REGISTRUOTIS »
Citata iš: zalias7 2014.09.26-11:06:25Tai pradek nuo saves .... Beje marijos zemei kaltas ar ne gali nuspresti tik teismas ir jokiu budu ne tu. Todel arba rasai i tema arba geriau patylek. Mano visi ginklai tvarkingi ir registruoti, o apie tiurmas ne aš pradėjau rašinėt tai nuo to ir pradėkim.EDIT: kalmaras nepradėk dar didesnio offtopic apie olimpiečius ar kosmonautiečius, nes apie tai išvis nebuvo kalbėta. Net ir neminėjau sportininkų, o forumo lankytojus iš kurių sportininkų tikrai nevisi. Beja su tokiu požiūriu į naujokus tai tik forumą numarinsit
Tai pradek nuo saves .... Beje marijos zemei kaltas ar ne gali nuspresti tik teismas ir jokiu budu ne tu. Todel arba rasai i tema arba geriau patylek.
arcius cia 90% forumiečių gautų tiurmos už visokius DS, spiruokles keistas ir pan. jei nepatingėtų kažkas tuom užsiimti. Deja tingi
Cia tavo gi rasyta ?Citata iš: PRB 2014.09.25-20:47:51arcius cia 90% forumiečių gautų tiurmos už visokius DS, spiruokles keistas ir pan. jei nepatingėtų kažkas tuom užsiimti. Deja tingi Ar mane irasei i tuos 10% ? dekui tada aisku, bet tai mano pasakymo esmes nekeicia.
Kriminalai jus kriminalai, nereik taip jautriai reaguot vakar buvau pasaudyt ir susipazinau su 2 forumieciais. Karjera darau kitoj srity EDIT: Nu va ir vėl vienas parašo ką veiki šitam forume ir visi iš paskos ant naujoko tą patį, kad ne čia papuolei ir pan. Jeigu nepatinka sakykit nebesilankysiu čia