REGISTRUOTIS »
Na, pabandysiu pakisti juostele po pirmu ziedu Bet tai man tokie dalykai nepatinka... jei jau pirkau optika, tai ji turi atsireguliuoti be jokiu juosteliu pakisinejimo..
zalias7 rašė: Na, pabandysiu pakisti juostele po pirmu ziedu Bet tai man tokie dalykai nepatinka... jei jau pirkau optika, tai ji turi atsireguliuoti be jokiu juosteliu pakisinejimo.. O kodel nusprendei, kad cia optika ? jei tavo tavo sautuvo vamzdis pvz. ziures 90 lipsniu kampu i zeme ir nepataikysi irgi bus optika kalta ? Nereikia daryt tragedijos reikia tik susitvarkyt, nors jei us optikos pastatyma/prisaudyma pinigus mokejai cia kita sneka.Povilas atsisiuntimus berazumijus tvarko ir man rodos viska mato, tai gal ir patvarkys
DeividoX rašė:Tomasitai tai as dabar jau nieko nesuprantu??? Tu gi rasiai kad tau ta optika prisaude , tai jau tas kas prisaude turejo pasakyt apie problema Cia kazkoks TwinPeakas'as
DeividoX rašė:Cituoju tavo zodzius:"Vakar man uzdejo ant sautuvo sia optika, prisaude". Ir nepasake kad kazkas ne to??? Tai gal tu nesdamas namo ji pora kartu is ranku ismetei, o per ji dar autobusas pervaziavo? Nu tada ir vamzdis bus kreivas ir optika issiskyrus
DeividoX rašė: bet vistiek uzsimint galejo, o tu ka uz tai pinigu nemokejai?
shulcas rašė:Panasiai man buvo, medziotojas paprase prisaudyt karabina 7,62 . Sako vos i A4 pataikau is 100m. Pabandziau du suvius, per optika nematau antro suvio skyles, sakau kazkas blogai. Nuejom prie taikinio, skyle skylen. Paklausiau kiek suviu padarai per sezona, sako gal 10...
DeividoX rašė:Tai taip iseina tu sumokejai pinigus, o tau jos neprisaude? Aisku geriausia tu nunesk i parde kur viska darei i meistram paaiskink situacija, kai visas sitas tavo kosmaras baigsis parasyk kaip sekes.