REGISTRUOTIS »
RAIMUNDIS rašė:Mires miestas
RAIMUNDIS rašė:Turiu minciu pasidaryt saudykla Kretingoje,turiu keleta taikinuku,dar kelta pasidarysiu(nukopijuosiu Jono-m) ir jau kalbejau su "Vynetu kaimo" savininku,jis pilnai uz tokia minti, palikciau jam taikinius,padaryciau ....Citatapuiki mintis
puiki mintis
RAIMUNDIS rašė:Jo Giedrius puiki, man irgi taip atrodo,Klaipedos temoj sprendziamas klausimas maciau,del surinktu lesu panaudojimo tai as sakyciau kad tikrai gera mintis nusipirkt taikinuku is Jono-m, tvirti jie ir maniski minosvaidy normalei atlaiko galetume nors kelete ten panaudot,as pats keleta nukopinsiu, dar reklama pasigaminti airguns.lt ir turim tyra ir seimininkui gerai ir mum,tau irgi manau netoli,dar patogiau nei i paligonair Klaipedskas juk man atrodo netoli gyvena, ir sakau,svarbiausia reklama bus pakabinta, ji pritrauktu zemaitukus i si puslapi, kurie po to gal prisijungtu ir prie rengiamu varzybu,nesvarbu kur Lapiuose ,paligone ar LaukystojKa moderatoriai galvoja apie mano minty? na ir aisku klausimas,ar toks dalies lesu panaudojimas tikslingas ir ar isvis imanomas?seip seimininkas nieko pries kad ir varzybas ten surengtume,bet cia jau reikia visu nuomones,intike yra ju puslapis i gugla iveskit Vynetu kaimas, turetumet pamatyt.