REGISTRUOTIS »
Citata iš: EdmundasL 2014.05.13-20:06:52Kazkaip man tas viperis pastovus visai ispudzio nedaro, ypac prie paciu artimiausiu taikiniu. Nieko nesimato. As asmeniskai 10x44 labai patenkintas, Viskas ten matosi puikiai, aisku ne hawke, bet labai jau nedaug skiriasi, tik kaina pastarosios dvigubai didesne. Manau kad vaiperiukas su pastoviu labai nebloga optikele.
Kazkaip man tas viperis pastovus visai ispudzio nedaro, ypac prie paciu artimiausiu taikiniu. Nieko nesimato.
Citata iš: RCDonce 2014.05.13-20:19:33Citata iš: EdmundasL 2014.05.13-20:06:52Kazkaip man tas viperis pastovus visai ispudzio nedaro, ypac prie paciu artimiausiu taikiniu. Nieko nesimato. As asmeniskai 10x44 labai patenkintas, Viskas ten matosi puikiai, aisku ne hawke, bet labai jau nedaug skiriasi, tik kaina pastarosios dvigubai didesne. Manau kad vaiperiukas su pastoviu labai nebloga optikele.nu man ji sakykim ant 8 m ir 25 jardu paralakso katastrofa. kiek saudziau varzybu, vis dziaugiuosi, kad butu vienas ar du artimi taikiniai
Sulaukiau 3-12x44 viper'io. Kolkas nieko labai blogo, bet ir nedžiugina. Komplekte nėra fokusavimo rato (pardavėjas kolkas tyli), blendos spalva aiškiai skiriasi nuo optikos, blenda neįsisuka iki galo, o ir metalo apdirbimas tragiškas. Priekinis dangtelis neužsidaro, bet atrodo sutaisoma. Kas liečia vaizdelį per optiką nieko pasakyt negaliu, reiks savaitgalį susimontuot, išbandyt...
Dėl tinkliuko tai nelabai turiu su kuo palygint... už Barska 8-32x44 lyg ir plonesnis. Pirktas Ginklas.lt
Nepirkau, nebuvo komplekte su optika, pardavėjas geranoriškai atsiuntė