REGISTRUOTIS »
11 rašė:Bet taiklumą (pataikymų procentus) reikėtų atsiet nuo aktyvumo. Pavyzdys: šį savaitgaly draugiškose dalyvaut negalėsiu, bet tai nereiškia, kad bendras mano taiklumas smuks trečdaliu, tai reiškia, kad nukentės mano aktvumas bei bendras surinktų taškų skaičius, o taiklumas liks apskaičiuotas tik iš tų varžybų, kuriose šaudžiau.
zalias7 rašė:11 rašė:Bet taiklumą (pataikymų procentus) reikėtų atsiet nuo aktyvumo. Pavyzdys: šį savaitgaly draugiškose dalyvaut negalėsiu, bet tai nereiškia, kad bendras mano taiklumas smuks trečdaliu, tai reiškia, kad nukentės mano aktvumas bei bendras surinktų taškų skaičius, o taiklumas liks apskaičiuotas tik iš tų varžybų, kuriose šaudžiau. Vadinas pats kaltas, kad nedalyvausi O jei rimtai tu siulai viena kart metuose atvaziuot i varzybas, pavaryt 100% ir buti metiniam 1 vietoi !!! , na jau ne taip ne bus , as pries
zalias7 rašė:Vadinas pats kaltas, kad nedalyvausi O jei rimtai tu siulai viena kart metuose atvaziuot i varzybas, pavaryt 100% ir buti metiniam 1 vietoi !!! , na jau ne taip ne bus , as pries