REGISTRUOTIS »
Ir prie ko cia tas pareigunas,jeigu ,,, Asmenys,saudantys is siu ginklu,privalo uztikrinti saudymo sauguma".Stai kodel ateje i saudykla ar tira pasirasome zurnale uz sauguma.
Citata iš: Arcturus 2014.06.18-22:52:23Citata iš: AlphaGSM 2014.06.18-22:00:42tokio atsakymo pilnai pakanka, nusiraminau. nes man kazkas buvo paciulbejes kad net pas save patalpose negaliu saudyt orinuku. nuo to per didelio gilinimosi kaikam issivysto paranoja Aciu Arcturus kad pasidomejai Nėra už ką Jei nebūtų patingėję atsakyti į visus užduotus klausimus, tai būtų buvę daugiau info Ne tinginystėje čia bėda, o tame, kad už savo atsakymus, kurie neturi tvirto teisinio pagrindo (kaip pvz. licenzijavimo taisyklės), atsakantis pareigūnas atsako asmeniškai. Taigi, jei neduok dieve vėliau kur daeis iki teismo - tam pareigūnui ir prikiš, kad patarinėja ne taip kaip reik.... kaip pvz.: padarei tu tirą, pastatei kulkų gaudyklę už taikinių (kaip tau patarė pareigūnas) o čia vat paėmė kas ir šovęs virš jos, už kelokio penkiasdešimt metrų iškalė kitam renginio dalyviui akį... ateina teismas, o tu sakai - va tokią gaudyklę man rekomendavo pastatyti va tas pareigūnas. Tada jau teismas paklaus pareigūno - remiantis kuo jis tokį patarimą davė? ir ką- kadangi tirų taisyklių šiem ginklam nėra, reiškia iš oro - pats pareigūnas kaltas.... o jam to reikia?
Citata iš: AlphaGSM 2014.06.18-22:00:42tokio atsakymo pilnai pakanka, nusiraminau. nes man kazkas buvo paciulbejes kad net pas save patalpose negaliu saudyt orinuku. nuo to per didelio gilinimosi kaikam issivysto paranoja Aciu Arcturus kad pasidomejai Nėra už ką Jei nebūtų patingėję atsakyti į visus užduotus klausimus, tai būtų buvę daugiau info
tokio atsakymo pilnai pakanka, nusiraminau. nes man kazkas buvo paciulbejes kad net pas save patalpose negaliu saudyt orinuku. nuo to per didelio gilinimosi kaikam issivysto paranoja Aciu Arcturus kad pasidomejai
Citata iš: Sliekas222 2014.06.19-10:47:46Citata iš: Arcturus 2014.06.18-22:52:23Citata iš: AlphaGSM 2014.06.18-22:00:42tokio atsakymo pilnai pakanka, nusiraminau. nes man kazkas buvo paciulbejes kad net pas save patalpose negaliu saudyt orinuku. nuo to per didelio gilinimosi kaikam issivysto paranoja Aciu Arcturus kad pasidomejai Nėra už ką Jei nebūtų patingėję atsakyti į visus užduotus klausimus, tai būtų buvę daugiau info Ne tinginystėje čia bėda, o tame, kad už savo atsakymus, kurie neturi tvirto teisinio pagrindo (kaip pvz. licenzijavimo taisyklės), atsakantis pareigūnas atsako asmeniškai. Taigi, jei neduok dieve vėliau kur daeis iki teismo - tam pareigūnui ir prikiš, kad patarinėja ne taip kaip reik.... kaip pvz.: padarei tu tirą, pastatei kulkų gaudyklę už taikinių (kaip tau patarė pareigūnas) o čia vat paėmė kas ir šovęs virš jos, už kelokio penkiasdešimt metrų iškalė kitam renginio dalyviui akį... ateina teismas, o tu sakai - va tokią gaudyklę man rekomendavo pastatyti va tas pareigūnas. Tada jau teismas paklaus pareigūno - remiantis kuo jis tokį patarimą davė? ir ką- kadangi tirų taisyklių šiem ginklam nėra, reiškia iš oro - pats pareigūnas kaltas.... o jam to reikia?Aš dar paprašiau, kad nukreiptų reikiama linkme dėl klausimų į kuriuos klausiamasis nežinos...
Citata iš: Arcturus 2014.06.19-22:48:42Citata iš: Sliekas222 2014.06.19-10:47:46Citata iš: Arcturus 2014.06.18-22:52:23Citata iš: AlphaGSM 2014.06.18-22:00:42tokio atsakymo pilnai pakanka, nusiraminau. nes man kazkas buvo paciulbejes kad net pas save patalpose negaliu saudyt orinuku. nuo to per didelio gilinimosi kaikam issivysto paranoja Aciu Arcturus kad pasidomejai Nėra už ką Jei nebūtų patingėję atsakyti į visus užduotus klausimus, tai būtų buvę daugiau info Ne tinginystėje čia bėda, o tame, kad už savo atsakymus, kurie neturi tvirto teisinio pagrindo (kaip pvz. licenzijavimo taisyklės), atsakantis pareigūnas atsako asmeniškai. Taigi, jei neduok dieve vėliau kur daeis iki teismo - tam pareigūnui ir prikiš, kad patarinėja ne taip kaip reik.... kaip pvz.: padarei tu tirą, pastatei kulkų gaudyklę už taikinių (kaip tau patarė pareigūnas) o čia vat paėmė kas ir šovęs virš jos, už kelokio penkiasdešimt metrų iškalė kitam renginio dalyviui akį... ateina teismas, o tu sakai - va tokią gaudyklę man rekomendavo pastatyti va tas pareigūnas. Tada jau teismas paklaus pareigūno - remiantis kuo jis tokį patarimą davė? ir ką- kadangi tirų taisyklių šiem ginklam nėra, reiškia iš oro - pats pareigūnas kaltas.... o jam to reikia?Aš dar paprašiau, kad nukreiptų reikiama linkme dėl klausimų į kuriuos klausiamasis nežinos...Taigi tau lietuviškai ant balto parašė, kad nereglamentuota tvarka, o jei taip, tada niekam dėl to galvos ir neskauda - tavo atsakomybė yra numatyti saugumo priemones.
Tamstai Arcturus, patarsiu mažaiau spjaudytis į aplinkinius šulinius, nes troškulys yra suktas veiksnys, jis aplanko kiekvieną.O pagarba kitam asmeniui yra asmens brandos bruožas.
Citata iš: Sliekas222 2014.06.20-08:26:32Citata iš: Arcturus 2014.06.19-22:48:42Citata iš: Sliekas222 2014.06.19-10:47:46Citata iš: Arcturus 2014.06.18-22:52:23Citata iš: AlphaGSM 2014.06.18-22:00:42tokio atsakymo pilnai pakanka, nusiraminau. nes man kazkas buvo paciulbejes kad net pas save patalpose negaliu saudyt orinuku. nuo to per didelio gilinimosi kaikam issivysto paranoja Aciu Arcturus kad pasidomejai Nėra už ką Jei nebūtų patingėję atsakyti į visus užduotus klausimus, tai būtų buvę daugiau info Ne tinginystėje čia bėda, o tame, kad už savo atsakymus, kurie neturi tvirto teisinio pagrindo (kaip pvz. licenzijavimo taisyklės), atsakantis pareigūnas atsako asmeniškai. Taigi, jei neduok dieve vėliau kur daeis iki teismo - tam pareigūnui ir prikiš, kad patarinėja ne taip kaip reik.... kaip pvz.: padarei tu tirą, pastatei kulkų gaudyklę už taikinių (kaip tau patarė pareigūnas) o čia vat paėmė kas ir šovęs virš jos, už kelokio penkiasdešimt metrų iškalė kitam renginio dalyviui akį... ateina teismas, o tu sakai - va tokią gaudyklę man rekomendavo pastatyti va tas pareigūnas. Tada jau teismas paklaus pareigūno - remiantis kuo jis tokį patarimą davė? ir ką- kadangi tirų taisyklių šiem ginklam nėra, reiškia iš oro - pats pareigūnas kaltas.... o jam to reikia?Aš dar paprašiau, kad nukreiptų reikiama linkme dėl klausimų į kuriuos klausiamasis nežinos...Taigi tau lietuviškai ant balto parašė, kad nereglamentuota tvarka, o jei taip, tada niekam dėl to galvos ir neskauda - tavo atsakomybė yra numatyti saugumo priemones.O aš tau lietuviškai ant balto rašau, kad tu man jau pradėjai įkyrėt, protink savo vaikus, o ne mane
Citata iš: Arcturus 2014.06.20-18:50:00Citata iš: Sliekas222 2014.06.20-08:26:32Citata iš: Arcturus 2014.06.19-22:48:42Citata iš: Sliekas222 2014.06.19-10:47:46Citata iš: Arcturus 2014.06.18-22:52:23Citata iš: AlphaGSM 2014.06.18-22:00:42tokio atsakymo pilnai pakanka, nusiraminau. nes man kazkas buvo paciulbejes kad net pas save patalpose negaliu saudyt orinuku. nuo to per didelio gilinimosi kaikam issivysto paranoja Aciu Arcturus kad pasidomejai Nėra už ką Jei nebūtų patingėję atsakyti į visus užduotus klausimus, tai būtų buvę daugiau info Ne tinginystėje čia bėda, o tame, kad už savo atsakymus, kurie neturi tvirto teisinio pagrindo (kaip pvz. licenzijavimo taisyklės), atsakantis pareigūnas atsako asmeniškai. Taigi, jei neduok dieve vėliau kur daeis iki teismo - tam pareigūnui ir prikiš, kad patarinėja ne taip kaip reik.... kaip pvz.: padarei tu tirą, pastatei kulkų gaudyklę už taikinių (kaip tau patarė pareigūnas) o čia vat paėmė kas ir šovęs virš jos, už kelokio penkiasdešimt metrų iškalė kitam renginio dalyviui akį... ateina teismas, o tu sakai - va tokią gaudyklę man rekomendavo pastatyti va tas pareigūnas. Tada jau teismas paklaus pareigūno - remiantis kuo jis tokį patarimą davė? ir ką- kadangi tirų taisyklių šiem ginklam nėra, reiškia iš oro - pats pareigūnas kaltas.... o jam to reikia?Aš dar paprašiau, kad nukreiptų reikiama linkme dėl klausimų į kuriuos klausiamasis nežinos...Taigi tau lietuviškai ant balto parašė, kad nereglamentuota tvarka, o jei taip, tada niekam dėl to galvos ir neskauda - tavo atsakomybė yra numatyti saugumo priemones.O aš tau lietuviškai ant balto rašau, kad tu man jau pradėjai įkyrėt, protink savo vaikus, o ne mane Kad mane lietuviškai ant balto mokint tamstai aikštingai įžiaidžiąjam dar daug žolės apš... reik. Pagarbą užsidirbt reik o ne tikėtis, kad prieš tave kiekvienas ant kelių šliaužios.
Arcturusbiski pagarbos forumo daliviams!uzskaitisim tai kaip perspejimaaiskinkis per PM