REGISTRUOTIS »
Burbulas rašė:Universalus rašė:Aš kol kas esu ant HW97 užsimetęs 10-40x50 kitaicką "Bushnell" su gulsčiuku.Ar tas gulsciukas vidinis tai yra integruotas? HW97 atatranka nedidele todel laikys daugelis padoresniu optikeliu tik nepersisteng su lesio dydziu (nereiketu deti 56 ar 60m). Knieti ir man savo nuomone pareikshti.PPP-sautuvams optikos ,kurias[kaip sakom biudzetines] naudojame daugelis-Rekoilo NELAIKO.Kol naujos-atrodo viskas neblogai kruva surenkam,o po kurio laiko-kaltiname kulkas,laikiklius[monoblokus],nevalyta vamzdi,- nu ir save ,kad rankos kreivos.Ish tikruju-sitos pigios[iki 300 us.]-pradeda vaikshcioti po keliato tukstanciu shuviu.Niekas neparashot ,kaip laiko 0 -po 10000 shuviu,ir daugiau.Taiklumo rezultatuose ,-daug graziu pataikymu.O ,ar kiekviena karta gaunasi tos grazios kruveles?Kaip tankiai prishaudome- 0?HW-97 shautvas priskiriamas prie nedidelio rekoilo PPP.Bet ir jis puikiai "nuspardo" optika.Nekalbu apie galingesnius shautuvus.20-25 J.Idomu butu ishgirsti vieno ish musu airgunerio, kuris shaude su Diana 34 ir naudojo 4 kartos bushneli.Apie shi scopa rasho,kad butent ji ishbando 10000 shuviu .Ir jis atsparus rekoilui,bet ir tai- manuale nerasho ,kad100% .Kolegos -geras pastebejimas,kad nedeti su dideliais leshiais optiku.Rusai irgi rasho apie tai savo forume.Jie -[turtingesni]deda Leupold 6.5-20x40 EFR ,Bushnell Elite 4200 8-32x40.-lyg ir nesiskudzia ,kad nusikrato sitie scopai,o apie 3200 bushneli rasho,kad neatlaiko rekoilo.Tai mano pastebejimai ish kuklios patirties.Papirkau Walther x32 ,ir bijau deti ant savo shautuvelio-ko gero pirksiu kazka ish brangesniu scopu...[tikriausia leupolda EFR.]
ausrynka rašė:O kokią optiką patartumėte užsidėti ant Weichrauh HW 57? Šitam reikalui galvoju skirti iki 300 Lt?
Alvidas rašė:Gal kas bandete ar domejotes - kaip pritvirtinti optika prie Ij22, kuo maziau ji pazeidziant?