REGISTRUOTIS »
Neaiskios kilmes kulku - negalima naudoti.susoves svetima kulka visada esu priverstas valyti vamzdi,ar prasauti keliasdesimt teisingu,mano sautuvo vamzdziui tinkanciu kulku.tai patikrintas dalykas,kada saudai br.galima patikra atlikti su saulio naudojamomis kulkomis,net ir pasverti galima kulkas ,jei yra butinybe .O kisti kazkokias oksido paveiktas kulkas,negerai,labai negerai vamzdziui.
Vidui reikia kad nepasidave tautos spaudimui. as irgi praejau be jokiu pastangu, bet kiek pamenu Vidas sake kokios ten kulkeles jsb Exact jei gerai apmenu, o svoris sake 0,547, bent jau kiek girdejau budamas prie chroniaus. Na o kitoms varzyboms kaip ir sake Vidas, butu galima tureti svarstykles, pasverti kulkeles ir sauti su savo atsinestom. Nepamirskim kad pirmas blyns tokio griezto technikinio, istobules viskas iprasim ir nereikes gincytis. Su savo kulkelem galima juk pagudrauti, jeigu nesveri kulkeles prie chroniaus, idedi sunke kulkele prasauni chroniu, greitis sakykim su sunke buna 242m/s, o pasakai kad sovei su lenga. Juk neciupinedavo tavo dedamu kulkeliu, tai gali pameluoti ir saudyti lengvom tada jau butu arkliu pereikvojimas ir greitis su lengva nebe 242 o zymiai aukstesnis, o butum perejas technikine ir eitum saudyti reziume, jei nori sauti pro chroniu su savo kulkelem, sveriam ir skaiciuojam J, jeigu dedi asociacijos kulkele, sauni su visais vienodom salygom ir ramu, nereikia gincytis.P.S cia mano nuomone
labai idomu man kaip ten rezutatai siu varzybu nes nebuvau iki apdovanojimu, tai nesusidariau nuomones kaip kam sekesi vakar
Testas buvo atliekamas su ( kazkokiom "oksiduotom") JSB Exact 4.52, 0.547g kulkelem.Pasauline tikrinimo praktika tokia: teisejas pats ikisa "kazkokia" kulkele i vamzdi ir sauni pro chrona. jei du kartus nepraeini- duodi teisejui savo kulkele, jis ja apziuri, pasveria, ikisa i vamzdi. sauni pro chrona. gautas rezultatas tikrinimas pagal lenteles. Tilpo i ribas- saudai toliau. netilpo- rezultats diskvalifikuojamas- gali saudyt toliau neiskaitai. Visur chrono testas (isskyrus Norvegija) buvo kazkur vidury trasos, taigi psireguliavimu, prasovimu pasildymui nebuna.Kazkaip paskutiniu metu pastebejau labai negera tendencija tarp HFT sauliu- jei nera galimybes saut gulint, tai vos ne pasaulio pabaiga.. gal visgi butu laikas susitvarkyt ginklus ir nustot inkst... ir eit treniruotis. Speju reiks per vienas varzybas imt ir uzdraust saut gulint ir su atrama. Nes kitaip taip ir nesuprasit kas negerai. Mano manymu HFT issigimsta i gulinejimo varzybas...
Kazkaip paskutiniu metu pastebejau labai negera tendencija tarp HFT sauliu- jei nera galimybes saut gulint, tai vos ne pasaulio pabaiga.. gal visgi butu laikas susitvarkyt ginklus ir nustot inkst... ir eit treniruotis. Speju reiks per vienas varzybas imt ir uzdraust saut gulint ir su atrama. Nes kitaip taip ir nesuprasit kas negerai. Mano manymu HFT issigimsta i gulinejimo varzybas...
jei gulint hft-nikui saudyt nebeleis.tai tada gal vienas varzybas saudom visi stovint,antras sedint ,trecias nuo kelio ir t.t......kas darosi?visi tik pykstasi ...kazkas ne taip ...
atitraukti nuo šaudymo linijos 1-1,5 metro ? kur bus vamzdys šaunant stovint? ,arba kai šaulys rangosi guledamas kad su koja siekt kuoliuka ,guli persikreipes kad matytu taikini nepatogioje pozicijoje su užtaisytu sautuvu tai čia yra gerai? laukiat nelaiminu nutikimu? kas prisims poto kalte ar šaulys kad nepatogu buvo šauti ar organizatoriai kad sukurė nepatogia situacija šauliui?