo kelis pusdienius su popieriais padirbėt ir nerado pas mus, tad priėmė studentą iš sostinės. Galėčiau rašyti labai ilgai panašius atvejus, bet kažin ar to reikia. Galbūt yra žmonių, kuriem tikrai sunku, bet labai labai didelė dalis yra paprasčiausių veltėdžių ir tinginių.
www.tomika.lt
860612293

elmaras

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 1488
  • SIAULIA
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264 Įrašytas: 2014.08.22-12:01:04 »
Na va matai skirtuma-pasjus 1.5t kaipir min.alga o pas mus 850lt i rankas.Dabar darprimetam-jauna seima,vienas uzdirba 1.5t o kitas sakykim 1 t.+vaikas.Nori tureti kazkada buta,masiniuka.Ir dabar pasakykit kaip tokiai kad ir negerenciai ir visai padoriai jaunai seimynelei susitaupyti ant to butuko senoj balandinej?Kas belieka-nuomotis visa gyvenima ir laukti kol tevai uzvers kojas ir liks palikimas kazkoks.
smulkios dovaneles stiprina draugyste
867138833

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #265 Įrašytas: 2014.08.22-13:38:47 »
Na va matai skirtuma-pasjus 1.5t kaipir min.alga o pas mus 850lt i rankas.Dabar darprimetam-jauna seima,vienas uzdirba 1.5t o kitas sakykim 1 t.+vaikas.Nori tureti kazkada buta,masiniuka.Ir dabar pasakykit kaip tokiai kad ir negerenciai ir visai padoriai jaunai seimynelei susitaupyti ant to butuko senoj balandinej?Kas belieka-nuomotis visa gyvenima ir laukti kol tevai uzvers kojas ir liks palikimas kazkoks.
Pas mus minimali kaip ir visur, tiesiog konkretus atvejis iš gyvenimo, o tokių pavyzdžių stebėtinai daug. Jaunai šeimai reiktų žiūrėti priešistorę, ką jie veikė mokykloje, po mokyklos. Jei į mokyklą ėjo tik dėl to, kad tėvai taip liepė, o profkę baigė nes tipo draugeliai taip pat darė, tai ko norėt ? Tai nebūtinai taisyklė, bet mano asmenine nuomone dauguma atveju taip yra. Eiliniam baliui su mergaite padraugavo, žiūrėk jau kinderį nusipirko. Suprantu jauna šeima, specialybių neturi, dar vaikas, sunku, bet ne katastrofa. Kas trukdo pasimokyt, kas trukdo specialybę įgyt, kas trukdo dirbt galų gale ? Man tėvukas sako "klysti žmogiška, nežmogiška likti klaidoje". Visiem visko būna, visi jauni buvom, bet jei matai, kad kažkas gyvenime nesigauna, turi daryti išvadas.
www.tomika.lt
860612293

elmaras

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 1488
  • SIAULIA
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266 Įrašytas: 2014.08.22-15:26:31 »
Nu negali buti visi profesoriais,o provincijoj tokios algos jau su specialybe ir visiem dzin i tavo ta diploma,nenori dirt uz siuloma alga parodo link duru ,nes uz duru laukia dar pussimtis tokiu pat,va ir viskas ir kas belieka.Dar pastebejimas-labai akcentuojama i moksla.Viskas gerai-mokytis reikia,profesija tureti reikia.Tik va mokslas proto nedadeda o va durnumo ,puikybes, pasiputimo tai tikrai.Cia niekam netaikau is diskutuojanciu, taciau gyvenime esu sutikes gan daug tokiu zmoniu(net is artimos aplinkos).
smulkios dovaneles stiprina draugyste
867138833

MPSnaiper88

• Hero Member
  • Įrašai: 1233
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267 Įrašytas: 2014.08.22-15:47:41 »
Nu aš irgi prie statybų, ir Vilniuj dirbau ir aplink, šymet dirbu mažam mieste, yra to darbo visur, tik paieškot reikia. Daug tokių darbininkų yra, kur objekto atsisako tik dėl to, kad "aj mažas, neapsimoka man čia laiko gaišt", atsisakyt kažko tingint ar nenorint galima šimtus priežasčių sugalvot kaip pasiteisinimą pačiam sau. Dirbau išpradžių vieną darbą, užsakymų apmažėjo truputį, išmokau kitus daryt ir problemų nematau. Aišku, nuosavos vilos prie kokio ežero kranto, merso naujo neturiu, bet gyvensiu tikrai normaliai iki kito sezono pradžios. Kas dėl visų "jaunų šeimų", tai gi visą gyvenimą po minimumą negavinės, jei galvos ne vien kepurei užsidėt ar kad į kaklą neprilytų. Vietoj to, kad forume skūstis kaip viskas blogai, kad nieks visko "an lėkštutės" neatneša, gal reiktų galvą pasukt kur ir ką dirbt galima? Beto darbininkus, kurie dirba gerai, objektų savininkai dažnai ir pažystamiem užrekomenduoja.
Baikal MP512ap + Walther 6x42, B3-2, beveik Hatsan 55s

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268 Įrašytas: 2014.08.22-15:57:45 »
Nu negali buti visi profesoriais,o provincijoj tokios algos jau su specialybe ir visiem dzin i tavo ta diploma,nenori dirt uz siuloma alga parodo link duru ,nes uz duru laukia dar pussimtis tokiu pat,va ir viskas ir kas belieka.Dar pastebejimas-labai akcentuojama i moksla.Viskas gerai-mokytis reikia,profesija tureti reikia.Tik va mokslas proto nedadeda o va durnumo ,puikybes, pasiputimo tai tikrai.Cia niekam netaikau is diskutuojanciu, taciau gyvenime esu sutikes gan daug tokiu zmoniu(net is artimos aplinkos).
Mokslas suteikia žinias. Mano grupiokas kartu baigėm, dabar sėdi be darbo, jau gal metai laiko, jei ne daugiau. Jam nesiseka surasti darbo, nors žmogus protingas. Pašystu žmogų, kuris baigęs 9 klases, turi savo UAB, abarotai milijoniniai, pas jį dirba dabar ~20 žmonių, savo laiko buvo virš 60. Tarp kitko jis tik patvirtina mano žodžius, kad normalių darbuotojų rasti labai sudėtinga. Va visaip būna :)
Siūlau žiūrėt plačiau, gal pačiam sau tapti darbdaviu :)
www.tomika.lt
860612293

ligonis

• Hero Member
  • Įrašai: 821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269 Įrašytas: 2014.08.22-16:35:55 »
Cia as sukuriau sita tema. Nepagalvokit kad as nieko nedirbu.Turim 35 karves,apie 100 ha.Darbo sociai Taip,as susikuriau sau,ir savo seimai darbo vieta,bet tuo nesidziaugiu.Visada esu grandines gale, ir jeigu karas ukrainoje,ar afrikoje berniukas nusiciaudejo iskart ta pajuntu. Pinga pienas,brangsa degalai,o shtajeris tolsta ;) ;D
Jeigu bijote priaugti svorio, prieš valgį išgerkite 50g konjako - jis malšina baimės jausmą.

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus