REGISTRUOTIS »
Lii rašė:Ner te jokiu problemu su klikais. Turiu du Leapers, abu naudoju, saudau tik pagal klikus ir nepastebiu jokiu problemu.saudyt 50-70m atstumu su sita optika nerealu.. (nors buvo ir tokiu kuriems su 9x 150 m neriba). Tokiems atstumams reik 50x didinimo. Su 32 realus percizinis saudymas iki 40-45m, nors velgi priklauso nuo to, i ka saudyt. nuo 40m jau ir atstumo nustatymas ner labai tikslus +- 1-2m. Vienas is trukumu- paralakso ziedas sukasi i kita puse nei daugumos kitu gamintoju optiku. Ko pasekoje, jei dedi didele "ausi", tai esant maziems atstumams ji gaunasi apacioje. Tai siek tiek trukdo saudant ir riboja ziedo (ausies)gabaritus.Paralakso zieda paprastai galima pajamt toj pacioj parduotuvej kur perki leapers optika. kainuoja apie 20$. Kronsteinas monoblokas analogiskai apie 20$. problemos su parsiuntimu is statu.
jundar rašė:Problemos su persiuntimu O cia jau suklusau! KOKIO POBUDZIO TAI PROBLEMOS???
mkei rašė:jundar rašė:Problemos su persiuntimu O cia jau suklusau! KOKIO POBUDZIO TAI PROBLEMOS???tiesiog nesiuncia US parduotuves i lietuva daigtu susijusiu su ginklais
jundar rašė:Na, manau bandysiu nupirkti ta Leapers 8-32x56. Jei nepateisins mano lukesciu, gal nebus dideles problemos surasti jai nauja seimininka, perleisiu. As ilgai renkuosi, tad greiciausiai dar ne viena ismeginsiu, kol kuri prilips
zalias7 rašė:jundar rašė:Na, manau bandysiu nupirkti ta Leapers 8-32x56. Jei nepateisins mano lukesciu, gal nebus dideles problemos surasti jai nauja seimininka, perleisiu. As ilgai renkuosi, tad greiciausiai dar ne viena ismeginsiu, kol kuri prilips Manau PPP megejai nelabai ka geresnio ras tokiam kainu diapazone, todel imk drasiai
jundar rašė:Na, pastebejau, kad yra 2 rusys 1 su pasvietimu2 be pasvietimo, bet su TC (True Strange). Kaip suprantu, cia butent PPP gerai tinka. Kazin, pirmoji tinka ant PPP? O gal pasvietimas nepakencia atatrankos?zalias7 rašė:jundar rašė:Na, manau bandysiu nupirkti ta Leapers 8-32x56. Jei nepateisins mano lukesciu, gal nebus dideles problemos surasti jai nauja seimininka, perleisiu. As ilgai renkuosi, tad greiciausiai dar ne viena ismeginsiu, kol kuri prilips Manau PPP megejai nelabai ka geresnio ras tokiam kainu diapazone, todel imk drasiai
liova rašė:Ne True Strange, o True Strength - isvertus butu Tikrai Keistos / Tikrai Tvirtos
suiramis rašė:ar tiesiog dabar dar nevargti su tuo Leapers ir pirkti Niko Stirlinga nes tai bus tik pirma mano optika ir sautuva dar tik gera savaite kaip turiu?