+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 619
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 1
Guests: 586
Total: 587

Autorius Tema: PC/PS4/Xbox one  (Skaityta 39157 kartus)

Fedia

• Hero Member
  • Įrašai: 2107
    • Žiūrėti profilį
    • HFT
PC/PS4/Xbox one
« Įrašytas: 2014.11.10-19:06:55 »
Ant kaledu noriu pasidovanot kompa zaidimams. Kai pradejau dometis tarp siu triju platformu galva jau ysiskaudejo,kuo toliau tuo sunkiau apsisprest. Neesu ysitikines kiek ilgai mane kaliuos zaist zaidimus todel linkstu prie pc. bet didesnis malonumas ir patogumas zaisti su konsolem. (nera lago,nereik yrasinet  ir pan.) taigi,gal kas turit konkrecia nuomone kodel tas o ne anas.
vienas minusas pas konsoles kad zaidimai brangus.. :( bet gal su laiku jas "paturbintu" :D
Ne viskas auksas,kas auksu ziba ;)QB-78 HJB 3-9x32<br>Skype: Fedes1

AShas

• Hero Member
  • Įrašai: 567
    • Žiūrėti profilį
Re: PC/PS4/Xbox one
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2014.11.10-20:00:46 »
xbox360 su kinektu. Nulaužtas jau su pilnais hdd žaidimų pardavinėja.
Mano paršas...

MPSnaiper88

• Hero Member
  • Įrašai: 1233
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2014.11.10-20:29:09 »
Jei naujos konsolės ar pc, aš už pc. Žaidimai pigesni, pc universalesnis daiktas, žaist gali ir prisijungęs pultelį, betkada gali atsinaujint. Konsolėm prenumeratos online servisam kiek žinau mokamos, grafika prastesnė, jei aktualu ji, žaidimai brangūs. Lago an normalaus pc tikrai nebus, įrašinėt jei perki žaidimą, o ne lauži, nieko nereikia, steamas pats parsiunčia ir žaidimus, ir jų atnaujinimus, jei tokie išleidžiami.
Baikal MP512ap + Walther 6x42, B3-2, beveik Hatsan 55s

Storass

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
  • Įrašai: 360
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2014.11.10-22:59:13 »
Pamaciau sita tema ir pradejau plote "katutes"  ;D Kadangi esu geimeris nuo kokiu 97metu (gal 96),galiu pabandyti pagelbeti siuo klausimu! Pradekime nuo to ka ketini zaisti: ar nori siaip "gaming station" zaidimam belenkokiem lupt, ar turi konkreciu nusiziurejes? Esu pats turejes PSone, Game Boy advance SP,PSP,Xbox360,PS3 ir dar kazkokiu konsoliu kuriu nepamenu  ;D Konsole daiktas geras jei zinai BUTENT KA nori zaisti. PS4 turi tik jam isleistu zaidimu, Xbox one tik jam ir t.t. Jei domina platus zaidimu pasirinkimas,tuomet siulau galinga PC. Bet ir vel susiduriame su problemom... Konsoles kaina yra apie 1500lt grubiai ir to uztenka zaidimam,bet zaidimai kainuoja 200lt ir daugiau. Vadinasi nusipirkes zaidima esi prie jo "priristas", nors ir nera jis toks idomus kaip atrode is pirmo zvilgsnio... Konsoles dar nera atrisamos,todel linkomanija galima pamirst. PC zaidimams uztat kainuoja nuo 3000lt ir daugiau,nes tam reikia galingos GTX serijos vaizdo kortos, procesoriaus, spartaus HDD ir kokiu 8gb ramu(cia maziausia problema del ramu). Bet nusipirkes PC galesi zaisti patogiai MMORPG stiliaus zaidimus, FPS (Call of Duty, battlefield ir t.t.) ir kas svarbiausia nereikes moketi uz jokius premium ar dar kazkoki breda. I pagalba cia ateina ir teta linkomanija, kur islauki dedes Reloaded zaidimo relyzo ir plieki i sveikata nemokamai, is ko iseina kad neesi priristas prie vieno zaidimo. Pries metus kai iseidinejo konsoles,as buvau uzsikepes pasiimti PS4 del Watch dogs zaidimo ir aciu Dievui to nepadariau- tai buvo labai laukiamas projektas i kurio reklama matomai buvo sukista 10x daugiau pinigu nei i zaidima, todel parsisiuntes ir pazaides dvi dienas numeciau i sona. Vadinasi jau sutaupiau 250lt kurie butu nueje veltui. Kas liecia grynai PS4 ir Xbox one tai galiu pasakyti turbut viena pagrindi sakini: Xbox one seimyninis pramogu centras, o PS4 yra "for hardcore" gamers  :) Todel pries perkant siulau paskaiciuot, ar geriau sumoket 1500lt ir pirkt zaidimus, but priristam prie ju (nebent yra kruva pinigu tam),bei ne itin komfortabiliai zaisti FPS ir MMORPG(nors nezinau nei vieno sio stiliaus garsaus zaidimo ant konsoliu), ar sumoket 3000lt+ (ka as ir padariau) ir but nevarzomam zaidimu kiekiui (nebent HDD talpa pakis koja  ;D ) patogiai zaisti MMORPG,FPS, zaidimus, o uzsimanius juk galima ir PC prijugnti prie televizoriaus ir nusipirkti patogiausia visu laiku bevieli xbox pulteli ir issidrebus su draugais smagiai metytis kamuoliu per NBA 2k15  :) Jei nuspresi imti PC, brukstelk i PM, padesiu issirinkti optimaliausia zaidimu PC  :) PS.: Pas mane dabar Lenovo y50, tai naujausi zaidimai puikiai vaziuoja ant high, kaikurie net ir ant ultra grafiku  :)

MPSnaiper88

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2014.11.10-23:17:03 »
Na žaidimam jei pc, tai staceonaras manau geresnis pasirinkimas. Gerokai pigiau už tokių pat parametrų laptopą, jokių bėdų su aušinimu, jokių bėdų su atnaujinimu. Beto norint laptopu normaliai žaist, visvien prie jo jungi pelę, klaviatūrą, normalaus dydžio monitorių, kolonėles, tai jo mobilumas kaip ir netenka prasmės.

Storass

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2014.11.11-00:13:17 »
Stacionaras taip,pigiau, bet norint nusivezti pc pazaisti pas draugus, tai dezes juk nesitempsi tiesa?  :) Kas del ausinimo, turiu kartu nusipirkes padekla su ventiliatorium, tai ausina per akis paleidus kompa pilnu pajegumu  :) Klaviaturos zinok neblogos ir ant laptopu, bet jei jau norisi ITIN rimtai, tai taip, turiu dar is senu laiku Razer klaviatura, bet ji guli nuosalyje, o pele tai savaime suprantama :) Nors juokas juokais, turejau logitech G5 pele, kur lazeris, nors ant veidrodzio vedziok, jokio virpulio, svoris reguliavosi,greitis irgi tiesiai ant peles, laidas nusprogo, po siai dienai nesusitvarkiau, bet pasiemiau uz 20lt is maximos hama pele ir uztenka, dar priedo ir smugiams atspari  ;D Atnaujinimas ko?- procesoriaus, vaizdo kortos? Jei jau juos zadi naujinti, tai greiciausiai ir motinine teks keist, todel kaina gausis turbut tokia pat kaip nusipirkt dar viena nauja kompa  :) Man stacionaras per daug vietos uzima su visais savo laidynas, gal todel ir pasirinkau laptopa  :) Monitorius nera itin butinas, ekranas 1080p atkuria, o jei norisi didelio vaizdo- jungi prie teliko ir gaunasi dar geresnis sprendimas uz monitoriu  :)

MPSnaiper88

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2014.11.11-00:48:09 »
Bet tai teliko irgi nesiveši pas draugus, ar monitoriaus, beto, draugai turbūt irgi pc turi, tai vežiotis nėra reikalo, namie atsisėdus tinklu susijungt galima :D O laidyno an staceonaro ne ką daugiau, nei an laptopo, jei visą periferiją jungt. Žaist norint 21-24 colio monitorius tikrai maloniau, nei laptopo 15 ar 17, kad ir visi jie ful hd palaiko. Vaizdo plokštę atnaujint norint motininės dar ilgai turbūt keist nereiks, pcie greit neatgyvens, procesorių dabar su nauju socketu pasiėmus irgi ilgai galvos sukt nereiks. Pigesnis ir remontas, jei kas atsitinka, laptopo motininė jei užlinks, arba remontas labai nemažai kainuos greičiausiai arba visai nebeapsimokės taisyt, stalinio motininę betkada pasikeist galima nebrangiai, jei su maitinimu kažkas negerai, taippat, daugelis motininių palaiko didesnį kiekį ram, yra galimybė kelias vaizdo plokštes jungt, jau nekalbu apie sata, usb jungčių skaičių. STaceonaras liks staceonaru, su visais savo privalumais ir vienu trūkumu-dėžės dydžiu, bet sakau, pas mane jis pvz šale stalo kampe pastatytas ir visiškai netrugdo.

paprastas

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
  • Įrašai: 467
  • +37061823417
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2014.11.11-07:21:21 »
realiai reikia turiet ir galinga stacionara ir xbox'a 360 ;)

Fedia

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
    • HFT
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2014.11.11-08:44:45 »
Realiai kas siuo metu ytin traukia demesi:
https://www.youtube.com/watch?v=J6gnOVJsCsM

https://www.youtube.com/watch?v=bLHW78X1XeE

https://www.youtube.com/watch?v=XJ9D_C0Ades

https://www.youtube.com/watch?v=de2KlsLnIVU

Ypatingai suzavejo Far cry 3 grafika ant ultra... https://www.youtube.com/watch?v=2Kbn8Q3PABI
pasijungiau prie tv ir ziurint full hd.  :type:

Panasu,kad optimalus varijantas butu PC. Monitoriaus nereik,tv puikiai tinka. Klava su pele Logitecho turiu, be laidu puikios kokybes guli nenaudojama... 
Laptopa pirkt nenoriu,namie 2 nebook'us turiu. vieta stacionarui yra.
Taigi lieka Klausimas kiek galiu skirti Pinigeliu. tarkim 2000LT
Ar rinkt paciam ar pirkti gatava? pats nenusimanau kad susirinkt...
http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_ZAIDIMAMS_i5_pliu/ZAIDIMAMS_i5_plius_HASWELL/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=358862 ar vilktu isvardintus auksciau ant max? ar uz tokius pinigus galima surinkt kaska geriau/pigiau?

Dainius K.

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1064
  • aš nepiktas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2014.11.11-10:48:12 »
konsolių pliusas, kad jos visą savo tarnavimo laiką trauks nelagindamos ant max  :type:

Žaidimus galima pirkti dėvėtus, parduoti, tačiau naujos kartos konsolės dar neturi didelės pasiūlos. Ir, bent kritikai, jau dabar keikia jų parametrus.

Aš dasidėčiau RAM`o bent 16gb.

procesoriaus greitis nėra stebuklingas:
https://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core+i5-4590+%40+3.30GHz&id=2234
pasilygink su senesnės kartos i7 kainas ir spartas, gal net rasi geresnį variantą.
O gal ir amd galima įvertinti pvz http://cpuboss.com/cpu/AMD-FX-9370 tik jie nemaži elektros siurbliai, reiktų pasikonsultuoti su geimeriais

o watchdog aš kažkaip netikėtai perėjau iki pabaigos, patiko labiau už GTA V.
« Paskutinį kartą keitė: 2014.11.11-10:53:19 sukūrė Dainius K. »
QB79 7,4J

Storass

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2014.11.11-11:30:29 »
Snaiperi, kalbu grynai is patirties, nes nuvarau pas draugus, ten chebra turi stacionara su dideliu Dell monitorium,bet jis yra miegamajam, tempti i svetaine nepatogu, laptopai ne itin galingi, tai dazniausiai jungiam mano lenovo prie teliko ir kapojames  ;D Pagal tai kokius linkui numetei Fedia, tai imti tik PC ir nepudrinti sau smegenu. Pasijungi is karto deze prie televizoriaus ir pradedi naikinti priesus :D Dainius irgi teisus, konsoles vaziuos ant max ilgai, bet kada jos bus atrisamos?  :) Ramu 8gb ant win 8.1 uztenka sociai, net ir pasileidus high end zaidima daugiau kaip 7.8gb nesusinaudoja pagal task manager resursu matuokli, bet jei yra galimybes, tai 16gb ateiciai kadanors bus reikalinga  :) To PC kur numetei parametrus,tai pirmiausia ka palyginau tai vaizdo korta (Dainius apzvelge cpu), tai su sita vaizdo korta ant ULTRA gali palaginti, bet high tai drasiai vaziuos  :)
Dainiau, as tai buvau pastriges ant misijos kur kur reikia sekti ciuvelius iki kazkokio kaip ir kaimelio,ten surasti 2 apsauginius ir juos nupilti... Zaidziau zaidziau, net side missions perejau kad gauti galingiausia snaiperio ginkla, bet kai ji gavau, jau buvo atsibodes zaidimas, ypac del savo medinio vairavimo  ;D ideja gera, grafika gera, bet taip smarkiai nekabino, gal del to,kad jau nuo kokiu 2007 esu MMORPG gerbejas (Lineage2), nors GTA visada su malonumu pasaudau  ;D Diablo 3 kai tik jis isejo po daug metu laukimo is karto nusipirkau ir per 4 dienas ji perejau visa- tas biski nuliudino, bet zaidimo kokybe superine! PS.: zinau kad forume daug kas tankiukais varo, bet gal kas nors netycia ir Lineage2 pakapoja?  :-[

MPSnaiper88

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2014.11.11-12:04:57 »
Ram 16gb jei nedirbi su video nėra reikalinga, pas mane dabar 8gb, niekad nemačiau, kad būtų žaidimas daugiau nei 4 naudojęs. An konsolių grafika ne max, mažesnė rezoliucija an jų, 720p gaunas ir praktiškai visi žaidimai turi užrakintą fps, 30 ar pan.
Fedia, neimk parduotuvinių surinktukų, geriau pats susidėk, parduotuviniuose tokiuose dažnai dedamos prastesnių gamintojų dalys, aprašyme nenurodomi gamintojai, nes dažniausiai deda iš to, kas užsilikę pas juos, svarbu, kad parametrai atitiktų nurodyti aprašyme, ta prasme kad ir ta pati vaizdo plokštė gali būt ir msi ir gigabyte ir asus ir palit ir t.t. su motininėm taspat, an maitinimo blokų jie visada pataupo.
« Paskutinį kartą keitė: 2014.11.11-15:26:29 sukūrė MPSnaiper88 »

darka.dp

• Sr. Member
  • Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2014.11.11-15:08:55 »
Aš tai konsoles imčiau tik tokiu atveju, jeigu būtų kalbama apie sportą (FIFA, NBA), nes shooterius man žiauriai nepatogu kalti su pulteliu. Tas pats ir su MMORPG. Žiurkytė - pats patogiausias įrankis.
P.S. aš kartą į pusmetį pasijungiu WOT'ą ar kokį LOL'ą, lošiu ant paprasto darbinio laptopo, nesu gurmanas, tai mano poreikiai patenkinti.
HW 97K

Dainius K.

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1064
  • aš nepiktas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2014.11.12-17:30:54 »
Na aš turiu seną konsolę (xbox 360) žaidimai kraunasi iš HDD (nereikia žaisti su CD), pagrinde žaidžiu visokius RPG ir trečio asmens žaidimus (watch dog, assasin creed, gta, red dead redumptyion, skyrim). Tai gana patogus valdymas su pulteliu.
Šaudyklėm pultelis tikrai netinka  >:(
Grafiką šita konsolė tempia fullDH, kokybė mane tenkina, tik trūksta naujasnių shaderių. Bet mano žaidžiami žanrai nėra reiklūs grafikai, su FPS būtų sunkiau. Vietomus negražiai susijungia pastatų sienos (vaikštant viduje) ir jaučiasi prastas apšvietimas patalpose.

Aš darbe nedarau nieko susijusio su grafika (programuoju), bet 8Gb ramų man tikrai neužtektų. Turiu 12GB, kelis kartus esu gavęs klaidą, kad jau amen atminčiai  :-[
Bent jau įsitikinčiau, kad bus laisvų slotų įsidėti papildomus 8Gb. O turint atliekamo ramo tikrai yra kur jį panaudoti, pvz galima susikurti RAM diską ir į jį nukrepti visą temp katalogą  :super:
Procesoriaus pilnai (visu core) apkrovęs beveik niekuomet nebūnu, bet turbo boost darbą gelbėja dažnai. Žaidimuose turbūt bus atvirkščiai?

HDD rekomenduočiau imti WD black, bent jau turėsi 5 metų garantiją ir gerą performance, arba WD red. Sudėtingomis naudojimo sąlygimos per du metus nudvėsinau du WD green :( (dėl kitų gamintojų nežinau, turbūt tas pats atitikmuo pagal klases).

p.s. aš visus žaidimus žaidžiu dėl įstorijos, tai dažniausiai pasirenku easy. Gal todėl ir perėjau lengvai WD :)
QB79 7,4J

Fedia

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
    • HFT
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2014.11.12-19:59:22 »
va,draugas sukomplektavo pc geimingui. duodu jusu teismui: gal turesit kokiu pastebejimu :)

http://www.skytech.lt/krepselis-36745.html

kodel butent sitas procas,sake overclokinas bet nezinau ar man sito reiks..

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
Šiandien 15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus