REGISTRUOTIS »
Grandis, pas tave kuri valdiklio versija? Susisiekiau su Jonu, tai din2 pilnas komplektas 1300, din3 1600,kažkada planuoka paleisti ir "lite" versiją su 6 išėjimais.
man įdomu koks kiekis pakuros dega parą laiko. puse pakuros ar 3/4
http://www.econoterm.lt/?2 tai kad tik 36mėn. bet ne tame esmė, aš neturiu nieko prieš žvakes kiekvienam savo man tik buvo idomu ar galima su žvake taupyti malkas, pasirodo ne. kėkvieno pasirinkimas individualus. žvakė dega ilgai kiek tarnaus neaišku. VIADRUSAS plius akumuliacinė 20metu + kaina panaši apie kosmosą "jonis din3" tiktai dalinai 1. man nereikia kėkviena vakara pasikurti katila kat turėt karšto vandens ir turėt šiltas vonias (kuriant kasantrą vakarą sutaupau apie 5-7 valandas per mėnesį, šiltuoju metų laiku, galima daug nuveikti )2. dasimest malkų galiu bet kada 3. turiu zoninį valdyma + laiko valdymą aktualu vaikų kambariuose diena šilta, naktį vėsu kai reikia miegoti, plius darbo laiku nieko nėra nereikia ir tiek daug šilumosPS. pas tave du siurbliai ir pas mane du. daryčiau naujai dėčiau vieną nepriklausomai vien tik radijatoriai ar konbinuotai su šildomom grindim tas pasiekiama su "kosmosu" ir mažesnėm sanaudom nei siurblys gudrus