+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 632
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 630
Total: 630

Autorius Tema: Lietuvoje gyvenimas pastebimai prasteja  (Skaityta 184604 kartus)

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
Ats: Lietuvoje gyvenimas pastebimai prasteja
« Atsakymas #360 Įrašytas: 2015.06.29-09:17:17 »
Ne Tomukai,ne gyvenima skirtingai matuojam o uzdarbi,ivertinima to darbo,ka tu padarei.
Visi mes durniukai kurie isvaziave,bet kodel tokia mase durniuku???Kiba silpnaprociu tauta? :D
Anokia paslaptis, kad už tokį pat darbą užsienyje mokama daugiau. Jokiu būdu nelaikau Tavęs durniuku ar pan. Tavo tiesiog poreikiai didesni, nei vidutiniai ir tiek ;)
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

laisve

• Svečias
« Atsakymas #361 Įrašytas: 2015.06.29-10:04:13 »
Nu gerai,prie to pacio bet is kito galo. :)
Sutinku man neuztenka su golfu vazinet noriu bmw,man neuztenka po kiauru stogu sedet su kibiru rankose noriu normalu stoga turet,man neuztenka 20 metu senumo peciu kurent nes nezinau kuria ziema prakiurs kiaurai.Galeciau vardint ir vardint sitoj temoj vietos neuztektu.
Ir kaip man dabar brangieji viska sutvarkyt uz lietuviska algele?O tai dar 3 vaikai aplinkui laksto,teti noriu to, ano  :dance:
Man neuztenka pavalgyt ir apsirenkt,man gyvent i prieki reik.
Kaip ta padaryt lietuvoj?
Koznas suskelis biski atkutes ant pinigu knis tau prota kur reikia ar nereikia,kad tik kaina tau nudaustu,nors ir taip uz minimuma dirbi,pasistenks nesumoketi pinigu reikiamu laiku,deresis iki nukritimo.
Pazystu zmogu turi puse limono saskaitoje o bijo centa isleist  :lol:
Nepazystamos situacijos?Biski mums mastyt patiems reikia pradet  :beer: jei uzdirbi duok ir kitam uzdirbt.
Ismokim duot o ne atimt.
Dabar paklaus manes kazkas,o pats ar duodi?Duodu-visi kas man yra dirbe gavo daugiau nei prase ir po siai dienai mane prisimena.
Uztenka zmogui pora kart kavos pataisyti,pietus pastatyti ir tai jau tave kitaip ziures  :beer: o jei kapeika zmogeliuj dadesi kokia...prisimins ilgai,pats zinau  :)
Darykim ta gyvenima geresniu kiekvienas,  :beer: nebukim skriagos ir suknisti proto pi....ai,sugebekim labas ir viso gero ismokti pasakyt,ta pacia kariuomene didziuotis, tada kazkas gal pageres.
Galu gale patys isvaziuokit padirbet,pamatysit kaip kiti zmones gyvena,kultura kokia pas juos ir panasiai  :beer: gal biski akys atsivers tada.

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #362 Įrašytas: 2015.06.29-10:27:15 »
Apie tai ir kalba, kad norai skirtingi, galimybės taip pat.
Mano atveju gerumas darbininkams neatsipirko. Pas mane gavosi kaip iš tos patarlės - įleisk kiaulę į namą, tai ant stalo užlips. Visokių ir žmonių būna  :-X
Tavo atveju uždirbi daug, išleidi Lietuvoje. Idealus atvejis, nes jei uždirbutm ten ir ten leistum, tai kažin kaip viskas atrodytu  ;)
www.tomika.lt
860612293

laisve

• Svečias
« Atsakymas #363 Įrašytas: 2015.06.29-10:38:54 »
Leidziam ir ten,valgyt reikia gyvent taip pat.
Irankius tik ten perkam,todel kad bet kada sugedus nunesei ir tau pakeis kitu o ne kai lietuvoj tau ta kiaule subine parodys.
Begale pavyzdziu kai zmones del keliu euru sau reputacija gadinasi,bloga jau nuo to lietuviskumo tokio.
Antra masina is eiles su defektu nupirkau,nors broleliai lietuviai gali galva guldyt iki to momento kol pinigus gauna  :lol:
Api....nejimas lygioj vietoj,reputacijos susigadinimas  :-X Antireklama bus padaryta.
Ir kam to reik?Del keletos euru?
Ar cia tokia musu tautos vizitine kortele :D
Jei jum taip gerai jus taip ir gyvenkit,man yra sansas pasilikt ten tik va vaiku traumuot nenoriu.Pusciau nafik is sitos stebuklu salies ko greiciau ir neatsigresciau net.
Ten svetimas labiau pades nei cia savas.
« Paskutinį kartą keitė: 2015.06.29-10:43:59 sukūrė laisve »

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #364 Įrašytas: 2015.06.29-10:47:57 »
lietuvis bus nelietuvis jei kita lietuvi neapi... tai jau senai zinoma
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #365 Įrašytas: 2015.06.29-10:55:46 »
O kodėl taip yra, kodėl taip atsitiko ir kada ?
www.tomika.lt
860612293

Alpha

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 3337
  • ZPSC
    • Žiūrėti profilį
    • ZPSC
« Atsakymas #366 Įrašytas: 2015.06.29-11:02:32 »
Berazumijau, nebutu dumblo , nepastebetume geru zmoniu.O dumblo yra visam pasauly, ne tik pas mus. Lietuvoj dar vis liko daug puikiu zmoniu, bent as pazystu savo aplinkoj ju nemazai. Negi pas jus kaime taip viskas chrenovai. Nes pagal tavo postus susidaro ispudis kad Siauliuose gyvena tik vagys ir zulikai...
FT2 ▄︻̷̿┻̿═━一
FieldTargetShop.com

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #367 Įrašytas: 2015.06.29-11:54:26 »
pagal tavo postus susidaro ispudis kad Siauliuose gyvena tik vagys ir zulikai...
Aš tokį pat įspūdį susidariau, nes labai didelis nusivylimas kiekvienam poste.
www.tomika.lt
860612293

Lala

• Hero Member
  • Įrašai: 611
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #368 Įrašytas: 2015.06.29-15:35:40 »
Galiu patvirtinti, kad Šiauliuose yra nuostabių žmonių. Matomai ir degradų yra.....

quote author=powermotors link=topic=6218.msg219024#msg219024 date=1435568066]
pagal tavo postus susidaro ispudis kad Siauliuose gyvena tik vagys ir zulikai...
Aš tokį pat įspūdį susidariau, nes labai didelis nusivylimas kiekvienam poste.
[/quote]

Audrius

• Hero Member
  • Įrašai: 2801
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #369 Įrašytas: 2015.06.29-16:25:38 »
Aš pozityviai žiūriu. Bet pripažįstu, kad reikalai prastėja. Pvz.: kalbant apie perkamąją galią. Buvau  savaitę Palangoje su dukryte sanatorijoje, tad pasivaikščiojau ir po Basanavičiaus alėją.  Geriausias vaizdelis einant iš šokančių fontanų Joninių vakare- stiklinis restoranas Vytauto g., o jame du žmonės ir tie padavėjai... O kainos... ledai 1,5 e, o Venecijoje pirkau už 1-1,1 e.  (ir skanesni ir daugiau:) ) Užmečiau akį kitur- kepsnys 10-16 e. Man brangu- nuėjau į maximą pieno pirkt :)  Kavinėse ardosi įvairaus grožio muzikantai, tačiau salės tuščios, sėdi vienas kitas žmogelis. Jausmas, kad žmonės  nebeturi pinigų, o verslininkai medžioja slaviškus turistus ir iš užsienio grįžusius lietuvius. Juk reikia iš vieno užsidirbti, tiek kiek iš 5:)
Ir visame tame aš matau didelį gėrį- vartotojas turi tapti sąmoningesniu, nepirkti to, ko neįperka, o ilgainiui ims veikti rinkos ekonomika: paklausos nebuvimas sureguliuos kainas.

Kartais šaudau, kartais meistrauju. Audrius (Murka)

MindaugasMc

• Hero Member
  • Įrašai: 1805
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #370 Įrašytas: 2015.06.29-18:53:06 »
Kaip pirštu į akį Audriaus komentaras :) Aš jau senai stengiuosi nepermokėti mūsų verslininkams. Ir gali mane vadint kaip nori, kad ir skrega :) o nepermoku ne todėl kad neuždirbu, o iš principo. Taip ir laukiu kada dėl klientų trūkumo pradės mūsų verslininkai suprast, kad gal kažkas ne taip jei ledas kainuoja ~5lt kai už kampo maximoje jis kainuoja per pus pigiau. Bėda ta, kad greičiausiai aš to ir nesulauksiu :) geriau jau visi verks, kad žmonės pinigų neturi nei ledus padarys po 1 eurą :) aš jau nekalbu apie kainas kavinėse, tose pačiose viešbučiuose, pramogų vietose... Manau ne veltui toje palangoje tų žmonių ne tiek ir daug (aišku oras viską pataisys), bet gal žmonės patys pamatė, kad permokėt už viską 2x ar 3x kartų neverta.
Cometa Fenix & Air King 4-12x42 & Fenix PD30 Flashlight&&

Alpha

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ZPSC
    • Žiūrėti profilį
    • ZPSC
« Atsakymas #371 Įrašytas: 2015.06.29-19:20:07 »
Taip dazniausiai masto zmones nieko bendro neturintys su verslu ir babkes gaunantys is dedes.
Ir aplamai kas per mada svetima pelna skaiciuot. Nepatinka , brangu? neperki, reiskia preke ar paslauga ne tavo kontingentui.
Kam cia burnotis? Vat pameginkit kazka patys Lietuvoj savo rankom padaryt, mastymas greit pasikeistu.
O kaip restorano nuoma, iranga, baldai, irankiai, aptarnauantis personalas,mokesciai? Is dangaus nukrito?
O kaip sezoniskumas? Juk per kelis menesius reik atmust visu metu kastus.
Kaip ir lektuve yra ekonomine ir verslo klase,kiekvienas renkasi pagal poreikius. Reik paciu  ledu- eini i maxima ir valgai uz kampo, reik konforto ir malonaus aptarnavimo- renkiesi restorana...
FT2 ▄︻̷̿┻̿═━一
FieldTargetShop.com

MindaugasMc

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #372 Įrašytas: 2015.06.29-19:27:03 »
Pala pala :) aš nieko ir nesakyčiau jei tie patys verslininkai per žinias neverktų kad pelno nėra :) o aš kaip tu ir sakai taip ir darau, jei man brangu aš neperku ir tiek. Pats dirbu prekyboj ir kai kuriuos tuos verslininkus tenka aptarnauti (ne apie palanga). Tai turiu pavyzdžių kai ant prekės dedama ~200% antkainis ir paskui sakoma, kad žinok žmogau neužsakysiu aš daugiau iš tavęs tos prekės, nes neperka :) Pala pala sakau, tu prekiauji 3x brangiau nei normalioj rinkoj, gal numesk kaina? daugiau parduosi, preke neužsistovės, žmonės patenkinti. O jis sako: o tai kam pigiai parduot, pelno mažai :) 

Alpha

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ZPSC
    • Žiūrėti profilį
    • ZPSC
« Atsakymas #373 Įrašytas: 2015.06.29-19:43:42 »
Nu o as susidures su restoranu verslu ir zinau kad zmogus uzsisakantis tik ledu ir uzimantis staliuka 30min realiai yra nuostolingas kad ir 5x daugiau tie ledai kainuotu nei parduotuvej. Tokioj kaip Palangoj dienos metu isvis nemazai kur uzdaryta, nes ne visi sau gali leist prabanga  aptarnaut ''ledu megejus''.
« Paskutinį kartą keitė: 2015.06.29-19:45:20 sukūrė AlphaGSM »
FT2 ▄︻̷̿┻̿═━一
FieldTargetShop.com

MindaugasMc

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #374 Įrašytas: 2015.06.29-19:51:00 »
Apie ledus aš kalbėjau kur gatvėje pardavinėja :) kavinių aš dėl ledų neliečiu ir nekaltinu, ten ir pats karts nuo karto suvalgau :)

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
Šiandien 15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus