REGISTRUOTIS »
Evaldas rašė:Planuose optika, kurios lesis 44mm. Orig. ziedai kaip ir pati otpika bus kinietiski, bet kadangi ppp, tai keisiu kinietiskus ziedus i kinietiska monobloka. Ka verciau imti momobloka kurio max lesis gali buti 44mm ar 56mm? Ar paemus monobloka su 44m maximaliu lesiu bus imanoma kulka ikisti hw97 be didesnio diskomforto? Ar imti aukstenius su galimybe max 56mm lesi deti ir lengviau ideti kulka?
xatabyc rašė:BKLai nera panoceja, man asmeniskai jie netiko sautuvas cz200 optika hawke, neuztenka pataisu vertikaleje.
FOX rašė:xatabyc rašė:BKLai nera panoceja, man asmeniskai jie netiko sautuvas cz200 optika hawke, neuztenka pataisu vertikaleje.kalba eina apie viriska sautuva,sio atveju HW97
mahelad rašė:O is ebay siunciantys BKL ziedus daznai Fake pakliuna? Aisku jie nekainuos 5 baksus, bet vistiek... Reikes man jieskotis 13mm ziedu.
Rimas54 rašė:Smalsumas:Norejau paklausti diskutuojanciu apie laikiklius- O ant BKL ziedu,ar nors ant ipokavimo dezutes parasyta ,kad PAGAMINTA [ne pardavimo firmos adresas] pav. Anglijoje,ar kitoje Europos salyje?