REGISTRUOTIS »
Už tiek laisvai sisteminis išeina, gal ne šūstriausias, bet išeina. O prie jų būna visokiausių objektyvų, tame tarpe ir plataus kampo. Man pvz. labai patiko sony, čia kur rašiau.
Su tais objektyvais atskirai, kad nebutu toks variantas, kad objektyvas kainuos kaip fotikas arba daugiau. As ziurejau kelis modelius, bet man nepatiko, blykste atskirai dedasi. Pasilikau veidrodi, o pastaruoju metu tas dulka, fotkinu telefonu. Nuotrauku kokybe kol kas dar vis stebina, geraja prasme. Zinoma sisteminio ar veidrodzio ner ka lygint, bet visokias olympus ar sony muilines iki 700 lenkia
G15 (kiek aš ten suprantu) patalpoje fotografuoja gerai. Kartais reikalauja pakelti blykstę, bet aš nevykdau reikalavimo ir nuotrauka vis tiek išeina šviesi ir ryški.
Berazumijau, patalpose ne žmones fotkinu, o pačias patalpas, tad reikia, kad kuo daugiau sienų (interjero) tilptų į kadrą, tad tikrai reikia platesnio kampo objektyvo nei įprasta. Dėl blykstės suprantu, kad reikia išorinės ir čia dar vienas pliusas Canon EOS M, lyginant su Sony NEX 3N, nes Sony neturi pajungimo.