REGISTRUOTIS »
Kiek aš žinau, Lietuvoje apyniu neber... , nebent tik sau ir nedidelis kiekis, viskas eina iš vokiečių granulėm :' (. Kai aš buvau mažas, (prieš metus kokius 25 (aina peklon kaip senai )) mano puse giminiu gyveno Biržuose, tai pas juos kieme apyniai augdavo kaip vijokliai, kvapo neužmirsiu niekad. Toks alus kaip Varniuku (jis skaitosi gyvas), nuo pagaminimo, šaldytuve gali stovėt stikle ne daugiau 3 parų, po to skonis kinta. Ir nei vienos partijos nebūna vienodo skonio.
Citata iš: DeividoX 2014.05.18-14:40:09Kiek aš žinau, Lietuvoje apyniu neber... , nebent tik sau ir nedidelis kiekis, viskas eina iš vokiečių granulėm :' (. Kai aš buvau mažas, (prieš metus kokius 25 (aina peklon kaip senai )) mano puse giminiu gyveno Biržuose, tai pas juos kieme apyniai augdavo kaip vijokliai, kvapo neužmirsiu niekad. Toks alus kaip Varniuku (jis skaitosi gyvas), nuo pagaminimo, šaldytuve gali stovėt stikle ne daugiau 3 parų, po to skonis kinta. Ir nei vienos partijos nebūna vienodo skonio.Jo, pas seneli ,uz ukinio pastato tu apiniu buvo visa auksta tvora ir raizgesi jie ant specialiai ismeiktu stulpu.Kvapas geras.Kazkaip LT ner alaus kad butu atsigerimui 2 ar 2.5 laipsnio svelnaus-visi prasideda nuo 4.5laipsnio ir daugiau-zodziu prisigerimui o ne atsigerinui
nu kiek reikia islakt, kad taip atsitiktu?