REGISTRUOTIS »
nu va,atvejis is tikro gyvenimo o ne is istatymu knygutes: vakar smaginausi hbh prie palangos esanciame tire.aptarnavo mazdaug 8-9 metu vaikiukas mane.stropiai skaiciavo graza ir kulkeles.prisirinko ziurovu minia ir patys neblaiviausi bande mane pamegdziot paskui.net pagailo man to vaikiuko kai tas vos spejo skaiciuot kulkeles po 10vnt i dezutes dangtelius,o alkashiukai ji dar skubint pradejo.svarbu kad sumokejo tuos 4 litus uz 10 kulipkiu,taciau jokio saugumo ten neizvelgiau.bardakas visiskas,bet tiras gyvuoja.
/.../Kaip suprantu organizatorius tiro turi viska apgalvot,bet kazkas turetu tai kontroliuot bent jau sauguma , CIA tik mano nuomone
nezinau kokiu tu nori faktu? adreso kad pats pamatytai ar kaip? ten ne mano biznis kad tvarka daryciau ,ir tema buvo ,, kas ir kaip kontroliuoja sita veikla ,, is temos padariau isvada kad uz visaka atsako tiro savininkas ir tiek,kontroles nera .
Nugi šaunu! Prizų ir nereikia - malonumas yra papliauškinti ir pataikyti. Kartas nuo karto patikrink, ar taikiklių niekas nenureguliavo - žmonės pyksta, kai šautuvėliai kreivai šaudo...
Citata iš: vovocka 2014.07.15-08:43:21Nugi šaunu! Prizų ir nereikia - malonumas yra papliauškinti ir pataikyti. Kartas nuo karto patikrink, ar taikiklių niekas nenureguliavo - žmonės pyksta, kai šautuvėliai kreivai šaudo... Bet dažniausiai tie kur pyksta kreivarankiai būna vienam vienas šautuvas blogai šaudė, kitam kitas... Parlėkęs namo patikrinau - šaudo abu puikiai O dėl prizų, manau reikės padaryti, nes daugkas domėjosi "kokie prizai ?", "ar yra prizai?", "Ką gausiu jei pataikysiu?"... Prizai suteikia žmonėms azarto, ir vietoj vienos serijos perkamos vieno žmogaus, manau dažnai būtų perkamos kelios norint laimėti, bent kažką atminimui
Citata iš: Arcturus 2014.07.15-20:34:58Citata iš: vovocka 2014.07.15-08:43:21Nugi šaunu! Prizų ir nereikia - malonumas yra papliauškinti ir pataikyti. Kartas nuo karto patikrink, ar taikiklių niekas nenureguliavo - žmonės pyksta, kai šautuvėliai kreivai šaudo... Bet dažniausiai tie kur pyksta kreivarankiai būna vienam vienas šautuvas blogai šaudė, kitam kitas... Parlėkęs namo patikrinau - šaudo abu puikiai O dėl prizų, manau reikės padaryti, nes daugkas domėjosi "kokie prizai ?", "ar yra prizai?", "Ką gausiu jei pataikysiu?"... Prizai suteikia žmonėms azarto, ir vietoj vienos serijos perkamos vieno žmogaus, manau dažnai būtų perkamos kelios norint laimėti, bent kažką atminimui Tiems kam šautuvai kreivai šaudo reiktų vietoje pademonstruot, kad pataikyt galima. O minimalūs priziukai tikrai skatintų didesnį kiekį kulkelių pirkt ir prizų siekt.