REGISTRUOTIS »
Mykolas rašė:galima takeli irengt toki - kamstukai, skarbonkes... "megeiskas takelis" butu
zalias7 rašė:Lii laikas kada renkames statyt, kad pradedam varzybas ??
zalias7 rašė:Reljefas geriau jonavieciai papasakos, bet jis labai ivairus ir fantazijai vietos dauk Taikiniai +2 kaisiadorys, kol kas viso 17. Kas dar turi ir kiek ?Ir kas atvaziuotu sakysim 8.00 statyti taikiniu ? Mes su shulcu manau busim
zalias7 rašė:detomaso rašė:OOOOoooooo... as tik dabar apsiziurejau kad varzybos sestadieni.... kazkaip netaip kaip visada... nebus del to trugdziu kitiems?... 100% visiems niekada netiks, cia tox gyvenimas ir nieko nepadarysi Del laiko, man tinka visoks, tik manau reikia Lii zodzio sulaukt, vistik pagrindine mase taikiniu pas li, na ir patirtis dar vienas rimta problema, si karta asociacja taikiniais negali musu paremti, todel didelis prasymas pasiimti kas ka turit ir netgi paimti is tu zmoniu kurie negales dalyvaut, pvz. Audrius nezino ar gales dalyvaut, bet gal kas vaziuos i ta puse galetu paimt is jo taikinius ?Vienu zodziu rankiojam is visur kur galim
Marucs rašė:Aš irgi būsiu 8.00-8.30,jei nepaklysiu,juk aš neišprusėlis!(ačių Cinesia).
zalias7 rašė:Marucs o kaip zinot ar Audrius atves ? andrius911 tai ir atavziuok pabendraut o kam tau atskiri takeliai bendraujant ? bendraut reikia kur visi