REGISTRUOTIS »
Tai kad gaunasi kad ft sauliai pastoviai skundziasi trasa kitos asociacijos varzybose, hft kaip ir nieko
geros varzybos permainingu oru:)trasa tai tikrai buvo ft skirta daugiau saudyti, bet salygos visiems vienodos buvo saudant hft pirma karta teko saudyti tokiu vejuotu oru, net nuo koju nupusti galejo momentais gaila negalejau sulaukti rezultatu po varzybu, kad palsitikrinti ar jau labai silpnai pats pasirodziau lyginant su kitias sauliais.Didelis respektas uz chroniu nenusileidot del perdidelio m/s, nes mano akimis budavo nesazininga kai su 9,5J saudydavo su 7,5J sautuvu savininkais, si karta visi savi ir sveciai buvo nusodinti del arkliu perdielio kiekio. smagu ziuret buvo i pastangas pramiklinti saunikus kad pristiptu keli arkliai truko tik "bulgarkiu" traukiamu is bagaziniu manau tai bus visiems pastaba i ateiti, kad palikti rezervo iki maksimalios galios ir nereiketu nervuotis pries varzybas. man paciam buvo keista kai mano bandoje parode 9m/s daugiau negu kai sau namie matuoju greiti, bet bandoje buvo paliktas rezrvas ir nereikejo gadinti nervu, kad netilpsiu i kategorija